Ne gerek vardı bana şu durumu yaşatmasına :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Herkese öncelikle hayırlı bayramlar ..
Ben bayram günü iy değilim malesef :(konum şu; Benim eski sevgilim gitti bir başkasıyla evlendi çok zor zamanlar geçirdim halada öyle olanlar oldu ama yapacak birşey yok kendi hayatıma bakmak istedim istedimki benimde birisi olsun hayatımda hatta konum var yakın zamanda bilenler bilir olmuyor ne kadar istesemde bunuda geçtim istemekle olmuyor sadece.Kötü olma sebebime gelincede kardeşim başka yerde memur bayrama geldi bu eski sevgili şahsiyetiyle karşilaşmiş kardeşim aramızda olanları az çok biliyor ama eski sevgilim kardeşimin bildiğini bilmiyor neyse kardeşimle muhabbete girmiş nasılsın diye kardeşime hep tembih ederdim selam verirse al birşey diyemem ama muhabbete girme ben muhabbete girmedim abla dedi başladi anlatmaya ayni meslektenler ikiside yapabileceği birşey olursa mutlaka bana de demiş artı kendi hayatindan bahsetmiş gayet mutluymuş herşeyden falan filan .sinir olduğm şu iyi mutluysan mutlusun neden ya hiçmi vicdanin yok benim bunlari duyacağmi mutlakaki biliyor ben uzak duruyorum o neden bunu yapıyor bana anlamiyorum sanki o degil ben onu terkettim azcik merhameti keske içinde olsaydı da oda uzak dursaydi benden diyceksinizki neresi dert çok kötü hissettim ya nebileyim içim bir tuhafoldu eskiler geldi aklima neden böyle adaletsiz herşey anlamiyorum :(adalet anlayışım ben mutsuzum oda mutsuz olsun değil ama isterdimki beni sevmedi madem bana keşke saygi duysaydi...

Çok üzüldüm adınıza ama geçer deler de geçer belki ama bı gün mutlaka kapanır sizin durumunuza benzer durumda olan birçok kişi var sizin sadece zamana ihtiyacınız var ayrıca selamını almasın kardeşiniz o şahsın defolsun gitsin benim kardeşime aynı şeyi yaşatan birine değil selam vermek,konuşmak ağzını burnunu kirardim herhalde..

Belki sizinde bunları duydugnzda umursamayacaginizi falan düşünmüştür ondan söylemiştir ki bence söylememeliydi ne gerek var eski arkadaşının kardeşine çok mutluyum mjlari vermeler falan sensizde mutluyum demek istiyor heralde ayrildm ama değdi demek istiyor aklı sıra bence sizde mutlu olmaya bakın oda bu saygısız yaklaşımını yaptigyla kalan sadece kaba düşüncesiz erkek modeli işte inanın kendinizi uzdugunuze değmez.

Bunları durduk yere söylemedi bence mutlu olduğunu düşünmüyorum öyle olsa bunu dillendirme gereği duymazdı. Bazı şeyler çabuk geçmiyor ama böyle birinden kurtulduğunuz sizin için hayırlısı buydu. İnşallah tez vakitte herşey istediğiniz gibi olur

Çok üzüldüm adınıza ama geçer deler de geçer belki ama bı gün mutlaka kapanır sizin durumunuza benzer durumda olan birçok kişi var sizin sadece zamana ihtiyacınız var ayrıca selamını almasın kardeşiniz o şahsın defolsun gitsin benim kardeşime aynı şeyi yaşatan birine değil selam vermek,konuşmak ağzını burnunu kirardim herhalde..
Benim durumumda birilerinin olmasi beni rahatlatmiyorki kaldiramiyorum bi acıyı artık salak işte konuşma dedim kaçkere ya :(

Belki sizinde bunları duydugnzda umursamayacaginizi falan düşünmüştür ondan söylemiştir ki bence söylememeliydi ne gerek var eski arkadaşının kardeşine çok mutluyum mjlari vermeler falan sensizde mutluyum demek istiyor heralde ayrildm ama değdi demek istiyor aklı sıra bence sizde mutlu olmaya bakın oda bu saygısız yaklaşımını yaptigyla kalan sadece kaba düşüncesiz erkek modeli işte inanın kendinizi uzdugunuze değmez.
Fazlaca düşüncesiz ben mutlu olsam nolur olmasam nolur sinirimi bozan sanki ben dört gözle onu bekliyorum da ona gıcık oldum olan oldu zaten

Bunları durduk yere söylemedi bence mutlu olduğunu düşünmüyorum öyle olsa bunu dillendirme gereği duymazdı. Bazı şeyler çabuk geçmiyor ama böyle birinden kurtulduğunuz sizin için hayırlısı buydu. İnşallah tez vakitte herşey istediğiniz gibi olur
İnşallah inşallah tez zaman da Umarim çok sağolun

Ya kardeşimde aslinda sinirimden suçladimda her seferinde çocuğu nerde yakalasa muhabbet kurmaya çalışıyor
Amacı ne peki ben hiç doğru bulmadım şahsen konuşuyorsa da bunu size anlatmakla eline ne geçiyor kabuk tutacak yarayı niye sürekli oymaya çalışıyor

Amacı ne peki ben hiç doğru bulmadım şahsen konuşuyorsa da bunu size anlatmakla eline ne geçiyor kabuk tutacak yarayı niye sürekli oymaya çalışıyor
Ïşte ona kızıyorum sen hayat kurdun bende bırakta yaralarımı sarayım ama ne diyceksinki canım konuşma durumu asla olmaycak birşey ki olsada suratına bile tükürmem

Karşınızdaki mutsuz olunca size yaşattıkları değişecek mi ?
Bunlar nasıl kafalar ya ? Bence kendinize şunu sorun ben neden kendime bunu yapıyorum .
Adam evlenmiş vs olduğuna göre aylar geçmiş? Neden bu adama takılı kaldınız. Hayatınızda sizi ilişki dışında tatmin eden mutlu eden hic mi bir şey yok?
Siz kendinize bu kötülüğü yaptıktan sonra kardeşinizle konuşmuş o olmuş bu olmuş hic önemli değil bence.
Hepimiz hayal kırıklığı yaşıyoruz ama oraya takılıp kalmayı seçmiyoruz.

Karşınızdaki mutsuz olunca size yaşattıkları değişecek mi ?
Bunlar nasıl kafalar ya ? Bence kendinize şunu sorun ben neden kendime bunu yapıyorum .
Adam evlenmiş vs olduğuna göre aylar geçmiş? Neden bu adama takılı kaldınız. Hayatınızda sizi ilişki dışında tatmin eden mutlu eden hic mi bir şey yok?
Siz kendinize bu kötülüğü yaptıktan sonra kardeşinizle konuşmuş o olmuş bu olmuş hic önemli değil bence.
Hepimiz hayal kırıklığı yaşıyoruz ama oraya takılıp kalmayı seçmiyoruz.
Konumun içeriğinde bahsettim aslında mutlu olmuş olmamış birşey değişmez zaten ama banada yazik ben yaralarimi sarmaya çalışırken bunu kanatmasi adilcemi ?hiçbirşey uzaktan kolay değil evet insanlar birşeyler yaşıyor ama ardına mutlaka güzel şeyler geliyor illa aşk anlamindada değil bende sanki daha dibe batiyorum insan ister istemez ümitsizliğe düşüyor allah kimseye ümitsizliğe düşecek kadar kötü şeyler yaşatmasin

Yani bi soran eden olsa ben de mutluyum derim. Lafin gelisi denir o kelime. Bu kadar ekonomik krizin oldugu enflasyonun yukseldigi issizligin arttigi ulkede kimse cok cok mutlu degildir. Hayat o kadar torpil gecmiyor kimseye. Ama kendi mutlulugunu baskasinin mutsuzluguna da baglama derim. Bence asmalisin artik

Herkese öncelikle hayırlı bayramlar ..
Ben bayram günü iy değilim malesef :KK43:konum şu; Benim eski sevgilim gitti bir başkasıyla evlendi çok zor zamanlar geçirdim halada öyle olanlar oldu ama yapacak birşey yok kendi hayatıma bakmak istedim istedimki benimde birisi olsun hayatımda hatta konum var yakın zamanda bilenler bilir olmuyor ne kadar istesemde bunuda geçtim istemekle olmuyor sadece.Kötü olma sebebime gelincede kardeşim başka yerde memur bayrama geldi bu eski sevgili şahsiyetiyle karşilaşmiş kardeşim aramızda olanları az çok biliyor ama eski sevgilim kardeşimin bildiğini bilmiyor neyse kardeşimle muhabbete girmiş nasılsın diye kardeşime hep tembih ederdim selam verirse al birşey diyemem ama muhabbete girme ben muhabbete girmedim abla dedi başladi anlatmaya ayni meslektenler ikiside yapabileceği birşey olursa mutlaka bana de demiş artı kendi hayatindan bahsetmiş gayet mutluymuş herşeyden falan filan .sinir olduğm şu iyi mutluysan mutlusun neden ya hiçmi vicdanin yok benim bunlari duyacağmi mutlakaki biliyor ben uzak duruyorum o neden bunu yapıyor bana anlamiyorum sanki o degil ben onu terkettim azcik merhameti keske içinde olsaydı da oda uzak dursaydi benden diyceksinizki neresi dert çok kötü hissettim ya nebileyim içim bir tuhafoldu eskiler geldi aklima neden böyle adaletsiz herşey anlamiyorum :KK43:adalet anlayışım ben mutsuzum oda mutsuz olsun değil ama isterdimki beni sevmedi madem bana keşke saygi duysaydi...
Önemsedıgınız için mıtsuz oluosunuZ.Zamanla gecıcek.

Konumun içeriğinde bahsettim aslında mutlu olmuş olmamış birşey değişmez zaten ama banada yazik ben yaralarimi sarmaya çalışırken bunu kanatmasi adilcemi ?hiçbirşey uzaktan kolay değil evet insanlar birşeyler yaşıyor ama ardına mutlaka güzel şeyler geliyor illa aşk anlamindada değil bende sanki daha dibe batiyorum insan ister istemez ümitsizliğe düşüyor allah kimseye ümitsizliğe düşecek kadar kötü şeyler yaşatmasin
Yaralarınızı sarmak istiyor musunuz bence bunu düşünün.
Çünkü isteseniz sararsınız, isteseniz unutursunuz . Kabul etseniz de etmeseniz de böyle . O kötü seylerin ardondan muhteşem şeyler yasayan insanlar , kendi güçlerini eline almis bunları yapmış insanlar .
O ona bunu dedi yaram kanadı vs dramlarından beslenmeye devam ederseniz dibe batmaniz kaçınılmaz .

Yaralarınızı sarmak istiyor musunuz bence bunu düşünün.
Çünkü isteseniz sararsınız, isteseniz unutursunuz . Kabul etseniz de etmeseniz de böyle . O kötü seylerin ardondan muhteşem şeyler yasayan insanlar , kendi güçlerini eline almis bunları yapmış insanlar .
O ona bunu dedi yaram kanadı vs dramlarından beslenmeye devam ederseniz dibe batmaniz kaçınılmaz .
Elbetteki istiyorum ama hadi sarayım demeyle olmuyorki bu işler

Back
X