Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
-
4-5 kadeh ama çok yüksek alkollü bir içkiydi. Ama evet şımarmış da olabilirler.4-5 kadehte mi kumlarda yuvarlanacak hale geldiler ?
Kaç yaşındalar ki, sizden gizli başka birşey denemiş olmasınlar? Yıllardır içki içilen ortamlara girerim, 4 kadehte bu hale gelen görmedim hiç.
Bence onlar sarhoş olmak istemişler :) bazı insanlar var , bayılırlar 'ay geçen gece nasıl içmişim nasıl içmişim, nasıl sarhoşum, görme' falan diye salak salak geyigini yapmaya. Genelde yaşları 17-24 arasi değişir bu grubun. Arkadaşlarınız da onlardan heralde.
Bana arkadasini soyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler. Gecen konunda da dedim. Mesafeli ol, en iyisi
Haklısınız.Ağzıyla içmesini bilmeyenlerle böyle organizasyonlara katılmayın.Gece gece başınıza her iş gelir devir ne kadar kötü biliyorsunuz
4-5 kadehte mi kumlarda yuvarlanacak hale geldiler ?
Kaç yaşındalar ki, sizden gizli başka birşey denemiş olmasınlar? Yıllardır içki içilen ortamlara girerim, 4 kadehte bu hale gelen görmedim hiç.
Bence onlar sarhoş olmak istemişler :) bazı insanlar var , bayılırlar 'ay geçen gece nasıl içmişim nasıl içmişim, nasıl sarhoşum, görme' falan diye salak salak geyigini yapmaya. Genelde yaşları 17-24 arasi değişir bu grubun. Arkadaşlarınız da onlardan heralde.
Bana arkadasini soyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler. Gecen konunda da dedim. Mesafeli ol, en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?