- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Ya valiz diyor hala 6 milyon kısss jetle gideriz süpürgen yorulmasın![]()
Süpürgem mazot yakıyor tasarrufluu,daha şimdidien paraları bitirmeyelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya valiz diyor hala 6 milyon kısss jetle gideriz süpürgen yorulmasın![]()
benide bir zahmet las vegasa bırakın. kumar oyniycemElif,sare hazırlanın mayamiye gidiyoruz![]()
ben her daim hazırım, sen paradan haber ver hanım abla :) kocamıda alabilirmiyim, kızkızamı gidiyoruz?Elif,sare hazırlanın mayamiye gidiyoruz![]()
ben her daim hazırım, sen paradan haber ver hanım abla :) kocamıda alabilirmiyim, kızkızamı gidiyoruz?
hobaaa tamam çatıya çıktım alıverin geçerkenPara hazır merak etme,kocalar yok kız kıza takılacaz![]()
hobaaa tamam çatıya çıktım alıverin geçerken![]()
mune gelirse hepimizi alacak biliyosunuz dimiTamamdır sen beklee bizi![]()
mune gelirse hepimizi alacak biliyosunuz dimi![]()
benide bir zahmet las vegasa bırakın. kumar oyniycem![]()
hobaaa tamam çatıya çıktım alıverin geçerken![]()
parası neyse verir mapıstan çıkarız dimi abla :)Muneyide biz alırız ödeşiriz![]()
Vay olmayan paramız bile bizi nasıl konuşturuyor bide olsa naparız kimbilirparası neyse verir mapıstan çıkarız dimi abla :)
çok para beni bozar, kimseyi tanımam peşin peşin söyliyeyim :)Vay olmayan paramız bile bizi nasıl konuşturuyor bide olsa naparız kimbilir![]()
Bak hemen kocanı bile bıraktınçok para beni bozar, kimseyi tanımam peşin peşin söyliyeyim :)
parası neyse verir mapıstan çıkarız dimi abla :)
Vay olmayan paramız bile bizi nasıl konuşturuyor bide olsa naparız kimbilir![]()
çok para beni bozar, kimseyi tanımam peşin peşin söyliyeyim :)
Konuya dönelim hemen.İşin fenası herkes Müslümanlığı böyle tanıyor,bunları örnek gösteriyor