Ne düşünmeliyim, unutamıyorum ?

slm arkadas durumunu okudum inan zor bi donem yasamisin gercekden guvensizlik zor birsey hele cok sevdigin esinden oyyle seyler duymak .. inanin insna sinirlendigi zaman cok kotu sozler soyleye bilir... bende 14 yilik evliyim ve halen bazen esime guvensizligim olur ... hele su aldatma olaylari duydugum zaman acaba benim esidme bana yaparmi diye zmaaninda bende cok cekdim biirnle beraber oldum (hayatimin en buyuk yanlisiydi keske yapmasaydim diyorum) esimde benimle bile bile evlendi ve onu cok seviyorum eski hatamdan dolayi acaba benim basimada aynisi gelirmi diye hep dusundum ve halada dusunyorum ve bu korku hep icimde olarak esime olur olmaz iftiralar atardim
birine bilmedende baksa sen niey bakdin sen beni sevmiyorsun diye cok dirdir ederim cok tartismalarimiz oldu benim hatam oldugunu bile bile yapiyordum sonrada pisman lik duyardim ama icimdeki seytan isde durtuyo ya ama bakiyorumki kendime ediyordum hem kendim hem esimi mutsuz ediyorum cocukalrim oldugu halde guvensizlik girerdi icime inan simdi bu durumunu altaltigin icin cok sevindim demeki esin gercekden seviyormus allah mutlulugunuzu daim etsin allah kimsenin yuvasini bozmasin eger devam etseydin belki evliliginiz zor duruma girerdi bazen insanin sabri bir yerde tasiyor
esinizide tebrik ederimki sabirli insanmis erkekler bazen sabrini zorluyorlar ...
allah mutlu etsin ....

Canim benim cok tsk. ederim guzel dualarin icin..
Allah cumlemizin yuvasini korusun insallah.. Sanada hayatnda mutluluklar dilerim..

Ne güzel söylemiş canım.. Rabbim daim mutlu etsin. Eşinin söylediklerini içinde duygu olmayan kimse söyleyemez. Keşke benim odun kocamda güzel bi çift laf edebilse.. Ne kadar şanslısın seni çok seven ve bunu ifade edebilen bir eşin var. Kafanda ki kötü anılarıda serbest bırak zamanla uçup gidecektir onlarda zaten.

canım benım
konunu çoğu sayfalarını okudum.kendımı senı yerıne koydum.evet haklısın bu sözlerı bende duysam çok uzulurdum. ama ben senın eşının sınırle söyledığıne ınanadım.neden dersen ,eşin bu ettiği laf için pışman kı 3 senedır kendını affettırmeye çalışmış.sana hep sabırlı davranmış.ne mutlu sana .ben şahsen sana değer verdiğini düşündum.ayrıca facebook a eklemıyor dıyorsun .eklemesın işte ne güzel. eklı olsa belkı içine kurt düşecek mesaj falan attımı dıye...görumcelerını de allaha havale ettım.rüyama gırıyor dıyorsun olabılır ben de esimi eskı kız arkadaşıyla ruyamda görüştüm.bunu eşime bıle anlatmadım.15 dakika sonra unuttum gıtti.lütfen uzme kendını .eğer bu ışın içinden cıkamazsan psikolojık yardım al.kullanacağın ilaçlar bu kadar kafana takmanı,derın düşünmenı engeller.bence durmadan bu konuyu açma eşinede canım
sevgıler....

canım benım
konunu çoğu sayfalarını okudum.kendımı senı yerıne koydum.evet haklısın bu sözlerı bende duysam çok uzulurdum. ama ben senın eşının sınırle söyledığıne ınanadım.neden dersen ,eşin bu ettiği laf için pışman kı 3 senedır kendını affettırmeye çalışmış.sana hep sabırlı davranmış.ne mutlu sana .ben şahsen sana değer verdiğini düşündum.ayrıca facebook a eklemıyor dıyorsun .eklemesın işte ne güzel. eklı olsa belkı içine kurt düşecek mesaj falan attımı dıye...görumcelerını de allaha havale ettım.rüyama gırıyor dıyorsun olabılır ben de esimi eskı kız arkadaşıyla ruyamda görüştüm.bunu eşime bıle anlatmadım.15 dakika sonra unuttum gıtti.lütfen uzme kendını .eğer bu ışın içinden cıkamazsan psikolojık yardım al.kullanacağın ilaçlar bu kadar kafana takmanı,derın düşünmenı engeller.bence durmadan bu konuyu açma eşinede canım
sevgıler....

Sagol canim arkadasim. cok tsk. ederim sanada..
Evet sinirle soylenmis sozlermis.. Bende inandim inaniyorum..
Beni anladigin icin cok sagol sende. Bu konuyuda birdaha acmiycam esime..
Haklisin..

GUZEL DUALARINI EKSIK ETMEYEN HERKESE COK TSK . EDIYORUM ARKADASLAR.. ALLAHIM RAZI OLSUN ... Opuyorum sizleri.

Back
X