Ne giyeceğim :/

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
Merhabalarrr.. amcamin kızının sözü varmış evde ama basit bir şey değil kizlar herkes abiye mabiye giyecek öyle olacakmış. Kuzenimle çok sıkı fiki değilim ama mecbur giyinecegiz tesetturluyum şu an kıyafet alacak durumumuzda yok basit ama şık ne giyebilirim ki abiye filan giyemem evin içinde alamamda zaten hep elbise filan var abiye filan var internetten bakıyorum da ne yapayım sizce :(

Evde yapılacak sözde balık etek ya da prenses abiye giymek zaten görgüsüzlük bence. Hafif parıltısı olan kumaşı İpek gibi günlük koton olmayan bir elbise yeter diye düşünüyorum

Merhabalarrr.. amcamin kızının sözü varmış evde ama basit bir şey değil kizlar herkes abiye mabiye giyecek öyle olacakmış. Kuzenimle çok sıkı fiki değilim ama mecbur giyinecegiz tesetturluyum şu an kıyafet alacak durumumuzda yok basit ama şık ne giyebilirim ki abiye filan giyemem evin içinde alamamda zaten hep elbise filan var abiye filan var internetten bakıyorum da ne yapayım sizce :KK43:
Boşver herkesi :) Sadece ve şık ol. Kumaş pantolon üzerine şifon bir bluz birde topuklu giy git. Şıklığını yüzde güzel bir makyajla tamamlarsın.

Boşver herkesi :) Sadece ve şık ol. Kumaş pantolon üzerine şifon bir bluz birde topuklu giy git. Şıklığını yüzde güzel bir makyajla tamamlarsın.

Fikir güzel ama parçaları ucuza bulabilir miyim acaba o sıkıntı ailenin diğer uyelerine de alışveriş yapılacak malum ;) ayy doğru düzgün ayakkabım bile yok :kızgın::kızgın:

Evde yapılacak sözde balık etek ya da prenses abiye giymek zaten görgüsüzlük bence. Hafif parıltısı olan kumaşı İpek gibi günlük koton olmayan bir elbise yeter diye düşünüyorum

Evet kesinlikle inanin sozde millet kırmızı abiye giyecek düğünde ne giyecekler merak ediyorum öbür kuzenleriyle baya samimide benle öyle değil bir de gereksiz masraf yapmak istemiyorum zaten yapamam da
Elbise bakayım bir de olmazsa günlük şık bir sey bulabilirim inşallah

Çok güzel uygun siteler var. Anneme sipariş veriyoruz. Gayet uygun fiyara çok hoş şeyler alıyor. Kombine şık takımlar var onlara bakın, uygun tesettür sitelerde.

Çok güzel uygun siteler var. Anneme sipariş veriyoruz. Gayet uygun fiyara çok hoş şeyler alıyor. Kombine şık takımlar var onlara bakın, uygun tesettür sitelerde.

Bakıyorum şimdi ama güzel gelir mi gelmez mi bir de ben denemeyince bir şey alamiyorum çok çirkin oluyor onun için dışarda bakiyim diyorum. Takım kombinlere dışarda baktım alt üst takım aynı renk değil mi ? Onlar biraz sanki basit gibi geldi yani basitinde basiti zaten uygun bir şey arıyorum ama :olamaz:

Bakıyorum şimdi ama güzel gelir mi gelmez mi bir de ben denemeyince bir şey alamiyorum çok çirkin oluyor onun için dışarda bakiyim diyorum. Takım kombinlere dışarda baktım alt üst takım aynı renk değil mi ? Onlar biraz sanki basit gibi geldi yani basitinde basiti zaten uygun bir şey arıyorum ama :olamaz:
Valla sen bilirsin canım kafana göre ama anneme çok şık şeyler getirdik, kaç kişi sordu. Bulursun inşaALLAH.

Valla sen bilirsin canım kafana göre ama anneme çok şık şeyler getirdik, kaç kişi sordu. Bulursun inşaALLAH.

Sağol canım annene aldiginiz bana onerdiginizin linkini yollar misin ya da nerden bulurum site olarak der misin bakayım bir sana zahmet

Back
X