ne istiyorlar bu bebeklerden?

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
Arkadaslar,canlar...kafayi yiyecem artik.az once haberde gordum.Antalya da sazlik alanda kedi ve kopekler tarafindan parcalamis 1_2 gunluk bebek cesedi bulmuslar.belden asagisi parcalandigi icin cinsiyeti de belli degil.polis arastiriyormus ama ne fayda.gitti gunahsiz sabi.kimbilir nasil agladi catlayana kadar bebem yaaa offf.nasil birsey bu nasil hayvanliktir bu.
Gecenlerde de serefsizin biri babasi olmadigindan suphelendigi! Bebegi once fare zehiriyle oldurdu sonra da yakti.inanin burda ben kendimi kaybettim.
Noluyo bu insanlara.heryer akil hastasiyla sapikla mi doldu?aklimi oynaticam yaaa

Su anda oglumun yanindayim.iyic uykuya dalmasini bekliyorum.uyaninca ben olmazsam korkup agliyor.daha 7 aylik. O bebisler nasil kokarlar aglarlar uff.
Bu aralar herhalde dogumun da etkisiyle bu olaylara cok takiliyorum.bi de yetimhanelerdeki yavrulara.bebegimi emzirirken onun aldigi hazzi mutlulugu gorunce oradaki ann sicakligina hasret bebeler aklima geliyor...cok fenayim cok.....

Tövbe tövbe,

Ne vicdansizlar var ya...

ALLAH ISLAH ETSIN INSALLAH(AMIN)

nasil kiyiyorlar ya masumlara ya hicmi merhamet yok,

git yurda ver oraya buraya atmak,

zehirleyip yakmak nedir ya ne günlere kaldik YARABBIM...

Allah nasil biliyorsa öyle yapsin o insafsizlari insallah o bebeklerin cektikleri acilarin bin katini ceksinler

Obur dunyada cekecekleri kesin de insallah burada da cekerler..etleri lime lime olsun insallaaahh..

böyle insanlar insanlıktan çıkmış caninin teki.küçücük bebeği nasıl dışarı atarlar hiçmi vicdan,merhamet,acıma duygusu yok.genelde böyle şeyleri düşünmemeye çalışıyorum.haberlerde gazetelerde gördüğüm zaman üzüntüden içim acıyor.hiçmi akıllarına gelmiyor bu bebeği buraya atarsam kurtlar çakalalar yer.detayları gözümün önünden geçtimi fena oluyorum oofff.yada akıllarına geliyor katı yürekleri bunu kaldırabiliyor.ALLAH böyle insanları bildiği gibi yapsın.

Onlar insan değiller en kötü insanda bile biraz vicdan, merhamet kırıntısı olur ama bunlarda zerresi bile yok
Herkes günahının bedelini öder onlar anne babalarına şefaatçi bile olmayacak olan melekler...

Son düzenleme:
üff ya kıyamıyorum onlara, kimbilir nasıl ağlıyorlar, korkuyorlar, karınları acıkıyor, pisliklen idam niye kalktıki o işi yapmayı biliyorlarda korunmayı bilmiyorlar ya şimdi neler dicemde.

böyle varlıklarla aynı havayı solumak bile tiksindiriyo beni.
Bişey dicem bu haberlere fazla takılma okudukça bilinçaltına yerleşir her an panik içinde olursun 3-4 sene evvel internetten kimliği belirsiz cesetlere bakardım bebeklerde vardı üstelik valla hala etkisindeyim yok yani bakma unut

üff ya kıyamıyorum onlara, kimbilir nasıl ağlıyorlar, korkuyorlar, karınları acıkıyor, pisliklen idam niye kalktıki o işi yapmayı biliyorlarda korunmayı bilmiyorlar ya şimdi neler dicemde.

Aynen yani... Bu ve bunun gibi caniler için hayatta kalmak ödüldür. İdamın gözünü seveyim. İdamı geç, işkenceyi hakediyor p..ler! Nasıl kıyarlar ya? Tavuk mu kesiyorsun atıyorsun? Bu ne vicdansızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…