• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne istediğimi bilmiyor muyum?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
28 yaşındayım. 8 yıla yakın oldu atanalı, çalışıyorum. Şimdiye kadar doğru düzgün kimse çıkmadı karşıma. Arkadaş yönlendirmeleri ile birkaç kişi ile görüştüğüm oldu ama karşılıklı olarak ikinci kez hiç görüşülmedi. Büyük bir sağlık problemi atlattım. Bu sebeple görüştüğüm kişilere öncelikle bunu söylüyorum. Yapı olarak kaygılı ve hassas bir insanım. Çoğu zaman evlilik sorumluluğu bana çok korkutucu geliyor. Evliliği yürütebilecek beden ve zihin gücünü bulamıyorum kendimde. Yalnız bir ömür yaşamaya ılımlı bakıyorum. Ancak bazen arkadaşlarıma bakıyorum evlenmişler bebek bekliyorlar hatta bazıları ikinci çocuklarını kucaklarına almışlar. Acaba gerçekten iyi bir insan denk gelir mi bu saatten sonra diye düşünüyorum. Annelik duygusunu hayal bile edemiyorum ne şahane bir duygudur ancak sağlık sorunumdan dolayı evlensem bile bir çocuk yapabilecek ya da onu büyütecek kadar güçlü olduğumu düşünmüyorum, sanki bir çocuk sahibi olsam onu doğuramadan, büyütemeden göçüp giderim gibi geliyor. Bazılarınıza çok saçma gelecek belki bu düşüncelerim ama insanlar çok acımasız. Yarın kendi başlarına ne geleceğini bilmeden başkalarının başına gelenleri kınayıp acımasızca konuşup davranıyorlar. Yalnızlığı sevmeye devam edebilecek miyim ya da artık birini sevmeye, birinin sevgisine ihtiyaç duyup mu geçireceğim ömrümü?

Gercekten ıyı bir insan denk gelir mi bu saatten sonra demıssınız, elbette gelir.
Her nasip vaktine esirdir.

28 cok buyuk bir yas degıl, yalnızlıkta sevilmeyecek gıbı degıl. Insan alısınca vazgecemıyor meretten😊

Ama ask oyle guzel ki, tum o korku ve endıseyı yok ediyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Siz kendiniz hakkınızda bunları düşünüp hissettikçe birinin sizin hayatınızda olmak isteme ihtimali çok az.
Bu yüzden kaygılarınızı giderip kendinizi severseniz hem şansınız açılır hemde kuracağınız ilişki daha sağlıklı olur

Bu olumsuz düşünceler karşı tarafa da yansıyordur. Biraz daha olumlu bak hayata. Bunun için ne gerekiyorsa yap. İşin var maaşın var gez, gör, oku, tanı... Yeni arkadaşlıklar kur. Gezi programlarına katıl. O kadar gençsin ki hayat daha yeni başlamış💕

Her yaşta aşık olabilir, doğru insanla karşılaşabilirsiniz, etrafımda çok örnek var. Acımasız insanlar olduğu da doğru ama bir yerlerde hepimiz için birileri, tanıyacak arkadaşlar, aşık olunacak insanlar var. Bazen hayatın getireceklerini beklemek, kendimizi akışa bırakmak gerekir. 28-32 yaş hayatı tam olarak kavrayıp, olgun kişiliklerimizi edindiğimiz yaşlar, bizi değiştiren yaşlar. Belki de bu aralar bunları çok düşünüyor olma sebebiniz budur. Bir de şöyle bakın yani: Kendinize tadını çıkarabileceğiniz bir hayat inşa etmek için en güzel zamanlarınız.

28 yaşındayım. 8 yıla yakın oldu atanalı, çalışıyorum. Şimdiye kadar doğru düzgün kimse çıkmadı karşıma. Arkadaş yönlendirmeleri ile birkaç kişi ile görüştüğüm oldu ama karşılıklı olarak ikinci kez hiç görüşülmedi. Büyük bir sağlık problemi atlattım. Bu sebeple görüştüğüm kişilere öncelikle bunu söylüyorum. Yapı olarak kaygılı ve hassas bir insanım. Çoğu zaman evlilik sorumluluğu bana çok korkutucu geliyor. Evliliği yürütebilecek beden ve zihin gücünü bulamıyorum kendimde. Yalnız bir ömür yaşamaya ılımlı bakıyorum. Ancak bazen arkadaşlarıma bakıyorum evlenmişler bebek bekliyorlar hatta bazıları ikinci çocuklarını kucaklarına almışlar. Acaba gerçekten iyi bir insan denk gelir mi bu saatten sonra diye düşünüyorum. Annelik duygusunu hayal bile edemiyorum ne şahane bir duygudur ancak sağlık sorunumdan dolayı evlensem bile bir çocuk yapabilecek ya da onu büyütecek kadar güçlü olduğumu düşünmüyorum, sanki bir çocuk sahibi olsam onu doğuramadan, büyütemeden göçüp giderim gibi geliyor. Bazılarınıza çok saçma gelecek belki bu düşüncelerim ama insanlar çok acımasız. Yarın kendi başlarına ne geleceğini bilmeden başkalarının başına gelenleri kınayıp acımasızca konuşup davranıyorlar. Yalnızlığı sevmeye devam edebilecek miyim ya da artık birini sevmeye, birinin sevgisine ihtiyaç duyup mu geçireceğim ömrümü?
Nasıl bir eş istiyorsunuz? Bundan başlayın. Okurken bile negatif enerji yayılıyor. Meditasyon yapın, dua edin, mutlu olun. Kimseye ihtiyacınız olmadan mutlu olun. Enerjinizi yükseltin. Emin olun hersey olması gerektiği gibi ilerliyor.. Elimizden geleni yapın

Gercekten ıyı bir insan denk gelir mi bu saatten sonra demıssınız, elbette gelir.
Her nasip vaktine esirdir.

28 cok buyuk bir yas degıl, yalnızlıkta sevilmeyecek gıbı degıl. Insan alısınca vazgecemıyor meretten😊

Ama ask oyle guzel ki, tum o korku ve endıseyı yok ediyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ediyorum güzel temenniniz için. Genelde yalnızlık fikri ağır basıyor ancak arada bir efkar da basmıyor değil :)

28 yaşında bunları düşünmek için çok erken değil mi? Ne güzel atanmışsın, ye iç gez . Kendini mutlu etmeye bak, kısmetinde varsa birisi zaten bir şekilde denk gelirsiniz.
Yaklaşık 8 yıldır ye, iç, gez olayını uyguluyorum 😊 Aslında çok şikayetçi değilim bu durumdan ancak hani bazı anlar olur da yalnızlık hissi bastırır ya öyle bir an şu an. Acaba sendrom filan mı bu yoksa sadece bende mi oluyor bilemedim 😀

Siz kendiniz hakkınızda bunları düşünüp hissettikçe birinin sizin hayatınızda olmak isteme ihtimali çok az.
Bu yüzden kaygılarınızı giderip kendinizi severseniz hem şansınız açılır hemde kuracağınız ilişki daha sağlıklı olur
Bu konuda haklısınız. Hep olumsuz ihtimalleri düşünüp karamsarlığa kapılıyorum. Güzel olacak fikrinden ziyade ya kötü olursa diye düşününce birçok şeyi yapamıyorum. Umarım başarabilirim.

Çok teşekkür ediyorum güzel temenniniz için. Genelde yalnızlık fikri ağır basıyor ancak arada bir efkar da basmıyor değil :)
Kalitesiz ılıskılerdense kaliteli yalnızlık iyidir.
Hayat arkadaslıgı, ask sevgi hepsi cok guzel seyler ama dogru insanla.
Bazen fiziksel olarak cok saglıklıykende bebegın olmayabiliyor.
Hanı bebek fikri doguramam gıbı yazmıssın ya.
Aslında pozitifi cekmek, guzele iyiye vakit ayırmak bizim elimizde ama mantığımızın devreden asla cikmaması gerekiyor.

Isın gucun var bu cok buyuk bir artı.
Simdilik calıs, ye, ıc gez, toz, oku kendine harca.
Kendine yap yaptırımı.
Gunun birinde mutlaka o adama da seni gelirsin varsa kısmetinde anne olmak en guzel anne de olursun.

Yalnızlığım benim sidikli kontesım ne kadar yalansız yasarsak o kadar iyi😊♥️

Bu olumsuz düşünceler karşı tarafa da yansıyordur. Biraz daha olumlu bak hayata. Bunun için ne gerekiyorsa yap. İşin var maaşın var gez, gör, oku, tanı... Yeni arkadaşlıklar kur. Gezi programlarına katıl. O kadar gençsin ki hayat daha yeni başlamış💕
Umut oldu sözleriniz 😊 Bana yolun yarısını geçmişim gibi geliyor 😀 Aslında çok sosyal bir insan da değilim. İşten eve, evden işe. Arkadaş ortamım hep bayanlardan oluşuyor. 😊 Yeni sosyal çevreler edinme konusunda da çok başarılı değilim sanırım. Hep aynı kişiler ve onların etrafındakiler hayatımda.

Her yaşta aşık olabilir, doğru insanla karşılaşabilirsiniz, etrafımda çok örnek var. Acımasız insanlar olduğu da doğru ama bir yerlerde hepimiz için birileri, tanıyacak arkadaşlar, aşık olunacak insanlar var. Bazen hayatın getireceklerini beklemek, kendimizi akışa bırakmak gerekir. 28-32 yaş hayatı tam olarak kavrayıp, olgun kişiliklerimizi edindiğimiz yaşlar, bizi değiştiren yaşlar. Belki de bu aralar bunları çok düşünüyor olma sebebiniz budur. Bir de şöyle bakın yani: Kendinize tadını çıkarabileceğiniz bir hayat inşa etmek için en güzel zamanlarınız.
Haklısınız. Zaten genel anlamda iyi tarafından bakma konusunda sıkıntı yaşadığımda bu dönemlerden geçiyorum. Buna sebep olan faktörler oluyor onları saf dışı bırakamamak sorun. Bazen bazı anlarda bu hissi yaşıyorum. Uzun sürmemesini diliyorum 😊 Desteğiniz için teşekkür ediyorum 😊

Depresyon nedeniyle biriyle konuşmayı düşündünüz mü? Sürekli kaygıdan ve geçmiş hastalıktan bahsetmişsiz (post travmatik stres bozukluğu). Birini bulmaktan öte hayat kalitenizi yükseltmek için yardım aramaktan kaçınmayın.

Nasıl bir eş istiyorsunuz? Bundan başlayın. Okurken bile negatif enerji yayılıyor. Meditasyon yapın, dua edin, mutlu olun. Kimseye ihtiyacınız olmadan mutlu olun. Enerjinizi yükseltin. Emin olun hersey olması gerektiği gibi ilerliyor.. Elimizden geleni yapın
Nasıl bir eş istediğimi biliyorum aslında. Karşıma çıkan kişilere karşı bir şeyler hissedemememin sebebi de genelde olmazsa olmaz kriterlerde uyuşmamak. Tabii ben de çok güzel değilim, eksiklerim de vardır elbette karşı tarafın bende göremediği beğenmediği noktalar da vardır. Ancak genel olarak düşündüğüm karakterde, tavırda biri denk gelmedi bir türlü. Enerjimi yükseltme noktasında kaygılarımın üstesinden gelmek için elimden geleni yapıyorum ancak bazen başaramadığım oluyor.

Bence yapı olarak karamsar bir insansın. İnstagram ve YouTubedan pozitif enerji saçan binlerce insan var onları takip ederek işe başlamalısın. Meditasyon iyi gelebilir. Aslında sorun olarak gördüklerin o kadar basit şeyler ki. Ben 25 yaşındayım daha 9 aylık evliyim ama evlenmek ve evi idare edebilmek aman aman bir iş değil. Üniversitede aparta kaldığım için az da olsa yemek yapmayı öğrendim. Öğrendim dediğim patates yemeği, pilav vs gibi basit yemeklerdi. Hala her yemek yaptığımda yemek tarifi uygulamasını açıp bakıyorum. İnsan zamanla her şeye alışıyor. Yapamam dediğin ne varsa yapıyorsun. Henüz çocuğum yok ama doğurmam ölürüm gibi düşünmüyorum bence sende düşünme eskiden anneannelerimiz 16 17 yaşında doğum yapıyormuş günümüzde bile 18 yaşında evlenen binlerce kız var. Hiçbir şeyi gözünde büyütme. İnsan neyi bilmezse ondan korkar. Mesela doğumdan korkuyorsan doğum hakkında yazılar oku, animasyon videolarını izle. Korktuğun her neyse onun hakkında o kadar bilgi sahibi ol ki korkulacak bir yanı olmadığını gör

Kalitesiz ılıskılerdense kaliteli yalnızlık iyidir.
Hayat arkadaslıgı, ask sevgi hepsi cok guzel seyler ama dogru insanla.
Bazen fiziksel olarak cok saglıklıykende bebegın olmayabiliyor.
Hanı bebek fikri doguramam gıbı yazmıssın ya.
Aslında pozitifi cekmek, guzele iyiye vakit ayırmak bizim elimizde ama mantığımızın devreden asla cikmaması gerekiyor.

Isın gucun var bu cok buyuk bir artı.
Simdilik calıs, ye, ıc gez, toz, oku kendine harca.
Kendine yap yaptırımı.
Gunun birinde mutlaka o adama da seni gelirsin varsa kısmetinde anne olmak en guzel anne de olursun.

Yalnızlığım benim sidikli kontesım ne kadar yalansız yasarsak o kadar iyi😊
Yaaa güldürdünüz beni😊 Allah da sizi güldürsün. Çok teşekkür ediyorum güzel desteğiniz için. Çabalayacağım umarım bu süreci de atlatırım. 🤲

Depresyon nedeniyle biriyle konuşmayı düşündünüz mü? Sürekli kaygıdan ve geçmiş hastalıktan bahsetmişsiz (post travmatik stres bozukluğu). Birini bulmaktan öte hayat kalitenizi yükseltmek için yardım aramaktan kaçınmayın.
Anksiyete (Kaygı) bozukluğum var bununla ilgili uzmana da göründüm. Aslında hastalığım konusunda hiç üzüntü duymazdım yani neden benim başıma böyle bir şey geldi, beni kimse istemez, yalnız kalacağım, mutlu olamayacağım şeklinde düşüncelerim olmamıştı. Bu karamsarlığım kısa bir süre önce bir arkadaşımın benimle ilgili yaptığı değerlendirmeyi duymamdan sonra başladı. Üzüldüm ancak yine neden benim başıma geldi demedim. İnsanlar demek ki böyle düşünüyorlar dedim ve sonra ipin ucu kaçtı.

Back
X