Ne istiyosun benden ????

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Kizlar merhaba hepinize nasılsınız? Yorumlariniz icin şimdiden çok teşekkürler.

Eski sözlümle hersey hazirken ayrildik gecen sene. Bana kötü davranıp aramayarak soğuk davranarak beni bezdirdi.. bende cekemem seni dedim yaktim gemileri. Belli etmedim kimselere ama cok uzuldum hâlâ hayatima kimseyi alamiyorum güvenim kalmadi. Sonra pişman oldu ailesinde sıkıntılar olduğunu vs anlatti ama yalan gozu de disardaydi bu arada. Faceden swarm dan onu bunu ekler yakalayinca inkar eder. Kotu ayrildik bana etmediği hakaret kalmadı.
Simdi askerdeymis gitmeden ortak arkadasimizla konusurken tele beni de istedi ama konusmadim. Numarami bulmuş 3 gundur deli deli ariyo. Ac konusalim 2 dakika da olsa konusmam lazim diye mesaj atmis acmayinca tam unuttum diyorum neden kendini hatırlatıyor? Acsam ne dicek ben ne dicem hakkim helal degilki hem duygularimla oynadi hem aileme mahcup etti. Kafam cok karisik :KK14:

boşver ya açma

boşluğa düşmüş manen seni sömürmeye çalışıyor

kafasını meşgul etcek başka kız bulsun

seninle oynamış adamın asker psikolojisini çekip moral mi verceksin bi de

boşver engelle numarasını her yerden whatsapp da dahil

Haklisiniz vallahi. Bide nasil rahat rahat ariyolar askerde hayret bisey ya

Eski sözlümle hersey hazirken ayrildik gecen sene. Bana kötü davranıp aramayarak soğuk davranarak beni bezdirdi.. bende cekemem seni dedim yaktim gemileri. Belli etmedim kimselere ama cok uzuldum hâlâ hayatima kimseyi alamiyorum güvenim kalmadi. Sonra pişman oldu ailesinde sıkıntılar olduğunu vs anlatti ama yalan gozu de disardaydi bu arada. Faceden swarm dan onu bunu ekler yakalayinca inkar eder. Kotu ayrildik bana etmediği hakaret kalmadı.
Simdi askerdeymis gitmeden ortak arkadasimizla konusurken tele beni de istedi ama konusmadim. Numarami bulmuş 3 gundur deli deli ariyo. Ac konusalim 2 dakika da olsa konusmam lazim diye mesaj atmis acmayinca tam unuttum diyorum neden kendini hatırlatıyor? Acsam ne dicek ben ne dicem hakkim helal degilki hem duygularimla oynadi hem aileme mahcup etti. Kafam cok karisik :KK14:
Resmen boşluktan aramis nasil kafaniz karisabiliyo hemen? normal zamanda arayp yalvarsa hadi kafan karissin ama askerde boslukta oluyorlar ilgi alaka istiyorlar. kotu seyler yasatmis ailenize mahcup etmis ve simdi de yuzsuzce ariyor sahsen ben olsam "beni kullanmak istiyor" diye dusunup engellerdim. onunla konisirsaniz kendinize sayginiz kalir mi?

Anlaşamamışsınız,ilgili değil,sadık değil,dürüst değil,hakaretlerde cabası eeee neyi unutamıyorsun.Engelle gitsin.

Back
X