kızlar merhaba, konuya direk gireceğim.ben bir çocukla tanıştım, ama şöyle.bir arkadaşımın sınıf arkadaşıydı.bizim 3 kişilik bir arkada grubumuz var, kardeş gibiyiz.ortak bir arkadaşımız vardı.bu ortak arkadaş bizi o dediğim çocukla tanıştırdı.ilk önce üçümüzde çocukla iyi anlaşacağımızı düşündük.ben aradan 20 gün flan geçince çocukla karşılaştım.gerçi bizim kızlarda karşılaşmış benden önce.akşamında çocuk facebooktan istek gnderdi.ama sadece bana.akşam konuştuk numaramı istedi, ertesi gün buluştk çay içtk.hayatımda gördüğüm en ilginç insan, okulda hiç arkadaşı yok,hep yalnız, kaç kez bırakmş gittiği okulları falan.benim fikir almak istediğim konu, akşam beni yeniden çay içmeye çağırdı, kızlar da gelmek istedi onları da götürdüm yanımda.onların yanında 3ümüzede aynıdavrndı.ertesi gün yine çağrdı beni arkdaşmın morali bozuktu gtmdim, akşam dedim kızlar da gelicek bir yerde oturalım.yine hepimize aynı davrandı.bana buluştuğmz gün brlikte alılveriş yapmayı teklif etmşti, kızlarla otururken dediki hep birlikte gidelim.ben kendimi özel hissetmiştim kızlar etkileniyrum bu çocuktan.yarın sabah kızlarla birlikte dedim ona kahvaltı yapalımmı tamam dedi.ama gittikçe etkileniyorum sizce kendime nasıl engel olurum, arkadaşlarım çok sevdiler sürekl çağırıyolar onu da .teşekkür ederim