Ne gibi bir hakkım bar ne yapabilirim....

zar_zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
235
4
96
Trabzon
arkadaşlar iyi akşamlar şöyle bir sorunum var birkaç ay önce polaristen bir bot aldım tabanı yırtıldı taş giriyo arasına :)))) onuda geçen davete giderken farkettim günlük giyilecek bir ayakkabıda değil yani çokta giymedim....ama ürün fişini saklama gibi bir huyum yok.... ve mağazaya gittiğimde yardımcı olmadılar yazık değilmi parama kolaymı para kazanıyoruz biz....ne yapılabilir böyle durumda akıl istiyorum arkadaşlar.... şimdiden teşekkürler.....

bu da bana ders olsun, bir daha o markadan çöp almam diyip geçeceksiniz...
ben de çizme aldım kış başlarken, haftada 2 gün giyilmiştir en fazla,tabanı paramparça oldu 2 ay içinde... fatura-fiş olmadığı için hiç bir şey yapamadım,aldım çöpe attım o sinirle...tamiri yapılacak gibi bile değildi...

evet dediğin gibi ama parayada acıyorum 80 tl az değil ya içim cız ediyo valla ..... ((

selam bende almıştım yırtıldı fabrıkaya gönderdiler 6 ay içinde götürünce alıyorlar bende fişi kaybetmiştim ama kredi kartından çektikleri için geri aldılar hatta ben 3 ay sonra götürdüm istedigini seç begen tamırı yok dediler yenı ayakkabılardan bende tarzımı bulamadım paramı iade ettıler

sana insaflı davranmışlar canım ya... kredi kartı kullanmıştım ben de ama o kayıtları da kabul etmediler... illa fatura olacakmış... Asla almam o markadan birşey artık....

Şikayet sitelerine yazın ayrıntılı bir şekilde. Mutlaka geri dönüş yapıyorlar ve sorunu çözmek için uğraşıyorlar

sana insaflı davranmışlar canım ya... kredi kartı kullanmıştım ben de ama o kayıtları da kabul etmediler... illa fatura olacakmış... Asla almam o markadan birşey artık....

hadıya yanı öyle olunca almazsın tabıkı
bende dayman dan almıştım elımde kaldı yepyenı ayakkabıydı oysa bende ondan almam birdaha ama polaristen aldıgın ayakkabıyı 3 ay giydim paramıda geri aldım :)

hadi canım ben nerdeyse kızın saçını başını yolacak hale geldim ama işe yaramadı :))

Eğer kredi kartı ya da bankamatikle ödediyseniz internet cıktısıyla iade eder ya da değiştirebilirsiniz. Nakit ödediyseniz maalesef fatura/fiş olmadan değiştirmezler.

Ayrıca; Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

evt nakit aldım ama aldığım yerde sistem kaydım görünüyor...

Firma dan geri dönüş alamazsanız işin peşini bırakmayın bence. Tüketici hakem heyetine başvurun. Sonuçta aldığınız ürünün fişi faturasının bir nüshası onlarda var adınıza kesilmişse hiç sorun olmaz. Kredi kartı ile aldıysanız ekstrenizle de işlem yapılabilir. Hakem heyeti her zaman tüketici lehine karar verir ürünü değiştirmek ya da ücretini iade etmek durumundalar. Tüketici yasasında aldığınız ürün 2 yıl içerisinde üretim kaynaklı hasar görmüşse firma ürünün birebir değişimi, tadilatı, muadili ile değişimi yada ücret iadesini yapmak zorundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…