ne hissediyor acaba

amira93

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
67
0
6
35
Tekirdağ
kızlar merhaba, konuya direk gireceğim.ben bir çocukla tanıştım, ama şöyle.bir arkadaşımın sınıf arkadaşıydı.bizim 3 kişilik bir arkada grubumuz var, kardeş gibiyiz.ortak bir arkadaşımız vardı.bu ortak arkadaş bizi o dediğim çocukla tanıştırdı.ilk önce üçümüzde çocukla iyi anlaşacağımızı düşündük.ben aradan 20 gün flan geçince çocukla karşılaştım.gerçi bizim kızlarda karşılaşmış benden önce.akşamında çocuk facebooktan istek gnderdi.ama sadece bana.akşam konuştuk numaramı istedi, ertesi gün buluştk çay içtk.hayatımda gördüğüm en ilginç insan, okulda hiç arkadaşı yok,hep yalnız, kaç kez bırakmş gittiği okulları falan.benim fikir almak istediğim konu, akşam beni yeniden çay içmeye çağırdı, kızlar da gelmek istedi onları da götürdüm yanımda.onların yanında 3ümüzede aynıdavrndı.ertesi gün yine çağrdı beni arkdaşmın morali bozuktu gtmdim, akşam dedim kızlar da gelicek bir yerde oturalım.yine hepimize aynı davrandı.bana buluştuğmz gün brlikte alılveriş yapmayı teklif etmşti, kızlarla otururken dediki hep birlikte gidelim.ben kendimi özel hissetmiştim kızlar etkileniyrum bu çocuktan.yarın sabah kızlarla birlikte dedim ona kahvaltı yapalımmı tamam dedi.ama gittikçe etkileniyorum sizce kendime nasıl engel olurum, arkadaşlarım çok sevdiler sürekl çağırıyolar onu da .teşekkür ederim

Anladigim kadariyla cocuk bitek sizinle muhattap oluyo ama arkdslariniz varken hepinizle konusup hepinizie ayni davraniyo.. belki arkdslarinizdan utaniyodur? Bi iki kere daha yalnz gorusup durum degerlendirmesi yapsaniz ama baglanmadan etkilenmeden..

teşekkür ederim yorumunuz için, tek görüşüp tavrını anlamam çok iyi olur, ama arkadaşalırımı görseniz çok sevdiler çocuğu onu da çağırıyorlar gittiğimiz yerlere.ben o yüzden kızlara diyemiyorum bugün buluşmaya gitcem diye, sanki onlar da gelmek ister gibi düşünüyorum

Çocuğa karşı bişeyler hissediyorsan daha çok başbaşa görüşmeye çalış. Sonuçta face den bitek seni eklemiş senin telefon numaranı almış seni davet etmiş. Yani o seni diğer kızlardan ayrı tutmuş. O yüzden yalnız görüşmeye çalış ;)

Neden her buluşmada kız arkadaşlarınızı da toplayıp gidiyorsunuz ki :) Bence baş başa olmak için çaba göstermelisiniz. Başkalarının yanında çekiniyor olabilir. O da baş başa olmak için çaba gösteriyormuş zaten bence bu fırsatları değerlendirin :)

Ne imajı çiziyosun biliyo musun; "Canım sen beni yakından tanımak için sürekli çaya maya çağırıyosun ama ben arkadaşlarımı da hop dahil ediyorum neden? çünkü biz arkadaşız"

Olcağı varsa da olmaz böyle. Bu nasıl hoşlanmak insan yalnız kalmak ister sen çocuk çağırdıkça milleti de takmışsın peşine ben olsam bi'daha davet etmem seni tek bi'yere:37: :9:

Senin yerinde olsam bi'sonraki atağı ben yaparım canım sıkıldı müsaitsen bi'yerde kahve içelim mi derim benim ilişkim de böyle gelişmişti bak 2 yıldır devam maşallah darısı başına:1:

Çocuk gerekeni yapmış.
Sen saçma davranmışsın sürekli kızlarla dipdibe gezerek.
Başbaşa kalmayalım imajı veriyorsun karşındakine.
Seninle ilgili bir düşüncesi varsada bu hareketlerinle kaybedersin.

Saçmalamışsınız bence.
Hoşlanıp etkilendiğim çocuk beni muhattaba alıp bir yerlere çağıracak ben arkadaşları mı hop hop götüreceğim.
Empati kurup düşünsenize,çocuk demekki benle yalnız kalmak bile istemiyor deyip sizi kafasından silebilir:50:

teşekkür ederim yorumunuz için, tek görüşüp tavrını anlamam çok iyi olur, ama arkadaşalırımı görseniz çok sevdiler çocuğu onu da çağırıyorlar gittiğimiz yerlere.ben o yüzden kızlara diyemiyorum bugün buluşmaya gitcem diye, sanki onlar da gelmek ister gibi düşünüyorum

kızlara bugün buluşmaya gidicem demek zorunda değilsiniz ki. Çocuk sizi biyere çağırdığında bunu kızlara söylemeyin, aynı ortamdaysanız illa bi açıklama yapmanız gerekiyosa bi işim var dersiniz bikaç saatlik.. başka bi yolu yok bence, ancak öyle anlayabilirsiniz karşı tarafın hislerini, niyetini

Hala ne hissediyor acaba diye sorman da kız arkadaşlarını çağırıp durman kadar saçma olmuş.
Bu kadar saf mısın cidden sen?
Bir insan nasıl etkilendiği biriyle baş başa görüşüp daha da yakınlaşmak yerine arkadaşlarını da toplar ki yanına?
Çok enteresan hakikaten.
Uyan bir an evvel.

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim:)anlıyorum, şu an yapmam gereken birkaç kez yalnız görüşmeye çalışmak, dediğim gibi bu 3 arkadaşla kardeş gibiyiz ve hep birlikteyiz.çocukla da aynı anda, aynı ortamda tanıştığımız için onlar da görüşmek istiyorlar.ama ben adım atmaya çalışacağım, yalnız görüşüp hislerini anlamak istiyorum.tekrar teşekkürler.

Back
X