Ne kadar aptalım :( bir akıl kızlar

duyygu8

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
6
0
6
35
Bursa
SELAM KIZLAR BEN ÖNCELİKLE YAPTIĞIM O BUYUK HATANIN FARKINDAYIM KONUYA BAŞLAMADAN ÖNCE HAKETMİŞSİN VS GBİ ŞEYLER YAZMAZSANIZ SEVİNİRİM ZATEN KENDİ KENDİMİ YİYİP BİTİRİYORUM KAÇ GÜNDÜR PSİKOLOJİM DİPTE KORKUYORUM KENDİMDEN

kızlar bundan 1 ay önce bi arkadaşlık sitesinde biryle tanıştım ama baştan kendi ismimi söylemedim neyse biz 1 ay konuştuk net üzerinden sonra telefonlaştık vs adam 35 yaşında ben 28 ikimizde boşandık çocuğumuz yok niyetimiz evlilk diye başladıık konuşmaya adam gayet netti açıktı ismi ,işi ,gücü,yaşadığı yer vs hepsini doğru söyledi teyid ettim doğdu söyledi neyse bir ay boyunca muhabbetimiz çok sıcaktı satalerce msjlaştıkk konuştuk sonra buluşmaya karar verdik bi yerde kahve içti 3 satt falan beraberdik çok samimiydi avm ye gttik ona kazak falan aldık çok güsel bi gun geçirdik 1 hafta sonra ikinci görüşmemizde yılbaşında oldu aramızda 1,5 saatlik mesefe var farklı ilçelerdeyiz beraber geçirdik ve malum son ilişkiye girdik ama konuşmalarımızda cinsellik ilişkinin rotası belirler vs diyodu ve bende istediğim için yaşandı ben aşık oldum gerçekten çok samimi kibardı evet en buyuk hatamdı farkındayım çarşamba bn evime döndüm yolda falan sürekli aradı sordu çarşamba akşamı satatlerce mesaj atan adam yok ortada neymiş uyup kalamış dunde aynıydı hasatlanmış ki keyfi yoktu doğru olma ihtimali var hapşurup duruyodu işi gereğide sürekli dışarda çalışmak zorunda herneyse bugun dedim niye soğuksun sorun ne dedim hiç bişey yok sadece hastayım dedi bu gece baya bi msj attı ama bn fark etmemişim baya eç gördüm yazıyorum yazıyorum cvp vermiyo ve içimde bi kaybetme korksu bu huzrsuzluk canım acıyo evet bir ayda netten tanıdığım adamla yattım aşık oldum kızlar sizce bu işlkinin sonu varmı yoksa yaptığım yanlış sonunumu getirdi çok huzursuzum ben hayatımda olsun istiyorum bundan sonra napıyım üstüne düşmüyimi yoksa onu kazanmak için çabalıyımmı

bence biraz bekle daha yenı olan bı durum hastayım demiş ondan kaynakldr evham yapma hemen

bence sorma neden ne oldu dıye, sende hersey normalmiş gibi davran. bakalım o ne yapacak cunku sen cırpındıkca tepkı verdıkce o kacacaktır

seni kaybetme korkusu sardığı için baskıcı davranıyorsun ama bu kötü sonuçlar doğurabilir bence biraz kendini geri çek adam hasta ve iletişimi kesmemiş o yüzden kötü şeyler getirme aklına sadece herşey normalmiş gibi devam etmeye çalış

ustune dustukce daha cok kacabılır , sakın ol umursamıyormus gbı bıle davranabılırsın ... ılıskıye gırdın dıye neden pısmanlık duyuyorsun anlamadım genc bı kadınsın ısteklerın olabılır ve ısteyerek yasamıssın ...

Son düzenleme:
Zor bir durum gerçekten. Çok zor olacak ama uzak kalman lazım.

Adamın üstüne giderseniz imdaaaaaat diye bağırır, gideceği yoksa da gider. Bi sakin olun, ne bu bulunmaz hint kumaşı muamelesi.
Gidecekse gider zaten, kendinizi niye paralıyorsunuz. Ulaşılmaz olan, kaçırılmamak istenen siz olmalısınız her zaman bir bayan olarak.
Adam belki de gerçekten hasta,

Hata filan da yok ortada, sonuçta şartlar onu gerektirmiş yahut istemişsiniz. Herkes kendi hayatını yaşar, bunun yaşanmasına müsade etmişseniz zaten hata değildir.

Bunalım takılmayın bence, dik durun ve keyfinize bakın. Canı isterse düşer peşinize gelir, canı istemezse de keyfi bilir.
Bu durumda da ne yapsanız faydasız olacağından en azından asil bir duruş sergilemelisiniz bence.

Sevgiler..

sanki her önüne gelenle yatan biri imajımı verdim yada aacaba kendi kendine denedimi benle yatan kimbilr kaç kiiyle yatmıştır diyemi düşündü vs kafayı yemek üzereiyim keşke hiç yatmasaydım yada benim neyine internetten adamla tanış git yatağına gir kızlar iğreniyorum kendimdennn

bu ucu acık bır soru , sonuc olarak evlenmıs ayrılmıs bır kadınsın sen ne kadar kımseyle bırlıkte olmasanda oldgunu dusunebılır degılmı ? ya da sen herkesle bırlıkte de olsan yapmadım dıyebılırsın kım bılebılır bunu :)

evet çok haklısın aslında bundan sonra yapmam gereken kafayı bir an önce toparlamak çok teşekkür ederim destekleriniz için biliyorum herşey olcağına varır ben kendimi üzsemde üzmesemde adamın kafaındakini değiştiremicem allah hayırlısnı nasip etsin demekten ve dua etmekten başka çaremde yok çok teşekkür ederim destekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…