Ne gelirse yakın akrabadan..

AMinnn rabbim kimseye yaşatmasın tabi ki o Da merak ettiği için aramıştır kabul ediyorum ama bunu belirtmenin milyonlarca yolu var laf sokmak değil:) şimdi ilerisini düşünüyorum düğünde bayramda illaki karşılaşacağız ben kimseyle kolay kolay küsmem küstüğümle de barıştığım hiç olmamıştır. Eşim konuş diyecek ben hayır diyeceğim iki ucu şeyli değnek :) teşekkür ederim tekrar.

Zaten şu sosyal medyadan laf sokmak hiç doğru şeyler değil
Bende hiç küslük sevmiyorum dediğin gibi düğün var ölüm var ama bazıları hakediyor
Laf arayan laf sokan tipleri hayatımda istmiyorum artık yoruyorlar

Koca hala ortaokullu ergen gibi mesajlar atıyor gruba.. Hem de böyle bir günde. Tamam siz de arayabilirdiniz ama canınız istememiş veya fırsat bulamamış aramamışsınız. Bence alınganlık yapmıyorsunuz. Sizde hali hazırda hormon fazlalığı var diyelim, o halayla kuzende ne fazlalığı varmış? Afra tafra yapmışlar :63:

Çok geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Allah inşallah tez vakitte yüzünüzü güldürür. Sağlıkla sıhhatle yavrucağınıza kavuşursunuz.
Amin inşallahhh inşallah en içten en güzel duam o benim inşallah kavuşurum🙏🏻 Böyle zamanda hassas oluyor insan işte kaldıki kendisi daha önce bu durumu yaşadı ne demek olduğunu biliyor genede işte insanda vicdan olmayınca merhamet olmayınca herşey boş isterse dünya yansın bir insan kötüyse kötü kalıyor
Zaten şu sosyal medyadan laf sokmak hiç doğru şeyler değil
Bende hiç küslük sevmiyorum dediğin gibi düğün var ölüm var ama bazıları hakediyor
Laf arayan laf sokan tipleri hayatımda istmiyorum artık yoruyorlar
Yok bir de sonradan attığı mesajları babamdan okudum 30 kişilik misafiri varmış o akşam ne yapacakmış şimdi eli ayağı titriyormuş ne demek ya ben çocuğumu kaybettim senin kadar telaş yapmadım.. eniştem de yani o halamın eşi de kafanızda ki çöpleri atmadığınız sürece mutlu olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz yazmış şaka gibi değil mi.. benim evladıma kafamda ki çöp diyor.. asla konuşmuyorum konuşmayacağımda..
Bana Allahın lütfu, akrabasız bir şehirde yaşamak ❤
Yazın bile iki haftalık tatilde sinir bozmayı başarabiliyorlar.
Bence de kesinlikle Allah’ın bir lütfu 🙏🏻 Emin’im başarıyorlardır ama görüşmeyi kesince çok bir rahat oluyor herşey mis...

Ben böyle zamanlarda bir de birilerinin saçma teselli sözlerini inşallahlarını acımalarını cart curtlarını dinlemek istemiyorum açıkçası. Bir müddet kendi kendimle kalmak istiyorum.

Kaldı ki bir de üstüne trip atılmış. Valla bir daha kesinlikle konuşmazdım.
Bende konuşmuyorum zaten ne trip çekecek gücüm var ne de başka birşey ben onları istemediğimi söyledikten sonra defalarca aradı neden arıyorsun :) hani aramıyordun trip atıyordun ya ne oldu şimdi de arıyorsun :) engelledim sildim onlar sağ ben selamet..

Back
X