- Konu Sahibi Istanbullover_
-
Yardiminizi almak istiyorum bi konuda ben daha kucugum 18 yasindayim ama sanki baya buyuk konustum istanbulda yasiyorum ama buraya antepten tansindik ve hep asla antepliyle evlenmem hepsi kro asla orda yasamam gibi seyler soyledim simdide soylediklerime cok pismanim(( napmaliyim bilmiyorum nasil tovbe etmeliyim yoksa bosuna mi korkuyorum?
Yok hoslanmaya baslamadim ama yinede korkmaya basladim buyuk soz soylemeyin falan duyunca bende farkindayim cok kotu herkesin kendi hoslantisi kendi yasami simdide cook pismanimNeden? Antepli birinden mi hoşlanmaya başladın ?ayrıca da söylediklerin hiç hoş olmamış. Hem de oralardan gelen biri olarak. .
Yok hoslanmaya baslamadim ama yinede korkmaya basladim buyuk soz soylemeyin falan duyunca bende farkindayim cok kotu herkesin kendi hoslantisi kendi yasami simdide cook pismanim
Buyuk soz soyledim gercek olur diyeNeden bu kadar korkuyorsun anlamadım? İnsan iyi insan olduktan sonra ne fark eder nereli olduğu. Benim alamadığım 'büyük söz söyledim gerçek' olur diye mi korkuyorsun yoksa söylediklerim Allah ın gücüne gider diye mi?
Haklisiniz cok haklisiniz ama iste insan dusunuyo bir kac hikaye duyunca buyuk konusmayla ilgiliSize gore 18 yasina gelene kadar tek hataniz boyle dusunmek mi?
Muhasebesini yapacaginiz evlilik disinda hedefleriniz, istekleriniz yok mu?
Kendi ayaklarinizin ustunde durmak ve kisiliginizi gelistirmek icin neler yapiyorsunuz?
Bu sorulardan baslayarak hayatinizi sekillendirmekle ugrasirsaniz kuruntulara yer kalmaz zihninizde.
İlle de bir seyler korkacaksiniz hayatinizi nasil surdureceksiniz, calisacak mi yoksa omur boyu bir adamin eline mi bakacaksiniz bunlara kafa yorun.
Haklisiniz cok haklisiniz ama iste insan dusunuyo bir kac hikaye duyunca buyuk konusmayla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?