SELAM KIZLAR BEN ÖNCELİKLE YAPTIĞIM O BUYUK HATANIN FARKINDAYIM KONUYA BAŞLAMADAN ÖNCE HAKETMİŞSİN VS GBİ ŞEYLER YAZMAZSANIZ SEVİNİRİM ZATEN KENDİ KENDİMİ YİYİP BİTİRİYORUM KAÇ GÜNDÜR PSİKOLOJİM DİPTE KORKUYORUM KENDİMDEN
kızlar bundan 1 ay önce bi arkadaşlık sitesinde biryle tanıştım ama baştan kendi ismimi söylemedim neyse biz 1 ay konuştuk net üzerinden sonra telefonlaştık vs adam 35 yaşında ben 28 ikimizde boşandık çocuğumuz yok niyetimiz evlilk diye başladıık konuşmaya adam gayet netti açıktı ismi ,işi ,gücü,yaşadığı yer vs hepsini doğru söyledi teyid ettim doğdu söyledi neyse bir ay boyunca muhabbetimiz çok sıcaktı satalerce msjlaştıkk konuştuk sonra buluşmaya karar verdik bi yerde kahve içti 3 satt falan beraberdik çok samimiydi avm ye gttik ona kazak falan aldık çok güsel bi gun geçirdik 1 hafta sonra ikinci görüşmemizde yılbaşında oldu aramızda 1,5 saatlik mesefe var farklı ilçelerdeyiz beraber geçirdik ve malum son ilişkiye girdik ama konuşmalarımızda cinsellik ilişkinin rotası belirler vs diyodu ve bende istediğim için yaşandı ben aşık oldum gerçekten çok samimi kibardı evet en buyuk hatamdı farkındayım
çarşamba bn evime döndüm yolda falan sürekli aradı sordu çarşamba akşamı satatlerce mesaj atan adam yok ortada neymiş uyup kalamış dunde aynıydı hasatlanmış ki keyfi yoktu doğru olma ihtimali var hapşurup duruyodu işi gereğide sürekli dışarda çalışmak zorunda herneyse bugun dedim niye soğuksun sorun ne dedim hiç bişey yok sadece hastayım dedi bu gece baya bi msj attı ama bn fark etmemişim baya eç gördüm yazıyorum yazıyorum cvp vermiyo ve içimde bi kaybetme korksu bu huzrsuzluk canım acıyo evet bir ayda netten tanıdığım adamla yattım aşık oldum kızlar sizce bu işlkinin sonu varmı yoksa yaptığım yanlış sonunumu getirdi çok huzursuzum ben hayatımda olsun istiyorum bundan sonra napıyım üstüne düşmüyimi yoksa onu kazanmak için çabalıyımmı