ne giysem fikirlerinizi bekliyorum :)

RaPuNZeeL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
144
0
46
İstanbul
merhaba kızlar uygun biryeremi açtım konuyu bilmiyorum ama en uygun bu kategoriyi gördüm :)
benim sıkıntım şu haftaya erkek arkadaşımla buluşucam ve artık biraz değişiklik istiyorum 1 yıla aşkın bir ilişkimiz var ama ben onunla her buluşmamızda kot tişört spor ayakkabı giyiyorum tabi sıradan değil çok özenli kaliteli şeyler seçiyorum onunda tarzı öyle zaten e beğeniyorda en azından bikere bile demedi şöyle giyinsen daha iyi olur gibisinden ama saçım konusunda sıkıntılı o açık saçlardan hoşlanıyor bende saçımı fazla salmayı sevmediğim için genede toplu modelleri seviyorum ama artık hem saçımda hemde giyimimde bir takım değişiklikler yapmak istiyorum malum bir aydır görüşmüyoruz gördğünde bana hayran kalmalı uzun lafın kısası gün içerisinde öğle saatlerinde giyebileceğim kıyafet önerilerinde ve saç modelleri konusunda önerilerde bulunurmusunuz sıkıldım hep aynı tarzdan fikirlerinizi bekliyorum bir haftam kaldı

.

hep kot giydigini söylemissin, bence diz boyu yazlik sikir sikir bir etek giy üzerine de düz bir bady saclarini da sal yandan ve tabii ki sandalet giyin derim

su sekil:

birazda kisa etek yada uzun etekde giysen farkli olabilir. yine ustune cok guzel sade bisiler giyebilirsin.

yada uzun kalcaya kadar bir elbise ve altinada ince corap cok hos olacaktir.

saclarinida rengini ve kesimini degistirebilirsin. degisiklik herzaman iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…