Ne Geceydi...

Expectation393

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
230
98
18
26
Merhabalar beni tanıyorsunuzdur. Sorunlu bir arkadaş grubum var :) Kötü bir niyetleri yok aslında. Sadece ben fazla sessiz bir insanım. Grubun annesi gibiyim onu da söyleyeyim :) Yıllardır tanıştığım arkadaşlarım ve ailelerimiz de çok samimi. Bu yüzden ilişkimizi kesemem. Ama dün gece öyle şeyler yaşadım ki neredeyse sinir krizi geçiriyordum. Dün akşam kumsala gittik denize karşı oturduk her zamanki gibi,sohbet etmeye başladık. Sonra alkol alalım dedik. Aldık içtik bir şeyler de yedik neyse. Toplam 6 kişiydik benimle birlikte. Bir baktım bunların hepsi kendini kaybetmeye başladı. Ben kontrollü içtim onlar 4-5 kadeh içtiler. Bunların hepsi sarhoş oldu. Gitme zamanı geldi kaldıramıyorum hiçbirini. Bir tanesi kumlarda zıplıyor saçma saçma sesler çıkararak gülüyor. Bir tanesi eski sevgilisini aramış,ağlıyor. Öbürleri zaten başka alemde. Bir ben ayığım aralarında. Elim ayağım titremeye başladı. 5 kişi var başımda ve hepimiz aynı mahallede yaşıyoruz. İnanın öyle zor bir durum ki. İnsanlar bize bakıyor tuhaf tuhaf. Bir de bunun ailelere belli etmeme kısmı var ki o en zoru. Annem bir taraftan arıyor hadi neredesiniz diyor. Saat olmuş bir buçuk ben hala bunlarla uğraşıyorum. Sinirden gülme krizine girdim ama elim ayağım zangır zangır titriyor. En sonunda yakınlarda oturan bir kız arkadaşımı aradım ablasıyla geldiler bana yardım ettiler. Bin kere razı olsun onlar olmasaydı ne yapacaktım bilmiyorum. Sizinle paylaşmak istedim. Sinirlerim çok bozuldu.

Neyse ki sonu kötü bitmemiş, güler geçersiniz artık :)

Ama bi daha ki sefere zor durumda kaldığını sana güvenipte sarhoş olmamaları gerektiğini söyle onlara. Biri olsa neyse de 5 kişiyi sen nasıl tek tek evine “çaktırmadan’’ bırakacaksın :)

4-5 kadehte mi kumlarda yuvarlanacak hale geldiler ?
Kaç yaşındalar ki, sizden gizli başka birşey denemiş olmasınlar? Yıllardır içki içilen ortamlara girerim, 4 kadehte bu hale gelen görmedim hiç.
Bence onlar sarhoş olmak istemişler :) bazı insanlar var , bayılırlar 'ay geçen gece nasıl içmişim nasıl içmişim, nasıl sarhoşum, görme' falan diye salak salak geyigini yapmaya. Genelde yaşları 17-24 arasi değişir bu grubun. Arkadaşlarınız da onlardan heralde.
Bana arkadasini soyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler. Gecen konunda da dedim. Mesafeli ol, en iyisi

4-5 kadeh ama çok yüksek alkollü bir içkiydi. Ama evet şımarmış da olabilirler.

Psikolojik sarhoş olmuşlar bence de onlar :)

Gerçi çok sık alkol almayan kişileri 1 kadeh bile çakırkeyf yapabiliyor

Icmesini bilmiyenleri toplamak cok kotu. Ben alkol tuketmiyorum ama arkadaslarimdan biliyorum. Arkadas grubunun tek icmeyeni olmak demek onlari toplamak demek

Ağzıyla içmeyi bilmeyen insanlarla oturup içmeyin sizde bir daha.
En nefret ettiğim insan tipidir içip içip dağıtıp saçmalayanlar.
Bende içerim/içerdim ama daha bir kez sarhoş olup bu tip durumlara düşmedim,tadında bırakmayı bilmek lazım.
Bu size ders olmuştur,bir daha içmezsiniz bu grupla.

Bi kere benim arkadas alkol almisti. Bikac bisey icmis. Bana mesaj atiyor. "Gel altima işedim diye" gittim cidden altina işemis. :))) sozde cok sarhos filan.
Cok gecmeden anasi geldi bunun birden ayildi sarhosluktan altina iseyen insan annesine gelince neredeyse normale donuyordu.

Kumlarda ziplayan sacma sapan harketler yapacak kadar sarhos olan insan eve gidincede evi ayaga kaldirir. Ama sanmiyorum ki yapsin. :))) soz ugrasiyorsunuz diye simardikca simarmislar.

olur öyle seyler... ergenken bir cogumuzun basina gelmistir. ben icmeyi sevmem ozamanki Kannnnkim bi tarafiyla icerdi her seferinde hastanede basinda sabahlardim. özür bile dilemezdi hayirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…