Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendilerini sevdirsinlerde her zaman gelsinler. açık aramaya geliyorlar acaba ne yapıyor diye. Siz heralde görümce yada babaannemisiniz :)
şimdiden hayırlı olsun size ve gelininize :)))
ben şunu anladım eğer anne hangi çocuğunu çok seviyorsa onun evliliğide çok iyi gidiyor. benim 2 kaynım var. büyük kaynım kaynanamın elinde avucunda ne var son kuruşa kadar alır. gelin evinin camının önüne su damlasa çıkar kavga eder neden dikkat etmiyorsun diye. torunlarına doğduğu günden a dan z sine kadar alır. sevilmeyen çocuk yani eşim evlendiğinde param yok deyip kanserim kalp hastasıyım deyip elini hiçbirşeye vurmadığı gibi bide nikahtan hemen sonra para ister. evini temizlemeye giderim üstüne bide gelinlerimin hiçbiri bana yardım etmiyor deyip her gödüğünde bir ton laf sokar. ailenin tek kız torunu aman kız olsundiye dua ettikleri torununa bişey almak şöyle dursun daha 6 aylıkken karakola gidip evi terk edip eşyalarımı yağmalamaya çalışır.
şimdi küçük kaynım evlendi, heryerde yeregöğe sığdıramadığı geline çektirmeye başlamış.kaynım evlensin diye evimi terk etmeye zorlamışlardı. kaynım şimdi eşimi arayıp dert yanıyor annem eşime kötü davranıyor diye. bende eşime zamanında sizde hep beraber olup auriana çektirmiştini demekki sorun aurianda değilmiş deseydin dedim aklılma gelmedi deyip lafı geçiştirdi.
kaynanamın elbebek gül bebek büyüttüğü kızı evlenince nolucak merak ediyorum. eşime seninde kız kardeşin var bakalım el oğlu ve ailesi kardeşine nasıl davrancak diyorum bende bu yaptıklarından sonra nolcak bilmiyorum diyor. bi gün annen yaşlancak o zaman sakın bana ona bakalım deme dedim şimdiden söylüyorum o gün geldiğinde ben demiştim derim. kızıda dahil kimsenin bakacağını düşünmüyorum insanlar kötülük yaparken bunun sonrası ne olacak demiyor. şimdiye kadar onun kadar kötü olmadım. umarım olmamda