ne düşünmeliyim?

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
2ay önce tanıştığım bi çocuk vardı. tatil için bi grupla gittiğimiz bir yerde tanıştık. o beni farketmiş konuşmaya çalıştı falan. o gün 1.5 saat konusmusuz hatta zaman nasıl geçti anlamadım. neyse tatil dönüşü bi kaç kişiyi facebooktan eklerken onu da ekledim. aynı fakültedeyiz o bahaneyle bişey sorucam dedim konuştuk sonra o merhaba naber falan yazdı o üç kez yazaıyorsa ben 1 kere yazıyordum neyse biz 2 günde bir akşamları konusmaya başladık iki aydır baya bi kez buluşalım dedi fakat ben hep geçiştirdim. 2 ay sonra geçenlerde buluştuk fakültede kafeye gittik. 1.5 saatim vardı baya konuştuk herşey iyi gitti dönüşte beni amfiye kadar bırakacaktı ben okulun içinde ayrıldım giderken görüşürüz dedi bende gülümseyerek hoşçakal herşey için teşekkürler gülümseyerek. hatta fakülteden girerken kartını arıyordu bu güvenlik de onu tanıyor olacak ki ben biraz ilerledim adam oo falan dedi bu da güldü. salı buluştuk bugün perşembe o günden beri konuşmadık sizce bi aksilik mi oldu yani kötü mü düşündü de yazmıyo meraklandım doğrusu

canım biraz fesatca olucak benim yazdığım ama,sanki umut bağladığın çocuk her çicekten tad almaya çalışan biri gibi geldi bana,güvenlikçi olayının benzerini ben yaşamıştım o zaman anlam verememiştim ama şimdi anlıyorum.benzer bi durumda arkadaşıma başka bir arkı" kolay gelsin" deyip gülmüştü,senin de bu aklına takılmış ki yazmışsın buraya.umarım kalbindeki insanı bulursun canım

Neler oldu buluşmada?

herşey gayet iyiydi aslında. bi cafeye gittik oturduk yaklaşık 1.5 saat benim ders aramda buluştuk çünkü. benim gitmem lazım sonra dedim tamam dedi. hani konuşmaya çalışıyoruz ama konular bi yerde tıkanıyo ya ilk buluşmada öyle oldu konu açmaya çalışan hep oldu suskun taraf ben ama açtığı konularla ilgili konuşmaya çalıştım tabii herşey iyi görünüyordu yani okula kadar bıraktı beni sonra da arkadaşına geçti işte. hani bişeyleri konuşmak istersin ama olmaz da havadan sudan ne varsa konuşursun ya öyleydi ergenlik heyecanımı 19mda yaşadım ki o benden daha da heyecanlı gözüküyordu

canım biraz fesatca olucak benim yazdığım ama,sanki umut bağladığın çocuk her çicekten tad almaya çalışan biri gibi geldi bana,güvenlikçi olayının benzerini ben yaşamıştım o zaman anlam verememiştim ama şimdi anlıyorum.benzer bi durumda arkadaşıma başka bir arkı" kolay gelsin" deyip gülmüştü,senin de bu aklına takılmış ki yazmışsın buraya.umarım kalbindeki insanı bulursun canım

iyi dileklerin için teşekkürler öncelikle. aksine çekingen biri gibi duruyo kesin yargı veremiyorum elbette ki en iyisini zaman gösterecek ama o benden çok istiyordu buluşmayı ben mecburen kabul ettim bi yerde aslında hani pek öyle biri değil gibi hayatıma giren erkekler daha bi girişkendi bu o konuda biraz değişik geldi hatta evet aklıma takıldı

Ne güzel heyecanlar bunlar yaa.. İnsanın bi içi ısınıyor, suratına bir gülümseme oturuyor..

Sen zaten çok üstelememişsin anladığım kadarıyla.. Şimdi de üsteleme, üstüne gitme.. Ama hiç arayıp sorma da demiyorum.. Çünkü bir şey olacağı varsa, bu sefer sen istemiyorsun zanneder.. Normal bir arkadaş gibi 'sesin soluğun çıkmıyor' tarzında bir mesaj atabilirsin.. Sonra konuştukça karşıdakinin amacını anlarsın zaten..

Ne güzel heyecanlar bunlar yaa.. İnsanın bi içi ısınıyor, suratına bir gülümseme oturuyor..

Sen zaten çok üstelememişsin anladığım kadarıyla.. Şimdi de üsteleme, üstüne gitme.. Ama hiç arayıp sorma da demiyorum.. Çünkü bir şey olacağı varsa, bu sefer sen istemiyorsun zanneder.. Normal bir arkadaş gibi 'sesin soluğun çıkmıyor' tarzında bir mesaj atabilirsin.. Sonra konuştukça karşıdakinin amacını anlarsın zaten..

aslında umursamıyordum bile ama aramayınca tuhaf oldum ya :/

Seni aramadı mı hala?
Eğer çocuktan gerçekten hoşlandıysan yazabilirsin. Hiç sesin çıkmıyor falan diye bir laf atabilirsin.:44:

Seni aramadı mı hala?
Eğer çocuktan gerçekten hoşlandıysan yazabilirsin. Hiç sesin çıkmıyor falan diye bir laf atabilirsin.:44:

hayır ya üstüme düşen çocuk bir haftadır resmen yok oldu. hoşlanmak değilde eksiklik hissediyo gibiyim nasıl tarif edilir bilemedim laf atmalımıyım gerçekten yoksa akışına mı bırakayım

hayır ya üstüme düşen çocuk bir haftadır resmen yok oldu. hoşlanmak değilde eksiklik hissediyo gibiyim nasıl tarif edilir bilemedim laf atmalımıyım gerçekten yoksa akışına mı bırakayım

Eğer değecekse laf at diyelim o zaman.
Yine pas vermezse uzaklaşırsın.

bu akşam naber napıyosun gibi sıradan bi mesaj yazdım henüz görmedi görünce ne diyecek onu da bilmiyorum ya ik kez böyle bişey yapıyorum umarım tuhaf bi konuma düşmem

bu akşam naber napıyosun gibi sıradan bi mesaj yazdım henüz görmedi görünce ne diyecek onu da bilmiyorum ya ik kez böyle bişey yapıyorum umarım tuhaf bi konuma düşmem

Neden tuhaf bir konuma düşesin ki?
Konuşmak istediğin için mi?
Merak ettiğin için mi?
İlk mesajı attığın için mi?
Böyle düşünme bir daha.:20:

yazdım cevap da geldi sesin çıkmıyo falan dedimderslerle ilgileniyorum bu ara biraz yoğundum sen napıyosun falan dedi sonra bulusmamızda bi konu vardı arkadaşına soracaktı benim için onu sormuş onu söyledi tkandı muhabbet

yazdım cevap da geldi sesin çıkmıyo falan dedimderslerle ilgileniyorum bu ara biraz yoğundum sen napıyosun falan dedi sonra bulusmamızda bi konu vardı arkadaşına soracaktı benim için onu sormuş onu söyledi tkandı muhabbet

Olsun sen yinede yazdın. Merak ettiğini belli ettin.

sağol canım ya başıma ilk kez böyle bişey geliyo ama umursamamaya çalışıyorum olacak inşallah :)

Back
X