Ne halt ederim bilmiyorum

Yanlış anlamanı istemem ama ben sana psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.
Gerçi tıp okuyorsun ve psikoloğa gitmenin yanlış anlaşılacak bir şey olmadığını biliyorsundur.

Sevgilinden aldattığı halde kopamaman,onu kazanmak için akla hayale gelmeyecek yalan söylemen ve şu anki durumun açısından,bence gitsen daha iyi olur.
Yalandan sinir krizi geçiren,yataklara düştüm diyen,hatta intihar etmiş gibi yapan filan duydum.
Ama kardeşim öldü diyen hiç duymadım ve böyle bir yalanın normal olduğunu düşünmüyorum.

pskiyatriste ya da psikoloğa gidebilirsiniz zaten yanlış yaptığınızın farkındasınız. destek almak iyi gelecektir size :34:

Konu ne olursa olsun böyle bir konuda yalan söylemek hiç hoş değil doğrusu.
Hele ki sizi aldatan birisine ister şaka mahiyetli diyin ister sebebi başka olsun ne fark eder ki.
Kardeşiniz canınız sayılır yani ona bu durumu yakıştırıp da nasıl söyleyebildiniz.

Ah be güzelim tam haklıyken hem haksız hem de komik duruma düşmüşsün.Ne güzel elinde kozun da varmış sevgilinin burnundan fitil fitil getirirdin.Ne oldu şimdi ?Değdi mi yalan söylediğine?Neyse son pişmanlık fayda etmez.Bence derslerine yoğunlaş bir süre belki böylece unutursun bir nebze de olsa.

Ölümü yaşayan bir insana kolayca yakıştırabilen bir insanın doktor olmamasını ümit ediyorum
Lütfen ya gerçekten burada bizle kafa buluyor ol ya da cidden bunalımlı ol
Bir de kız arkadaşlarınla dalga geçerek söylemişsin öldüğünü o kişiye
Ne diyeyim, bilemedim..

Dalga geçmek için nasıl oldu da canına yakın kardeşin için böyle bir şeyi yakıştırabildin canım ya.
Benim de kardeşim var kardeş çok farklı bir şey insanın kendi çocuğu gibi bazen yakın oluyor ben kıyamam kardeşime ona öyle bir şeyi yakıştırmayı bırak dalga geçmek için bu kelimeyi kardeşimle yan yana bile getiremem.Allah da gecinden versin zaten.
Bir de seni aldatan birisiymiş dalga geçmek için bile olsa hiç bir şekilde ne arar ne sorardım.
Bence kendini bir güzel toparlayıp ondan da kendini uzak tutup hayatına devam etmeye çalışabilirsin.

Kendimi ya da sevdiğim birini senin psikolojine sahip bir doktora emanet ettiğimi düşünemiyorum :)

Şaka bir yana da yaptığın hiç hoş olmamış :(

Bi konum vardı belki okumuşsunuzdur. Beni aldatan sevgilime ayrı olduğumuz dönemde dalga geçmek için kardeşim vefat etti demiştim sonrasında barışmıştık. Herşey çok güzel gidiyordu ki ben vicdan azabı duymaya başladım inanılmaz acı çekiyordum ve ona direkt söylemek yerine binbir yalanla kardeşim yaşıyor'a getirdim konuyu. Lütfen üstüme üstüme gelmeyin hâlim berbat ben bende değilim. Doğruyu söylemek cesaretinde bulunamadım aptal gibi yalanlara sığındım. Konuşurken ben anlatırken bana inanmıyor gibi oldu bunu kaldıramam ayrılalım dedim itiraz etmedi aklım almıyor dedi. Acayip canım yanıyor. Onun da şu an çok üzgün olduğunu biliyorum. Tıp fakültesinde okuyorum bugün hastanede hasta kardeşinin başında bekleyen bi ablayı görünce ağlama krizine girdim vicdan azabından ölüyorum kardeşimin yüzüne bakamıyorum. Sevgilimin yüzüne hiç bakamıyordum. Ama bitti ve ben ömrüm boyunca onu unutamayacakmışım gibi geliyor. Ne o beyaz önlüğü o çok isteyerek girdiğim fakülteyi ne de sevgilimin saf sevgisini hak etmiyorum. Hayatta hiçbir şeyi hak etmiyorum. Ama bi yandan küçük de olsa umudum var hayata dönmek istiyorum. Gerçekten ne halt edicem bilmiyorum ağlamaktan helak oldum gozlerimi kısarak bakıyorum herşeye. Yardım edin..

olmuşbirkere
hatalarından ders cıkarırısın ve buda san dersolmuş olur birdaha yapmazsın
başka yapcak bişey yok

Yaptığından pişman olan ve vicdan azabı çeken insanı üzecek cümleleri neden söyler insanlar anlamıyorum.İşin doktorluk kısmı zaten bambaşka.Yapacağı işle ne alakası var?Doktor olmasaydı öğretmen olsaydı daha mı az sarsacaktı sizleri?Kız hata yapmış sonra da pişman olmuş bir şekilde bunun bedelini ödüyor canı sıkılmış bunalmış kendini anlatmak istemiş.İnsanların hayatlarını daha zor hale getirmeye ne kadar meraklıyız ya.

tıp okuduguna eminmisin bu da yalan gibi geldi bana
bir insana özellikle kardeşine ölümü yakıştırabilcek bi doktor hayal edemiyorum da ben. seen yeniiisin galibaa :27:

Bi konum vardı belki okumuşsunuzdur. Beni aldatan sevgilime ayrı olduğumuz dönemde dalga geçmek için kardeşim vefat etti demiştim sonrasında barışmıştık. Herşey çok güzel gidiyordu ki ben vicdan azabı duymaya başladım inanılmaz acı çekiyordum ve ona direkt söylemek yerine binbir yalanla kardeşim yaşıyor'a getirdim konuyu. Lütfen üstüme üstüme gelmeyin hâlim berbat ben bende değilim. Doğruyu söylemek cesaretinde bulunamadım aptal gibi yalanlara sığındım. Konuşurken ben anlatırken bana inanmıyor gibi oldu bunu kaldıramam ayrılalım dedim itiraz etmedi aklım almıyor dedi. Acayip canım yanıyor. Onun da şu an çok üzgün olduğunu biliyorum. Tıp fakültesinde okuyorum bugün hastanede hasta kardeşinin başında bekleyen bi ablayı görünce ağlama krizine girdim vicdan azabından ölüyorum kardeşimin yüzüne bakamıyorum. Sevgilimin yüzüne hiç bakamıyordum. Ama bitti ve ben ömrüm boyunca onu unutamayacakmışım gibi geliyor. Ne o beyaz önlüğü o çok isteyerek girdiğim fakülteyi ne de sevgilimin saf sevgisini hak etmiyorum. Hayatta hiçbir şeyi hak etmiyorum. Ama bi yandan küçük de olsa umudum var hayata dönmek istiyorum. Gerçekten ne halt edicem bilmiyorum ağlamaktan helak oldum gozlerimi kısarak bakıyorum herşeye. Yardım edin..
Öncelikle şunları merak ediyorum sen diğer konunda ayrılmak istiyordun ve ayrılmışsiniz gerimi dönmek istiyorsun ona?

Acaba cocuk yalanını yavaş yavaş anladıda ayrıldı daha dogruyu söylemedinmi?

Alla alla acaba benim algımda mı problem var? Şimdi eğer doğru anladıysam an itibariyle yeniden eski sevgiliniz olan kişiden bir süre önce ayrılmışsınız. Ayrıldığınız dönemde geri dönmesini istemediğiniz halde ne maksatla olduğunu henüz çözemediğim bir sebeple bu zata "kardeşim öldü" demişsiniz. Sonra yeniden barışma durumu vuku bulmuş. Barışınca da hala maksadını çözemediğim o yalanı düzeltemediğiniz için rahatsız olmuşsunuz. Rahatsızlığınız öyle büyümüş ki durumu ona anlatmış ve "vicdan azabımla yaşayamıyorum hadi ayrılalım maralım" demişsiniz. O da buna itiraz etmemiş ama şaşırmış. İyi ki sadece şaşırmış. Sonuç itibariyle yeniden eski sevgili olmuş.

Şimdi siz söylediğiniz yalan dolayısıyla kardeşinize, ikinci kez eski sıfatına kavuşan sevgiliye ve kendinize karşı suçluluk hissediyorsunuz. Anladığım şey budur doğru mu?

Şimdi anlayamadığım kısma değineyim. Bu ne bohem hayat, bu ne çetrefil vay ben nerelere gidem. Benim ne düz hayatım varmış yahu. Algımı pıçaklayasım geldi. Teselli yahut fikir istiyorsunuz sanırım da, bunca anlamsızlığın içinden gerçeğe yöneltecek bir fikir çıkmadı benden. Tıp okuduğunuza eminsiniz değil mi? Bütün bunlar bir yanılgı da olabilir. Mesela aslında kardeşiniz hiç yoktur. Sevgili de bir hayal ürünüdür. Olabilecek şeyler bunlar. Aslında ben de yoğum.

Ruh saglıgı yerinde hiç bir insan böyle bir yalana başvurmaz.
Hadi başvurdunuz yanınızda arkadaşlarınız da varmış, onlar da mı uyarmadı sizi?

Neyse olan olmuş, dikkat çekmek için yapmadım demişsiniz ama
belli ki bir umut geri döner mi diye bu yalanı uydurmuşsunuz.

Acilen psikolojik yardım alın.
Hiç iyi değilsiniz bence...

Herkese yorumlar için teşekkürler. Açıklama yapma gereği duyuyorum.bi önceki konumda ayrılmanın mantikli olduğu kanaatine varmış ve ayrılmıştim bundan bahsetmişsiniz. Lakin daha sonra malesef ki tekrar barıştık onu da anlatmak isterdim ama tepkiler çok fazla daha fazla bişey paylaşmak istemiyorum. Tıp okuduğuna inanmiyorum diyenleriniz olmuş, kimseyi inandirmak zorunda değilim ancak şunu bilmenizi isterim ki gelip birçok konuda fayda sağladığım bir sitenin üyelerini böyle kandıracak kadar düşmedim yaşamış olduklarım bunu gostermez, bi insana bi pencereden bakılmaz belki gerçekten oturup konuştuğunuzda aklı başında bi kızım bu sacmalikları yakıştırmazsiniz belki tanisaniz, bilemezsiniz o yüzden rica ediyorum daha tatlı bi üslup kullanırsak, dışlamaya değil de dayanışma içine çekmeye çalışan bi tavır sergilersek, karşıdakinin pişmanlığını hâlini anlarsak belki konu sahipleri bu derece kırılmaz.
Gerisiyalan isimli üyeye çok çok teşekkür ediyorum gerçekten tüm ihtiyacım olan öyle şeyler okumakti sizden.

Back
X