annasophia Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 5 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yer İzmir 8 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi annasophia #1 Merhaba arkadaşlar malum yaz geldi havalar ısındı karne günü ve mezuniyet yaklaşıyor şimdi ne giysem diye kararsız kaldım sizden bir yardım alayım dedim.Tamam çok abartılı bir şey olmasını istemiyorum ama çok sıradan da gitmek istemiyorum. Eklentiler $elbisee.webp 9,4 KB · Görüntüleme: 1.638 $kot-gomlek-modelleri-ve-kombinleri-23.webp 16,5 KB · Görüntüleme: 1.827 Son düzenleme: 13 Haziran 2013
Merhaba arkadaşlar malum yaz geldi havalar ısındı karne günü ve mezuniyet yaklaşıyor şimdi ne giysem diye kararsız kaldım sizden bir yardım alayım dedim.Tamam çok abartılı bir şey olmasını istemiyorum ama çok sıradan da gitmek istemiyorum.
miskokulum canlarım...Kağan&Kerem Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2008 Mesajlar 13.815 Emoji Skoru 429 Puanlar 448 11 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi annasophia #2 lise öğrencisi okula öyle kıyafetle gider mi Allah aşkına,iyice tuhaflaştık ya
girlinred Üstte mavi gök çökmedikçe… Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2012 Mesajlar 18.049 Emoji Skoru 35.359 Puanlar 798 11 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi annasophia #3 bu kıyafetler karne günü için mi :S giy bir kot bir tişört git. ben de öğretmenim ve işte devir değiştiği için bizim meslek çekilmez olmaya başladı.
bu kıyafetler karne günü için mi :S giy bir kot bir tişört git. ben de öğretmenim ve işte devir değiştiği için bizim meslek çekilmez olmaya başladı.