Ne kadar dert bilmiyorum ama

Istanbullover_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
8
0
6
35
İstanbul
Yardiminizi almak istiyorum bi konuda ben daha kucugum 18 yasindayim ama sanki baya buyuk konustum istanbulda yasiyorum ama buraya antepten tansindik ve hep asla antepliyle evlenmem hepsi kro asla orda yasamam gibi seyler soyledim simdide soylediklerime cok pismanim :((( napmaliyim bilmiyorum nasil tovbe etmeliyim yoksa bosuna mi korkuyorum?

Yardiminizi almak istiyorum bi konuda ben daha kucugum 18 yasindayim ama sanki baya buyuk konustum istanbulda yasiyorum ama buraya antepten tansindik ve hep asla antepliyle evlenmem hepsi kro asla orda yasamam gibi seyler soyledim simdide soylediklerime cok pismanim :KK43:(( napmaliyim bilmiyorum nasil tovbe etmeliyim yoksa bosuna mi korkuyorum?

Neden? Antepli birinden mi hoşlanmaya başladın ? :D ayrıca da söylediklerin hiç hoş olmamış. Hem de oralardan gelen biri olarak. .

Size gore 18 yasina gelene kadar tek hataniz boyle dusunmek mi?

Muhasebesini yapacaginiz evlilik disinda hedefleriniz, istekleriniz yok mu?

Kendi ayaklarinizin ustunde durmak ve kisiliginizi gelistirmek icin neler yapiyorsunuz?

Bu sorulardan baslayarak hayatinizi sekillendirmekle ugrasirsaniz kuruntulara yer kalmaz zihninizde.

İlle de bir seyler korkacaksiniz hayatinizi nasil surdureceksiniz, calisacak mi yoksa omur boyu bir adamin eline mi bakacaksiniz bunlara kafa yorun.

Yok hoslanmaya baslamadim ama yinede korkmaya basladim buyuk soz soylemeyin falan duyunca bende farkindayim cok kotu herkesin kendi hoslantisi kendi yasami simdide cook pismanim

Neden bu kadar korkuyorsun anlamadım? İnsan iyi insan olduktan sonra ne fark eder nereli olduğu. Benim alamadığım 'büyük söz söyledim gerçek' olur diye mi korkuyorsun yoksa söylediklerim Allah ın gücüne gider diye mi?

Size gore 18 yasina gelene kadar tek hataniz boyle dusunmek mi?

Muhasebesini yapacaginiz evlilik disinda hedefleriniz, istekleriniz yok mu?

Kendi ayaklarinizin ustunde durmak ve kisiliginizi gelistirmek icin neler yapiyorsunuz?

Bu sorulardan baslayarak hayatinizi sekillendirmekle ugrasirsaniz kuruntulara yer kalmaz zihninizde.

İlle de bir seyler korkacaksiniz hayatinizi nasil surdureceksiniz, calisacak mi yoksa omur boyu bir adamin eline mi bakacaksiniz bunlara kafa yorun.
Haklisiniz cok haklisiniz ama iste insan dusunuyo bir kac hikaye duyunca buyuk konusmayla ilgili

Anteplisini bilmem ama insanlara boyle siniflandirdigin icin bencede korkmalisin.kro diye begenmedigin antepli bir batilidan daha insan cikabilir.dertlere bak dertleree.olecemmm

Bence de sen her şeyden önce yukardaki ablanın yazdıklarına kulak ver :KK66: yaşın daha çok küçük. Büyük konuştuklarımızın hepsi gerçekleşecek diye bir kaide de yok ne de olsa. . Daha önemli başka şeyler var şu an senin için 'Antep li ile evlenir miyim acaba' dan çok. .

Haklisiniz cok haklisiniz ama iste insan dusunuyo bir kac hikaye duyunca buyuk konusmayla ilgili

Duyduklarinizdan bu kadar etkileniyorsaniz esinden siddet goren kadinlar hakkinda da duyduklarinzin etkisinde kalmis olmalisiniz.

Okuyor musunuz?

Calisiyor musunuz?

İmkaniniz varsa muhakkak egitiminize devam edin.

Degil Antepli İtalyan erkegi bile bulsaniz maddi ozgurlugunuz olmazsa evlilik hayati cekilmez olur.

Kaldi ki maddi ozgurlugu olan kadinlarin tavizlerini de okuyoruz burada.

Siz kendinizi gelistirip kocanizin kolesi olmayacak maddi ve zihinsel yeterlilige gelme yollarini arayin.

O hallolduktan sonra neredeyse kismetiniz bulur evlenirsiniz.

İstemediğin ot burnunda bitmeden büyük sözünden pişman olmuşsun zaten. Boşver, Allah hepimizin içini biliyor. Yazildiysa olur zaten, kafana takma bence simdiden.

İnsanları bulundukları yere göre yargılamamak lazım . Ama bunu aşmışsın bence korkunla.
Hayırlısını dile ve okuluna konsantre ol

Asla karadenizli biriyle evlenmem dedim,eşim karadenizli..
Asla İstanbul'da yaşamam yaşayamam dedim İstanbul'a gelin geldim.:KK70:
Daha bir sürü aslalarım vardı hepsi çürüdü.
Önemli olan mutlu olmak.
Nereli olursa olsun "doğru insan" olsun.

O sizin bundan sonraki davranışlarınızla biçimlenecek bir şey, isteklerinize uygun davranır hareket ederseniz istemediğiniz bir sonla karşılaşmazsınız. Ben asla evlenmem dediğim insan tipini kafamda belirledikten sonra, en ufak şekilde de olsa o yapıda olan bir insana yaklaşmadım, hoşlanmadım, aa bu tavrı kötü ama bu özelliği de var demedim, dolayısıyla zamanında asla dediğim özellikli kişiyle evlenmedim. Ama kriter belirlenirken oralı veya veya başka bir yerli olması baz alınmaz zaten.

Ne yapmanız lazım bilemiyorum :KK53:...

Yalnız şunu belirtmek isterim, bir erkek evine bağlı, dürüst, eşini seven adam gibi bir adamsa varsın kıro olsun hiç önemli değil.

Evlilikten ne beklediğinizi düşünmelisiniz bence...

Back
X