Herkese öncelikle hayırlı bayramlar ..
Ben bayram günü iy değilim malesef
konum şu; Benim eski sevgilim gitti bir başkasıyla evlendi çok zor zamanlar geçirdim halada öyle olanlar oldu ama yapacak birşey yok kendi hayatıma bakmak istedim istedimki benimde birisi olsun hayatımda hatta konum var yakın zamanda bilenler bilir olmuyor ne kadar istesemde bunuda geçtim istemekle olmuyor sadece.Kötü olma sebebime gelincede kardeşim başka yerde memur bayrama geldi bu eski sevgili şahsiyetiyle karşilaşmiş kardeşim aramızda olanları az çok biliyor ama eski sevgilim kardeşimin bildiğini bilmiyor neyse kardeşimle muhabbete girmiş nasılsın diye kardeşime hep tembih ederdim selam verirse al birşey diyemem ama muhabbete girme ben muhabbete girmedim abla dedi başladi anlatmaya ayni meslektenler ikiside yapabileceği birşey olursa mutlaka bana de demiş artı kendi hayatindan bahsetmiş gayet mutluymuş herşeyden falan filan .sinir olduğm şu iyi mutluysan mutlusun neden ya hiçmi vicdanin yok benim bunlari duyacağmi mutlakaki biliyor ben uzak duruyorum o neden bunu yapıyor bana anlamiyorum sanki o degil ben onu terkettim azcik merhameti keske içinde olsaydı da oda uzak dursaydi benden diyceksinizki neresi dert çok kötü hissettim ya nebileyim içim bir tuhafoldu eskiler geldi aklima neden böyle adaletsiz herşey anlamiyorum
adalet anlayışım ben mutsuzum oda mutsuz olsun değil ama isterdimki beni sevmedi madem bana keşke saygi duysaydi...
Ben bayram günü iy değilim malesef