Ne hcgeymiş

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Kızlar atın 4unde kan testi yaptırdım 30 cıktı. Kimyasal gebelik yasıyo olabilrsin dedi doktor ya da üstüne göemüş olabilrsin dedi. Bende dayanamadm özele gittim bugun 63cıktı beta. Cok az yükselmiş deyip kendi kendime doktor olan ben:halay:Dış gebelik yaşabilecegimi düşünüp hemen acile gittim betama baktılar ve 56 olmuş. Düşük yapıyorsun dedi doktor ben bu durumda birşey yapamam dedi. 2 gun sonra testini yenile dedi. Kimyasal gebelik mi yaşadım ben sımdi??:işsiz:

Bende de oldu canım kanamam olduğu halde önce düştü sonra yükseldi ama sonunda birden hızlı bir şekilde tekrar düştü malesef 10 gün surdu .insalah senin ki düşmez yukselir.. tamamen inmediği surece küçük olduğu icn gebelik devam ediyor sonuçta hayırlısı olsun

Bu da düşükse ki büyük ihtimal öyle. 3.düşüğüm olucak ve bn tesavi görücem randevumu aldım bile benım ümidim yok çünkü

2 kat artmis iste cnm
Bi de hastaneden hastaneye olcum degisir o yuzden hep ayni yerde yaptir

İlk yaptırdım 4 gun önceydi 30 cıktı bugun 63 cıktı:KK39:

Hm anladim bnde 2 gun once 30 cikmis die dusunmustum hakkinda hayirlisi olsn insallah

Bu da düşükse ki büyük ihtimal öyle. 3.düşüğüm olucak ve bn tesavi görücem randevumu aldım bile benım ümidim yok çünkü
Canım aslında bunu çokda düşünden saymaman lazım. Bu çok normal birşey ki farkli farkli yerlerde ölçtürmüşsün, bu farklar ondan da olabilir. İnsallah öyledir. Hadi hayırlısı.
Bidaha ne zaman ölçeceksin?

:dua:Yarın ölçtürücem tekrardan ama kollarım delik deşik oldu. Hadi diyelim ki farklı yerler betanın yükselişi cok cok az:eek:Yani umutsuz vaka:KK14:Şu dumandan bile vazgecmiştim sırf bebege zarar gelmesin diye:olamaz:Ama herseyin hayırlısı

Kızlar mrb benim adetim 4 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var belim çok ağrıyor akıntım yok ama sürekli ıslaklık hissediyorum bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

Test yapsana cancağızım:KK15:

:dua:Yarın ölçtürücem tekrardan ama kollarım delik deşik oldu. Hadi diyelim ki farklı yerler betanın yükselişi cok cok az:eek:Yani umutsuz vaka:KK14:Şu dumandan bile vazgecmiştim sırf bebege zarar gelmesin diye:olamaz:Ama herseyin hayırlısı
Bu seferki olmadıysa bidahakine o zaman, sende dediğinin aksine umut çok. Şükür de çünkü inan çok zor durumda olanlar var ;)
Ama sigara iciyosun anladığım kadarıyla, sadcee gebe kalinca degi l sağlıklı bi gebelik için öncesinde dw sağlıklı yaşaman lazım. Hadi hakkinda hayırlısı...

Hamile kalmamda bi sorun yok sukur sadece rahime tutunamiyor bebisler .onun icinde insAllah doktora gitcem. Seklinde bozukluk olabilir dendi ya da pihtilasma vardir ama bilemem:KK76:Sende insAllah saglicakla bebegini kucagina alirsin:KK68:
Bu seferki olmadıysa bidahakine o zaman, sende dediğinin aksine umut çok. Şükür de çünkü inan çok zor durumda olanlar var :KK66:
Ama sigara iciyosun anladığım kadarıyla, sadcee gebe kalinca degi l sağlıklı bi gebelik için öncesinde dw sağlıklı yaşaman lazım. Hadi hakkinda hayırlısı...

Hamile kalmamda bi sorun yok sukur sadece rahime tutunamiyor bebisler .onun icinde insAllah doktora gitcem. Seklinde bozukluk olabilir dendi ya da pihtilasma vardir ama bilemem:KK76:Sende insAllah saglicakla bebegini kucagina alirsin:KK68:
Sağol canım benim amiiin :dua:
Seninde tez zamanda mujdeli haberini duyarız inşallah ;)

Back
X