Ne halt ederim bilmiyorum

merve205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
157
0
46
Ankara
Bi konum vardı belki okumuşsunuzdur. Beni aldatan sevgilime ayrı olduğumuz dönemde dalga geçmek için kardeşim vefat etti demiştim sonrasında barışmıştık. Herşey çok güzel gidiyordu ki ben vicdan azabı duymaya başladım inanılmaz acı çekiyordum ve ona direkt söylemek yerine binbir yalanla kardeşim yaşıyor'a getirdim konuyu. Lütfen üstüme üstüme gelmeyin hâlim berbat ben bende değilim. Doğruyu söylemek cesaretinde bulunamadım aptal gibi yalanlara sığındım. Konuşurken ben anlatırken bana inanmıyor gibi oldu bunu kaldıramam ayrılalım dedim itiraz etmedi aklım almıyor dedi. Acayip canım yanıyor. Onun da şu an çok üzgün olduğunu biliyorum. Tıp fakültesinde okuyorum bugün hastanede hasta kardeşinin başında bekleyen bi ablayı görünce ağlama krizine girdim vicdan azabından ölüyorum kardeşimin yüzüne bakamıyorum. Sevgilimin yüzüne hiç bakamıyordum. Ama bitti ve ben ömrüm boyunca onu unutamayacakmışım gibi geliyor. Ne o beyaz önlüğü o çok isteyerek girdiğim fakülteyi ne de sevgilimin saf sevgisini hak etmiyorum. Hayatta hiçbir şeyi hak etmiyorum. Ama bi yandan küçük de olsa umudum var hayata dönmek istiyorum. Gerçekten ne halt edicem bilmiyorum ağlamaktan helak oldum gozlerimi kısarak bakıyorum herşeye. Yardım edin..

Zaten seni aldatan adama bir de yalan soyleyıp dıkkatını çekmeye calısmıssın. Bence cok komik bir duruma dusmussun. Tıp Fakultesınde okuyorsun bır de bıraz daha mantıklı dusunmelısın.

Bi konum vardı belki okumuşsunuzdur. Beni aldatan sevgilime ayrı olduğumuz dönemde dalga geçmek için kardeşim vefat etti demiştim sonrasında barışmıştık. Herşey çok güzel gidiyordu ki ben vicdan azabı duymaya başladım inanılmaz acı çekiyordum ve ona direkt söylemek yerine binbir yalanla kardeşim yaşıyor'a getirdim konuyu. Lütfen üstüme üstüme gelmeyin hâlim berbat ben bende değilim. Doğruyu söylemek cesaretinde bulunamadım aptal gibi yalanlara sığındım. Konuşurken ben anlatırken bana inanmıyor gibi oldu bunu kaldıramam ayrılalım dedim itiraz etmedi aklım almıyor dedi. Acayip canım yanıyor. Onun da şu an çok üzgün olduğunu biliyorum. Tıp fakültesinde okuyorum bugün hastanede hasta kardeşinin başında bekleyen bi ablayı görünce ağlama krizine girdim vicdan azabından ölüyorum kardeşimin yüzüne bakamıyorum. Sevgilimin yüzüne hiç bakamıyordum. Ama bitti ve ben ömrüm boyunca onu unutamayacakmışım gibi geliyor. Ne o beyaz önlüğü o çok isteyerek girdiğim fakülteyi ne de sevgilimin saf sevgisini hak etmiyorum. Hayatta hiçbir şeyi hak etmiyorum. Ama bi yandan küçük de olsa umudum var hayata dönmek istiyorum. Gerçekten ne halt edicem bilmiyorum ağlamaktan helak oldum gozlerimi kısarak bakıyorum herşeye. Yardım edin..

neden senin olmayan birine kardeşim veft etti diyerek sana gelmesini istedin bu başta yanlıştı canım.. aklını başına toplayıp önüne bakmalısın.. güzl mesleğin ve kariyerin olacak bu duygulara kapılıp herşeyi mahvetme içten gelerek rabbine yönell sesini duyar kardeşimm

Yanlış anladınız bana gelmesi için ya da dikkatini çekmek için söylemedim. Bilmiyorum, bilemiyorum başlıklı konumu okursanız anlarsınız onu kabul edeceğime zerre inancım olsa der miydim hiç? Ama oldu işte

nie böle saçma sapan yalanlara başvuruosun ki..
senin ki resmen vicdanen onun rahatsız hissedip sana geri dönmesini sağlamak..
bu kız kardeşini kaybetti, üzgün, yazık yanında olayım da kendini yanlız hissetmesin die düşündüğü için geri dönmüş.
böyle bi sevgiyi ne yapacaksın
onun da duygularıyla oynamışsın, özür dile gerisini de akışına bırak..
seni seviosa gerçekten istiosa ölüm hastalık gibivicdani meseleler olmadan da kabul eder..
bi erkeği bu tür şeylerle kendine bağlamaktansa hiç görüşme daha iyi

yaşını 15 falan sanmıştım tıpta okuyorum diyince vay halimize dedim, doktor olacaksın öyle mi, yahu kardeşine nasıl ölümü yakıştırırsın, seni aldatmış bitmiş ne alaka kardeşim öldü demek gelsin seni teselli etsin mi istedin nasıl bi kafa ben anlamadım

çok komik ya sen neden ağladın ki ben onu anlamadım? adam seni aldatmış sen de o duygu durumu ile saçmalamışsın ee olmuş saçmalamışsın olabilir, ama şuan sen neyi kabul edemediğin için ayrıldın aptal olduğunu mu düşündün küçük mü düştün??

Kızlar ben onu kendime çekmek için öyle bi yalan söylemedim. Aldattı ayrıldık bi süre sonra ben tamamen unutunca bana mesajlari aramalari bitmek bilmezken öylesine bi anda söyleyiverdim çok saçma evet. Ben onu bu nedenden kaybettiğime ağlıyorum çünkü ben affettikten sonra bambaşka bi insan olmuştu.

yaptığı şeylerin mantıklı ve makul açıklaması olmayan insanlardan korkarım ben, senden uzaklaşması çok normal, bana kardeşim öldü diye sevgilim yalan söylese bu nasıl kafa der depar atarak uzaklaşırım sen azcık yalnız kal kendini bi topla bence

Çok özür dileyerek bişey sormak istiyorum seni aldatan sevgilinin hangi saf sevgisinden bahsediyoruz?Hadi onu geçelim sevgilinle dalga geçmek için yaptığın şaka için ne diye beyaz önlüğü,fakülteyi karıştırıp haketmediğini düşünebiliyosun?Tamam ona karşı mahcup olmuşsundur da fakülte ne alaka?O seni aldatıp tekrar yüzüne bakabiliyorsa senin yaptığın saçma sapan anlamsız gereksiz çocuksu dalga geçmeni(!) rahat rahat yutup kabul eder sen de ferah ferah bakarsın merak etme helak olma.

işyerimden izin alacam, yalandan "annem hasta" demeye bile korkuyoruk kadın benim söylediğim yalan yüzünden yataklara düşer diye.
seni aldatan biri için kardeşim öldü diyorsun ve uzun süre devam ettiriyorsun başka yalanlarla.
Oğlan acımıştır da sonradan barışmıştır başka ne olacak...

O senin yalanını kabul etmeli diyorsunuz da biz ayrıldık kızlar. Yalan söylediğimi itiraf etmeyi geçin bundan şüphelendi diye ayrılmak istedim. Bitti. Benim bunu kabullenmem lazım. Onlugumu hak etmedigimi düşünmemin sebebi ise o temizliği o beyazlığı kendime yakıştırmıyor olmam dalga geçmek amacıyla da olsa kardeşimin ölümünü düşünmek düşünebilmek bi yetiyken bunu gerçeğe taşınmış gibi anlatmamdır

işyerimden izin alacam, yalandan "annem hasta" demeye bile korkuyoruk kadın benim söylediğim yalan yüzünden yataklara düşer diye.
seni aldatan biri için kardeşim öldü diyorsun ve uzun süre devam ettiriyorsun başka yalanlarla.
Oğlan acımıştır da sonradan barışmıştır başka ne olacak...

Hayır bakın olay öyle değil. Ariyordu sacmalıyordu barışmak istiyordu yanımda kız arkadaşlarım vardı bi keresinde sen çok güçlü bi kızsın demeye başladı biliyorum dedim nerden biliyorsun deyince kardeşim vefat etti bak hâlâ ayaktayım dedim falan filan anlatmaya utanıyorum

Hayır bakın olay öyle değil. Ariyordu sacmalıyordu barışmak istiyordu yanımda kız arkadaşlarım vardı bi keresinde sen çok güçlü bi kızsın demeye başladı biliyorum dedim nerden biliyorsun deyince kardeşim vefat etti bak hâlâ ayaktayım dedim falan filan anlatmaya utanıyorum

sen barışmak istiyodun dimi

artık olan olmuş biten bitmiş.. ayrılmakla en iyisini yapmışssın..

insanız hepimiz hatalar yapıyoruz bu hataya takılı kalıp daha da çok aşağıya çekme kendını...

hatanı öğrendin, dersini aldın... şimdi sıra önüne bakmakta.. derslerine çalış kardeşine iyi bak zamanla unutursun su dakıkdandan sonra gelecek gunlerı guzel kurmaktan başka elınden bırsey gelmez...

yaa tamam anladık ok ama sen neden bu kadar abartıyorsun ben onu anlamadım o seni aldatmış yalancılığım alasını yapmış sen de büyük hata yapıp yalan söylemişsin, o da yalancı sen de yalancı da sen neden bu kadar üzülüyorsun çok komik geliyor bana 'o önlüğü hak etmiyorum ' felan olayı nereye bağlamışsın yaa valla çok komik boş ver ne doktorlar var sen de mezun olursun hahahahahah( bende böylle bağlayayım olay hep tıp fakültesine bağlamış ya konu sahibi)

Hastalandı, öldü kelimelerini nasıl böyle şeylere alet edebiliyorlar gerçekten aklım almıyor!
Bu kadar büyük bir yalan, hemde aldatan sevgiliyi döndürmek için, insan ağzına almaya korkar yahu. :53:

Back
X