slm arkadas durumunu okudum inan zor bi donem yasamisin gercekden guvensizlik zor birsey hele cok sevdigin esinden oyyle seyler duymak .. inanin insna sinirlendigi zaman cok kotu sozler soyleye bilir... bende 14 yilik evliyim ve halen bazen esime guvensizligim olur ... hele su aldatma olaylari duydugum zaman acaba benim esidme bana yaparmi diye zmaaninda bende cok cekdim biirnle beraber oldum (hayatimin en buyuk yanlisiydi keske yapmasaydim diyorum) esimde benimle bile bile evlendi ve onu cok seviyorum eski hatamdan dolayi acaba benim basimada aynisi gelirmi diye hep dusundum ve halada dusunyorum ve bu korku hep icimde olarak esime olur olmaz iftiralar atardim
birine bilmedende baksa sen niey bakdin sen beni sevmiyorsun diye cok dirdir ederim cok tartismalarimiz oldu benim hatam oldugunu bile bile yapiyordum sonrada pisman lik duyardim ama icimdeki seytan isde durtuyo ya ama bakiyorumki kendime ediyordum hem kendim hem esimi mutsuz ediyorum cocukalrim oldugu halde guvensizlik girerdi icime inan simdi bu durumunu altaltigin icin cok sevindim demeki esin gercekden seviyormus allah mutlulugunuzu daim etsin allah kimsenin yuvasini bozmasin eger devam etseydin belki evliliginiz zor duruma girerdi bazen insanin sabri bir yerde tasiyor
esinizide tebrik ederimki sabirli insanmis erkekler bazen sabrini zorluyorlar ...
allah mutlu etsin ....
Canim benim cok tsk. ederim guzel dualarin icin..
Allah cumlemizin yuvasini korusun insallah.. Sanada hayatnda mutluluklar dilerim..