• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne düsünürsünüz?

ballilokum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
81
0
36
Diğer
ya nisanlinizla 3 yildir ayri ülkelerde yasiyorsunuz ve senede 1 kere görüsebiliyorsunuz. bu sartlarda kamerada sizin karsinizda ama size belli etmemeye calisarak ihtiyacini giderdigini anlasaniz ne düsünürsünüz? umarim anladiniz ne demek istedigimi..

ne yazacağımı bilemedim.belki özlüyordur canım.erkeklerin doğasında var ,yani uyku halindede etkin olabiliyorlar.sen sanırım sezmişsin bir şekilde.normal görünüyor şimdilik.

yanlış anlamazsan eger tatlm sizin aranızda cinsellik anlamında bişiler geçmişmiydi ?
yani öleyse acaba özellikle sana bazı şeyleri istediğini hissetrip de o şekilde mi kamerada mı yakınlaşın tatmin olun istedide söleyemedi belli etmek istedi?
yani yada kamerada niye yapsınki ya bi 10 dakka işim var hayatm geliorm hemen der o ara kapatrsınız ne yapıcaksa yapar yada siz konusmadıgnz bi an yapar.. öle deilmi ama yanılıyomuyum :26:

ahh canım benım :) uzulme lutfen..bunda kotu bırsey yok ınan kı..ne guzel iştee cocukcagız demek kı orda burda yasamıyor cınsellıgı...bence bu guzel bır ısaret hatta:34:

Son düzenleme:
nişanlın utangaçmı nebiliyim yani ben şunu anladım seni çok özlemiş ve seni düşünüor yani açık olamadım yaaa sana sadık ki kamerada böyle şey oluor utandığı için de gizlior olabilir.

yani bende aslinda öyle düsündüm. yani bu sadik oldugunu ihtiyacini baska yerlerde gidermedingi gösteriyo tabiikide. yani benimle yasiyor bunu..

ama ne bileyim ne hissedecegimi bilemedim. bi tuhaf oldum. ve cok kez oldu bu.
ben farkinda oldugumu belli etmedim ona. ama farkedeyim diyemi yapiyor diye düsünüyorum bazen.
cünkü o gün mutlaka dus almasi gerektigini dile getiriyor.

kendisi bana karsi utangac degildir. isteklerini acik acik söyler. yanina gittigimde biraz yakinlasma oldu ama tam cinsellik yasamadik. ama sürekli dile getirir oldu beni istedigini. dügünede 3 ay kaldi. son 2 aydir falan bunu yapmaya basladi. önceki 2 bucuk sene kamera önünde yapmazdi.

yani 10 dk ara verelim falan dese yine anlarimda böyle karsimda belli etmemeye calisarak yapmasi bi tuhaf oluyo. yani ne hissedecegimi bilemiyorum. farkettigimide anliyormu bilmiyorum ama ben belli etmiyorum farkinda oldugumu.

yani sonuc olarak iyi mi hissedecigimi kötü mü hissedecegimi cözemedim.

bu normalmi degilmi bilmek istedim

Son düzenleme:
Ya cidden merak ediyorum.
Her seferinde aynısını soruyorum.
Neden bunları konuşuyorsunuz?
Adam kamerada tatmin mi oluyormuş,ihtiyaç mı gideriyormuş neyse ne de konu nasıl ve neden buralara geliyor ki?

yani birbirinden uzakta yasayan iki insan sevgiden özlemden hasretten bahseder. ee gezemiyosun birlikte biseyler yapamiyosun paylasamiyosun. sadece konusabiliyosun. e özlem sevgi gibi duygularin yogunlugundan bahsederken geliyor iste. olamazmi yani?

haa yanlis anlamayin her görüstügümüzde sirf bu konulari konusmuyoruz. hep 24 saat sohbetimiz bu olmuyo tabiiki baska seylerde konusuyoruz ama bazen aciliyo iste bu konularda.

Son düzenleme:
haa yanlis anlamayin her görüstügümüzde sirf bu konulari konusmuyoruz. hep 24 saat sohbetimiz bu olmuyo tabiiki baska seylerde konusuyoruz ama bazen aciliyo iste bu konularda.

Arkadaşım ister 24 saat konuşun ister 4 saat beni ilgilendirmez!
İstediğini soran istemediğini işitir.
Genç bir adamın nasıl tatmin olduğunu merak ederseniz aldığınız cevap hoşunuza gitmez tabii.
Konu nasıl oraya geliyorsa adamın da kamera karşısında sizin gözünüzün önünde o işi yapması okadar doğal!

Arkadaşım ister 24 saat konuşun ister 4 saat beni ilgilendirmez!
İstediğini soran istemediğini işitir.
Genç bir adamın nasıl tatmin olduğunu merak ederseniz aldığınız cevap hoşunuza gitmez tabii.
Konu nasıl oraya geliyorsa adamın da kamera karşısında sizin gözünüzün önünde o işi yapması okadar doğal!

arkadas bi konuda demekki napacagını bilememiş ""konu ne olursa olsun cinsellik vsss herhangi bişi
konu aldatma olunca entrika başka bişi olunca büyük ilgiyle oturup konusursunuz böyle bi konuda nie hemen tepki gösteriosunuzzkii ??
kızın nişanlısı sonuçta sıradan yoldan geçen bi erkek deil ve demekki birbirlerine bu tarz konularda pek açık deillermiş böyle oluncada o tavırları karşısında ne yapacagını bilememiş nedenini anlayıp ölçememiş olabilir. bizden yardım istemiş ne var bunda?? begenmeyen okumasın ozaman hayret bişisiniz zorlamı okutuyo size! istediğini soran istemediğini işitir demişsiniz hoşuna gidicek-gitmicek bi fikir mi verdiniz ki ona bunu söylüyosunuz sadece konuyu begenmemişsiniz onun eleştirisini yapıyosunuz ' her insanın sorunu sorununun kaynagı farklı olabilir kafasını bulandıran şeyler farklı nedenlerden kaynaklanabilir biraz saygı duyalım lütfen! :kkk:

arkadas bi konuda demekki napacagını bilememiş ""konu ne olursa olsun cinsellik vsss herhangi bişi
konu aldatma olunca entrika başka bişi olunca büyük ilgiyle oturup konusursunuz böyle bi konuda nie hemen tepki gösteriosunuzzkii ??
kızın nişanlısı sonuçta sıradan yoldan geçen bi erkek deil ve demekki birbirlerine bu tarz konularda pek açık deillermiş böyle oluncada o tavırları karşısında ne yapacagını bilememiş nedenini anlayıp ölçememiş olabilir. bizden yardım istemiş ne var bunda?? begenmeyen okumasın ozaman hayret bişisiniz zorlamı okutuyo size! istediğini soran istemediğini işitir demişsiniz hoşuna gidicek-gitmicek bi fikir mi verdiniz ki ona bunu söylüyosunuz sadece konuyu begenmemişsiniz onun eleştirisini yapıyosunuz ' her insanın sorunu sorununun kaynagı farklı olabilir kafasını bulandıran şeyler farklı nedenlerden kaynaklanabilir biraz saygı duyalım lütfen! :kkk:

shekercix arkadasim sana tesk ediyorum.. ben bu konuyu tartismaya cevirmemek icin sustum.

o arkadas anlamamis konuyu kendi istedigi yerlere cekmis.
ben bazilari gibi cocukca didismelere girmek istemiyorum. belliki beni provoke etmek istemis
tartisma ciksin onun begenmedigi konu kapatilsin diye. ama ben onun bu oyununa gelmicem.

saygindan ve desteginden dolayi tesk ederim canim sana. iyiki senin gibi anlayisli insanlarda var burda. sonucta kimsenin kimseyi azarlamaya hakki yok. istemeyen yazmaz okumaz. bu kadar!

birazcik saygi bu kadarmi zor!!!

Son düzenleme:
töbe estafurllah.yani herkes normal karşılamış ama öyle çokta hoş bi durum değill...

evet tatlım çok hoş bi durum deil ama burda konuyu açan arkadasın bir suçu yok oda napması gerektiğini bilmediği için bize danışmak istemiş. arkadasın bize danışmasını hoş görmeyip tepkili olanlar içi yazdk onları

ya dün yine oldu bu.. ama bu sefer yani baya belli ediyodu. dün gercekten farketmemi mi bekliyor diye düsündüm.. önceleri belli etmeden yapmaya calisiyodu cünkü. dünde kasitli belli olsun gibi bi hali vardi. artik anlamami mi istiyo bilmiyom ki.

ya erkekler bu konuda nasil düsünür hic bilmiyorum ki. yani farkettigimi söylesem nasil bir tepki alirim ki. onu mu bekliyor bilmemki. yani yoksa baska konularda kendisi acilir bana beni beklemez gayet rahatta konusabiliyoruz aslinda.

napmam gerekiyo bilmiyorum. yani utandirirmiyim. kasitlimi yapiyo of bilmiyom.

ha bu arada kirici yorumlar olmasin lütfen. ha herkes yaptigi dogru desin istemiyorum. yani uygun bir dille uyarirsaniz yine anlarim.

ya dün yine oldu bu.. ama bu sefer yani baya belli ediyodu. dün gercekten farketmemi mi bekliyor diye düsündüm.. önceleri belli etmeden yapmaya calisiyodu cünkü. dünde kasitli belli olsun gibi bi hali vardi. artik anlamami mi istiyo bilmiyom ki.

ya erkekler bu konuda nasil düsünür hic bilmiyorum ki. yani farkettigimi söylesem nasil bir tepki alirim ki. onu mu bekliyor bilmemki. yani yoksa baska konularda kendisi acilir bana beni beklemez gayet rahatta konusabiliyoruz aslinda.

napmam gerekiyo bilmiyorum. yani utandirirmiyim. kasitlimi yapiyo of bilmiyom.

ha bu arada kirici yorumlar olmasin lütfen. ha herkes yaptigi dogru desin istemiyorum. yani uygun bir dille uyarirsaniz yine anlarim.

burada paylaşıp nışanlının özelını yazdığını kendısı bılse kafanın karışmış olmasına anlayış göstermezdı arkadaşım..kırılır hatta kızardı..

madem bellı etmeye çalışır halı vardı sor bır kere napıyorsun dıye..zor olmasa gerek bu..özelını daha fazla paylaşma bnce..

burada paylaşıp nışanlının özelını yazdığını kendısı bılse kafanın karışmış olmasına anlayış göstermezdı arkadaşım..kırılır hatta kızardı..

madem bellı etmeye çalışır halı vardı sor bır kere napıyorsun dıye..zor olmasa gerek bu..özelını daha fazla paylaşma bnce..

galiba haklisin canim.. nasil davranacagimi bilmedigim icin yazmistim.. ama artik yazmasam daha iyi olacak sanirim

Back
X