- Konu Sahibi cevapveriyorum
Okulda sınıf arkadaşım olan bir kız var. Başından beri davranışlarından hep rahatsız olduğum bir kız. Okul açıldıktan 3-4 gün sonra çocuğun biriyle çıkmaya başladı. Hala da çıkıyorlar. Benim sınıftan başka bir arkadaşımın kuzeni de bizim okulda ve diğer sınıfta. O da okul açıldıktan 1 ay sora biriyle çıkmaya başlamış ama anlaşamamışlar, ayrılmışlar. Arkadaşımın kuzeni olan kızın yakın bir arkadaşı aynı zamanda bahsettiğim(sinir olduğum) kızın yakın arkadaşı. Her neyse arkadaşımın kuzeninin sevgilisi ayrıldıktan sonra kızın arkasından kötü şeyler söylemiş, bahsettim kız da bunu duymuş ve ortak olan yakın arkadaşlarına gidipp 'Bir daha bu kızla görüşmeni istemiyorum okul açıldıktan 1 ay sonra sevgili bulmuş, iyi bir kız değil o' demiş. Ama asıl kendisi 3 gün sonra sevgili yaptı!! Bunu söylediği kızda cevabını güzel vermiş: ' Başkalarının lafıyla arkadaş seçecek olsaydım seninle arkadaş olmazdım' demiş.. Çok da güzel demiş ağzına sağlık canım arkadaşım benim
Birazcık karışık gelebilir gözünüze ama çok sinirlendim yaa bir insan nasıl kendi hatalarına bakmadan başkalarını bu şekilde yargılayabilir ki.. İçimi dökmek istedim kızlar siz ne düşünürsünüz böyle bir durum karşısında? Çok mu abarttım ben?

Birazcık karışık gelebilir gözünüze ama çok sinirlendim yaa bir insan nasıl kendi hatalarına bakmadan başkalarını bu şekilde yargılayabilir ki.. İçimi dökmek istedim kızlar siz ne düşünürsünüz böyle bir durum karşısında? Çok mu abarttım ben?