• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar da haklıymısım meger!

:9::9:
Bizim durumumuzda cok sükür iyidir..
Annem de ogluna tapar hatta en son olan olay; Bir gece sahura kalktık bizim ki, sosis istiyor yaptıgımız zaman her zaman salcalı yaparız kendiside afiyetle yer! Bu sefer sekline takmıs, ille cicek gibi acılmıs yapın, üstlerden kesin diyor sonra gene salcalı yap diyoe bide!
:19:
Nedir bu sekil merakı bir anlam veremedim? Minik minik dogransa ne olur? Öyle olsa ne olur? Neyse, annem istedigi gibi yapmıs ona ben ve kız kardesime de sizde istediginiz gibi yapın dedi demesine ama sonuna da hepsini bitirmeyin gibi bir kelime ekledi!
Sinir oldum ve yapmadım, yemedim..
Annem soruyor nasıl olmus? Bizim ki, eh idare eder!
Yahu alt tarafı atıyorsun yagın icine kızarınca alıyorsun hic birseyi begenmez!
Omlet yapmamı ister, yaparım cevap; Hic begenmedim, güzel degil kasarı yumurtadan fazla! Bir kere söylese gene iyi!
Bu yasta nasıl bir damak tadına sahip cözemedim
daha..
Bir türlü memnun edemiyoruz!
Birsey alırdı, ben onu emreye aldım!
Birsey yapılır emreye de bırakın! E, yesin bıdı bıdı konusacagına!
Beyzade bize karsılık verir, hakaret eder biz kızıp sahlanınca annemin gücüne gider bir tane kardesimiz varmıs, sevicekmisiz, iyilikle tutucakmısız ve iste o meshur kelime o '' KÜCÜK '' Görende agzı süte kokuyor sanıcak! 16 yasında artık! Cok birsey istemiyorum sadece biraz saygı istiyorum ben!

Onlar böyle yaptıkca, benim erkek kardesim kendini sasırıyor, saygısız davranıyor, sacma sapan konusuyor!
Ben kardesimi sevmiyor degilim ama abla nedir bilsin, azıcık terbiyeli olsun istiyorum..

bizi zamanıda okutmadılar şimdi dersaneye gidip üniye girmek istiyoruz babam ya kızım evlenirseniz diyo saf kardeşim o zaman dersane paralarını kocalarından alırız diyo mesela:37: işyerinde elin yedi kat yabancılarının içinde pislik mikrop it gibi iğrenç cümleler kuruyo yaptıklarını anneme anlatınca anca gülüyo...

gerçekten çook şımarttılar çocuk resmen kumamız bizim iki kuruş alsak kasadan yediremiyo kendine...zaten herşey onun..onun arabası,onun işyeri,onun dükkanları....arabada cam dahi açtırmaz içeri toz girmesin diye

biz de onla beraber çalışıyoruz hersabah elinde bir gömlek gelir ütüleyin diye..ütülemedik biz de birgün annem başladı hayırsız evlatlar diye bize bağırmaya...

keşke bir mesleğim olsaydı en azından 3 kuruş için 3 gün yalvarmazdım..:(((

gercekten böyle düsünen aileleri anlamak mümkün degil,bizde 3 kardesiz en kücügümüz erkek ama evde böyle bir olay yasanmaz..
herkesin degeri aynidir kimse kimseden üstün degildir..gecen bir programda vardi 4 kiz kardeslermis sunucu ailesi yasadi huzur evi yüzü görmez dedi..
aslinda kiz evlatin yeri daha farkli olmali erkekler o kadar ince düsünemez ama sanirim soy devami olarak görüyor aileler

canım ya senin kardeşini annen bu hale getirmiş
üzüldüm, umarım düzelir ve ileride tahmin ettiğim gibi bi evlilik yapmaz
bu tarz erkeklerin evliliklerinin nasıl olduğunu çok gördük kk da

babanla aran nasıldır merak ettim

Back
X