Neler oldu buluşmada?
canım biraz fesatca olucak benim yazdığım ama,sanki umut bağladığın çocuk her çicekten tad almaya çalışan biri gibi geldi bana,güvenlikçi olayının benzerini ben yaşamıştım o zaman anlam verememiştim ama şimdi anlıyorum.benzer bi durumda arkadaşıma başka bir arkı" kolay gelsin" deyip gülmüştü,senin de bu aklına takılmış ki yazmışsın buraya.umarım kalbindeki insanı bulursun canım
Ne güzel heyecanlar bunlar yaa.. İnsanın bi içi ısınıyor, suratına bir gülümseme oturuyor..
Sen zaten çok üstelememişsin anladığım kadarıyla.. Şimdi de üsteleme, üstüne gitme.. Ama hiç arayıp sorma da demiyorum.. Çünkü bir şey olacağı varsa, bu sefer sen istemiyorsun zanneder.. Normal bir arkadaş gibi 'sesin soluğun çıkmıyor' tarzında bir mesaj atabilirsin.. Sonra konuştukça karşıdakinin amacını anlarsın zaten..
Seni aramadı mı hala?
Eğer çocuktan gerçekten hoşlandıysan yazabilirsin. Hiç sesin çıkmıyor falan diye bir laf atabilirsin.:44:
hayır ya üstüme düşen çocuk bir haftadır resmen yok oldu. hoşlanmak değilde eksiklik hissediyo gibiyim nasıl tarif edilir bilemedim laf atmalımıyım gerçekten yoksa akışına mı bırakayım
bu akşam naber napıyosun gibi sıradan bi mesaj yazdım henüz görmedi görünce ne diyecek onu da bilmiyorum ya ik kez böyle bişey yapıyorum umarım tuhaf bi konuma düşmem
yazdım cevap da geldi sesin çıkmıyo falan dedimderslerle ilgileniyorum bu ara biraz yoğundum sen napıyosun falan dedi sonra bulusmamızda bi konu vardı arkadaşına soracaktı benim için onu sormuş onu söyledi tkandı muhabbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?