Ne için kim için mücadele ediyorum?

Teşekkür ederim yorumun için cowgirll. Zaten affetmiş durumu unutmuş değilim. Gayet soğuğum, sadece trip atmadım. Hem hoşlanmadığım bir şey olduğu için hem de askerdeyken bana trip atıyorsun diye üste çıkmasını istemediğim için. Tek taraflı sevgi lafına kırılmadım burdaki insanlar beni tanımıyor sadece şu olayla yorumluyorlar. Ama bir senedir sevgilim olan insanın beni sevdiğinden şüphem yok zaten. İlk defa böyle bir olay olduğu için fevri davrandığımı düşündüm. Bir müddet bekleyeceğim ve tavırlarını izleyeceğim tekrar böyle bir şey olursa o zaman harekete geçerim.

Evet haklısın daha mantıklı sanırım böyle yapmak:) Sıkmayın canınızı, madem düzelmiş keyfini çıkarın

O kadar yoruldum ki. Emeklerimin karşılığını alamamaktan sadece benim uğraşmamdan sadece benim özlememden merak etmemden sadece benim konuşmak istememden hep geri planda olmaktan. Öyle yoruldum ki.
Bu iş nereye gidiyor bilmiyorum neden yazıyorum onu da bilmiyorum ama şu an karşımda askerde olan ve bir haftadır aramayan ama faceye arkadaşlarıyla fotoğraf koyan( arkadaşları ziyaretine gitmiş) bir adam var. Halbuki ben de gidebilirim ziyaretine ama aramıyor sormuyor yarım saatlik mesafede askerlik yapmasına rağmen. Faceden attığım mesajlara cevap vermemesi. Ben ne için mücadele ediyorum kızlar ben ne için bekliyorum ne için bu eziyeti çekiyorum.

Öyle yoruldum ki sadece yazıp rahatlamak istedim.

EDİT: arkadaşlar biraz kızgınlıkla ve fevri davranarak bu konuyu açtım. Baya da abartmışım :ssz:
Aradı konuştuk biraz psikolojisi kötü sanırım.
Yorumlarınız için teşekkürler.

aynı benım eskı ilişkim dayanamadım ayrıldım tamı tamına 3 sene mı hayatımı en özel seyımı verdım bana yazık deıl mı çabaalarım bosaymıs dedım ve bıttı ayrılalı tam bı yıl olacak ama necısın bıle demedı asıl ayrıldıktan sonra koyuyor o kadar emek hıc oldu dıye yıpranma hıc bır erkek ıcın degmez sımdı aklım basıma geldı gram üzülmüyorum desem yalan üzülüyorum halen ama eskısı kadar değil

KIZLAARR İŞİN ASLI FARKLIYMIŞŞ. Ben 4-5 gün önce facebookda gece saat oniki gibi bir yerde check in yapmıştım beyefendi meğer ona bozulmuş gece geç saatte dışarda olmama ıkına sıkına söyledi :9: O yüzden tribe girmiş aramamış. Dedim Allah senin cezanı niye sormuyorsun bana bu ne diye. O yokken gece çıkmama sinirlenmiş beyzademiz. :1:

Benim sevgilimde öyledir susar kaçar sonradan çıkar neye takıldığı ortaya 😜😜😜 çok üstüne gitme derim zaten askerde askerlik psikolojiside var

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X