- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
Bir ay sonra neden o soruyu sorma gereği duydunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ay sonra neden o soruyu sorma gereği duydunuz ?
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum yaklaşık bir ay önce biriyle tanıştım, sonra pek içime sinmedi ya da o zamanlar bir ilişkiye hazır değildim pek o kişiyle görüşmedim , sonra bana sitem falan etti oralı olmadımneyse biraz zaman geçti yaklaşık 1 ay, mesaj attım faceden işte niye bana sitem ettin dedim öyle baya konuştuk, sonra 2 gün baya Muhabbet ettik bana dedi seni çok beğendim işte hoşlanıyorum anla direkt konuyu evliliğe getirdi öyle lay lom bir ilişki istemiyorum seni ciddi anlamda tanımak istiyorum dedi neyse birbirimizi tanıyalım dedim 2 gün boyunca mesaj atmadı bende atmadım ta ki dün geceye kadar bana inatçı keçi napıyorsun çok zor birisin falan dedi ben de zorlukla ilgisi yok dedim tlf numaramı istedi verdim bugün aricaktı sözde ama hala aramadı şimdi bu adam napmaya çalışıyor ya da siz olsanız napardınız
![]()
valla böylelerîn lafıyla hareket edilmez erkek dediğin cesur olur yürekli olur sözünün eri olur böyle bir tip benim de karşıma çıktı zaman kaybı bence tabiki karar duygular senin :)
bilmem birden aklıma geldi, o zaman hiç sormadım o sitemin nedenini o zaman hazır değildim ne bilim belki yanlızlıktan artık adını sen koy![]()
aynen tecrübe oluyor senin düşündüklerinin aynısı düşündüm ama ne biliyim böyle tipler normal gelmiyo gerçekten senin zamanına yazık oluyor rabbim hayırlı kişiler çıkarsın hayırsız hiçbirşeyin hayalini kurdurmasınsevmiyorum ki zaten şeytan diyor yaz büstürü şey engelle gitsin, diğer taraftan içimden bir ses diyor bekle napıcakAslında nerden bakarsan bak tecrübe oluyor insana
![]()
aynen tecrübe oluyor senin düşündüklerinin aynısı düşündüm ama ne biliyim böyle tipler normal gelmiyo gerçekten senin zamanına yazık oluyor rabbim hayırlı kişiler çıkarsın hayırsız hiçbirşeyin hayalini kurdurmasın
Bir kere konuyu direkt evliliğe getiren erkekten ben kaçarım, onun aramaması da canıma minnet olurdu. Sizin de 1 ay sonra neden sitem ettiğini sormanız gereksiz olmuş.
Sanırım iletişime geçmek istemişsiniz. Boşluktanda olabilir.
Hoşlanıyor musunuz ?[/QUO
Biraz en azından seviyeli biri saçma sapan sorular yöneltmiyor offf uğraşmicam ne yapmaya çalışıyorsa yapsın![]()
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum yaklaşık bir ay önce biriyle tanıştım, sonra pek içime sinmedi ya da o zamanlar bir ilişkiye hazır değildim pek o kişiyle görüşmedim , sonra bana sitem falan etti oralı olmadımneyse biraz zaman geçti yaklaşık 1 ay, mesaj attım faceden işte niye bana sitem ettin dedim öyle baya konuştuk, sonra 2 gün baya Muhabbet ettik bana dedi seni çok beğendim işte hoşlanıyorum anla direkt konuyu evliliğe getirdi öyle lay lom bir ilişki istemiyorum seni ciddi anlamda tanımak istiyorum dedi neyse birbirimizi tanıyalım dedim 2 gün boyunca mesaj atmadı bende atmadım ta ki dün geceye kadar bana inatçı keçi napıyorsun çok zor birisin falan dedi ben de zorlukla ilgisi yok dedim tlf numaramı istedi verdim bugün aricaktı sözde ama hala aramadı şimdi bu adam napmaya çalışıyor ya da siz olsanız napardınız
![]()
Gercekten sinir bozucu oluyo artık ya bune her konuda sadece kaç yaşındasın diye yorum.milletin bikere hoşuna gitti espiri yaptı diye .......unu çıkartmaya gerek yok.ben artık bu ismi ve bu soruyu görünce sinirleniyorum hiçte sevimli gelmiyorsun kes artık benceKac yasinda bu dengesiz?
Ya gece gece aklıma takıldı neden yaş kaç ? Kaç yaşında bu dengesiz ? Vs... Kaç konudur dikkatimi çekiyor bu yaş merakı yani 20 ise ne olur 30 sa ne? Gerçekten beni bu konuda aydınlatın her konuda yaş kaç yazma nedeniniz nedir merak ettim :)Simdiki kac yasinda?
Biraz önce böyle bir msj attımsenin gibi davranan insanları hiç sevmem keyfe değer davranmalar işine gelince msj atıcan sorucan sonra niyetim ciddi dicen enteresan , işte ben seni yarın aricam tlf numaraları filan alıyorsun , insan sözünün eri olur hiç boşuna şu oldu bu oldu deme facede paylaşımda bulunduğuna göre baya vaktin bol, bir oyun içinde dolanları her şeyi karmaşık hale getirenleri hiç sevmem , her şeyin net olması taraftarıyım, ciddi anlamda tanımak isteyen bir adamın adımları da bu paralel de olmamalı. Şimdiye kadar yaptığın seviyeli sohbet için teşekkür ederim umarım karşına hakkında hayırlı olan çıkar kib.
Ama ne oluyorsa olsun net olmak lazım hayatta kendimi aptal ağtal şeyler için yoramam
![]()