- 3 Ağustos 2012
- 1.473
- 566
- 323
2ay önce tanıştığım bi çocuk vardı. tatil için bi grupla gittiğimiz bir yerde tanıştık. o beni farketmiş konuşmaya çalıştı falan. o gün 1.5 saat konusmusuz hatta zaman nasıl geçti anlamadım. neyse tatil dönüşü bi kaç kişiyi facebooktan eklerken onu da ekledim. aynı fakültedeyiz o bahaneyle bişey sorucam dedim konuştuk sonra o merhaba naber falan yazdı o üç kez yazaıyorsa ben 1 kere yazıyordum neyse biz 2 günde bir akşamları konusmaya başladık iki aydır baya bi kez buluşalım dedi fakat ben hep geçiştirdim. 2 ay sonra geçenlerde buluştuk fakültede kafeye gittik. 1.5 saatim vardı baya konuştuk herşey iyi gitti dönüşte beni amfiye kadar bırakacaktı ben okulun içinde ayrıldım giderken görüşürüz dedi bende gülümseyerek hoşçakal herşey için teşekkürler gülümseyerek. hatta fakülteden girerken kartını arıyordu bu güvenlik de onu tanıyor olacak ki ben biraz ilerledim adam oo falan dedi bu da güldü. salı buluştuk bugün perşembe o günden beri konuşmadık sizce bi aksilik mi oldu yani kötü mü düşündü de yazmıyo meraklandım doğrusu