• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne istedigimi söyleyemiyorum

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Hosuma gitmese bile boyun egmekten biktim. Bu her yerde boyle. Dusuncelrimi soyleyemiyorum. Rahatim fakat sesim kisik cikiyor ve icimden kabul etmek icin bi bahane bulup duruyorum. İlaclar aldim stres azaltmak icin ama nafile. Ben boyle biri degilim cesaret edemiyorum sadece offf. Napsam ki hic bilmiyorm

Acaba hayır derken sert çıkmaktan mı korkuyorsun ?
Hayır yerine uygun kelimeler bulmakta zorlanıyor olabilirsin.
Aslında 1-2 örnek verirsen daha iyi anlaşılır.

Bu öyle bir durum ki,bir kıvılcım yeter düzelmesi için.Sonra ateş oluyor kendi kendine.

doktora gıtmem demekle olmaz en azından bır pskologa gorunursen sebebını bulmus olursun

Hosuma gitmese bile boyun egmekten biktim. Bu her yerde boyle. Dusuncelrimi soyleyemiyorum. Rahatim fakat sesim kisik cikiyor ve icimden kabul etmek icin bi bahane bulup duruyorum. İlaclar aldim stres azaltmak icin ama nafile. Ben boyle biri degilim cesaret edemiyorum sadece offf. Napsam ki hic bilmiyorm

canım bunu yenmek sadece senin elinde.
bunu önce ufak şeylerde deneme yaparak başlayabilirsin.
mesela fırından ekmek aldığında, adamın verdiği ekmeği, onu değilde şunu alabilir miyim gibi diyerek başlayabilirsin.
pazardan meyve alırken mesela, onu değilde şunu koyarmısınız diyerek.
bunlar ufak gibi görünür ama aslında senin için bence başarılı bir adım olabilir.
psikologdan da destek alabilirsin. işin uzmanı illaki daha doğru yönlendirecektir seni.

Bende eskiden boyleydim sonra cok yakin arkadasm sayesinde atlattim o cok ataktr her konuda. . Simdi ara ara senn gibi olsam da, ozellikle ortam da tanidigim biri varsa cok aktif oluyorum. ..

Yakin bi arkadaşınla atlatablrsn belki

Back
X