Ne için kim için mücadele ediyorum?

lilyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
5.419
5.830
248
İstanbul
O kadar yoruldum ki. Emeklerimin karşılığını alamamaktan sadece benim uğraşmamdan sadece benim özlememden merak etmemden sadece benim konuşmak istememden hep geri planda olmaktan. Öyle yoruldum ki.
Bu iş nereye gidiyor bilmiyorum neden yazıyorum onu da bilmiyorum ama şu an karşımda askerde olan ve bir haftadır aramayan ama faceye arkadaşlarıyla fotoğraf koyan( arkadaşları ziyaretine gitmiş) bir adam var. Halbuki ben de gidebilirim ziyaretine ama aramıyor sormuyor yarım saatlik mesafede askerlik yapmasına rağmen. Faceden attığım mesajlara cevap vermemesi. Ben ne için mücadele ediyorum kızlar ben ne için bekliyorum ne için bu eziyeti çekiyorum.
Öyle yoruldum ki sadece yazıp rahatlamak istedim.

EDİT: arkadaşlar biraz kızgınlıkla ve fevri davranarak bu konuyu açtım. Baya da abartmışım :ssz:
Aradı konuştuk biraz psikolojisi kötü sanırım.
Yorumlarınız için teşekkürler.

İKİNCİ EDİT: KIZLAARR İŞİN ASLI FARKLIYMIŞŞ. Ben 4-5 gün önce facebookda gece saat oniki gibi bir yerde check in yapmıştım beyefendi meğer ona bozulmuş gece geç saatte dışarda olmama ıkına sıkına söyledi :9: O yüzden tribe girmiş aramamış. Dedim Allah senin cezanı niye sormuyorsun bana bu ne diye. O yokken gece çıkmama sinirlenmiş beyzademiz.

Son düzenleme:
O kadar yoruldum ki. Emeklerimin karşılığını alamamaktan sadece benim uğraşmamdan sadece benim özlememden merak etmemden sadece benim konuşmak istememden hep geri planda olmaktan. Öyle yoruldum ki.
Bu iş nereye gidiyor bilmiyorum neden yazıyorum onu da bilmiyorum ama şu an karşımda askerde olan ve bir haftadır aramayan ama faceye arkadaşlarıyla fotoğraf koyan( arkadaşları ziyaretine gitmiş) bir adam var. Halbuki ben de gidebilirim ziyaretine ama aramıyor sormuyor yarım saatlik mesafede askerlik yapmasına rağmen. Faceden attığım mesajlara cevap vermemesi. Ben ne için mücadele ediyorum kızlar ben ne için bekliyorum ne için bu eziyeti çekiyorum.

Öyle yoruldum ki sadece yazıp rahatlamak istedim.

canım önceden de böle miydi_?hani askerlik psikolojisi dicem amaa...

canım önceden de böle miydi_?hani askerlik psikolojisi dicem amaa...

Böyle değildi ama askerlik psikolojisi olacak bir olay var mı ki.? Evine 15 dk mesafede askerlik yapıyor sürekli ziyaretine gidiliyor.
Herkesi arıyor soruyor ben neden en arka plandayım benim ne suçum var?

Bence yaptigina mucadele etmek denmez.
Bosu bosuna zaman kaybediyorsun.
Sanirim erkek arkadasin bu iliskiden vazgecmis.
Tek tarafli ask olmaz.
Bitirmeyi bilmek lazim.
Sen de bu durumu en iyi sekilde atlatmaya bak:(

Bence yaptigina mucadele etmek denmez.
Bosu bosuna zaman kaybediyorsun.
Sanirim erkek arkadasin bu iliskiden vazgecmis.
Tek tarafli ask olmaz.
Bitirmeyi bilmek lazim.
Sen de bu durumu en iyi sekilde atlatmaya bak:(

Ne oldu bir haftada bilmiyorum sanki karşımda başkası var

Kadınlar kulubüne çok fazla giriyorum ve ben bunları okuyunca çok üzülüyorum biz kızlar diyorum nerde hata yapıyoruz her konudan az da olsa bir parçam var niye diyorum biz kızlar kadınlar değer görmüyoruz erkek beyni nasıl çalışıyor biz değer verdikçe nasıl olsa avuçtalar diye bizi takmıyorlar mı neden hep biz ezilen taraftayız yani hepimiz bunu diyorsak bu konuda şikayetçiysek demek ki erkekler gerçekten çok duyarsız ilgisiz sorunlu yada biz mi çok şey bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Böyle değildi ama askerlik psikolojisi olacak bir olay var mı ki.? Evine 15 dk mesafede askerlik yapıyor sürekli ziyaretine gidiliyor.
Herkesi arıyor soruyor ben neden en arka plandayım benim ne suçum var?

anladım canım haklısın o zaman bırak.seni takmayanı ne takıorsun o seni arayıp soruncaya kadar o yokmus gibi yaşa..mesaj atarsa veya arasa davranışlarının gidişatına göre ya bu ilişkiyi sonlandırırsın ya devam ettirirsin.ama şu an hemen bitirme onun seni aramasını bekle.arayıp sorma da ondan bi atak gelene kadar.

Ne oldu bir haftada bilmiyorum sanki karşımda başkası var

Ne oldugunu bilemem ama seven adam sevgilisini habersiz birakmaz.
Mesajlarina cevap verir.
Ustelik arkadaslariyla olan fotograflarini face'e koymakla ugrasacak kadar da keyifli demek ki.
Sana bir aciklama yapmayi bile cok gorup deger vermeyen bir adami sen de sil gitsin

anladım canım haklısın o zaman bırak.seni takmayanı ne takıorsun o seni arayıp soruncaya kadar o yokmus gibi yaşa..mesaj atarsa veya arasa davranışlarının gidişatına göre ya bu ilişkiyi sonlandırırsın ya devam ettirirsin.ama şu an hemen bitirme onun seni aramasını bekle.arayıp sorma da ondan bi atak gelene kadar.

Zaten ben arayıp soramıyorum askerde. Telefonunu sadece arkadaşları ziyaretine giderken götürüyor :)

Kadınlar kulubüne çok fazla giriyorum ve ben bunları okuyunca çok üzülüyorum biz kızlar diyorum nerde hata yapıyoruz her konudan az da olsa bir parçam var niye diyorum biz kızlar kadınlar değer görmüyoruz erkek beyni nasıl çalışıyor biz değer verdikçe nasıl olsa avuçtalar diye bizi takmıyorlar mı neden hep biz ezilen taraftayız yani hepimiz bunu diyorsak bu konuda şikayetçiysek demek ki erkekler gerçekten çok duyarsız ilgisiz sorunlu yada biz mi çok şey bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanırım biz çok şey bekliyoruz onlar gibi olmak lazım

Ne oldugunu bilemem ama seven adam sevgilisini habersiz birakmaz.
Mesajlarina cevap verir.
Ustelik arkadaslariyla olan fotograflarini face'e koymakla ugrasacak kadar da keyifli demek ki.
Sana bir aciklama yapmayi bile cok gorup deger vermeyen bir adami sen de sil gitsin

Haklısın ama yapamıyorum :43:

canım gerçekleri görmek lazım. belki sen göremiyorsun ama ben söyleyeyim sana. senden sıkılmış gibi. aslında tersi olması lazım askerde meraklanmaz mı bi erkek kız ark. için? ne yapıyor,ne ediyor düşünmez mi?İ düşünür ama sadece SEVEN bir erkek düşünür

Şimdi sevgilin askerde,sana çok yakın bir yerde görevini yapıyor,herkes onu ziyarete gidiyor di mi?
Doğru anlamışımdır inşallah.
Eğer öyleyse senin zaten kalkıp gitmen gerekmez mi?
Yani neden ondan davet bekliyorsun ki?
Öyle olmuyor muydu bu işler?

Cok ilginc.
Aranizda problem mi vardi?
Zannimca problem dahi olsa habersiz birakmak cok cirkin bir hareket.
Hicbir sey mi demeden birden bire boyle oldu?
Ne kadarlik bir iliskiniz var?
Sorun ne olursa olsun bence siz de arayip sormayin.

Şimdi sevgilin askerde,sana çok yakın bir yerde görevini yapıyor,herkes onu ziyarete gidiyor di mi?
Doğru anlamışımdır inşallah.
Eğer öyleyse senin zaten kalkıp gitmen gerekmez mi?
Yani neden ondan davet bekliyorsun ki?
Öyle olmuyor muydu bu işler?

Ben geçen hafta gittim zaten. Gittiğim günden sonra da iki kere telefon da konuştuk. Yarın bir hafta olucak bir haftadır aramadı sonra . Bir problemimiz olmamasına rağmen.

Cok ilginc.
Aranizda problem mi vardi?
Zannimca problem dahi olsa habersiz birakmak cok cirkin bir hareket.
Hicbir sey mi demeden birden bire boyle oldu?
Ne kadarlik bir iliskiniz var?
Sorun ne olursa olsun bence siz de arayip sormayin.

Aramızda bir problem yok.
Bir senelik ilişkimiz var.
Durduk yere birden oldu

canım gerçekleri görmek lazım. belki sen göremiyorsun ama ben söyleyeyim sana. senden sıkılmış gibi. aslında tersi olması lazım askerde meraklanmaz mı bi erkek kız ark. için? ne yapıyor,ne ediyor düşünmez mi?İ düşünür ama sadece SEVEN bir erkek düşünür

İşte ben de anlayamıyorum ki sürekli arayıp soruyordu birden oldu ne olduysa. Bir haftada değişti adam

Back
X