canım o maalesef öyle olmuyor ben çok köklü bir kreşte ingilizce öğretmenliği yaptım bir yıl aldığım para 250 tl idi :2: çalışma saatlerimiz aynı günde iki saat, öğlen ikiden dörde kadar dersim oluyordu ve haftanın beş günüydü sonra dörde indirdim ben o sırada kpss dershanesine gidiyordum dershane dört gün olunca dörde indirdim sağolsunlar olur dediler. iki saat çalıştığın için part time muamelesi göreceksin öyle çocuk başına ücret almayı düşünmeye kalkma kreşteki asıl hocaların aldığı ücret de zaten ya 750 ya 1000 tl buna bakaraktan senin ücretlendirmeni yapıyorlar dolayısıyla verecekleri para 250 300 civarı çıkıyor iş çok keyifli bikaç yakın kreş birden bulur saatlerini ayarlarsan o işi sürdürüp o şekilde çalışabilirsin ama sadece tek kreşle o iş zor eğer iki saatse seni part time ücretlendirecek kendimden biliyorum bir yıl çalıştım. benim de üniversiteden bir hocam rica ettiği için kıramadım üstelik kreşin sahibi dünya tatlısı bi hatundu onunla çalışmayı gerçekten istedim para çok mühim değildi hem de kpss dershanesine gidiyordum ve kreş de dershanemin yanındaydı dershanem saat 5tedi kreşteki dersim de 4 te bitiyordu yani herşey cuk diye oturmuştu diye çalıştım. senin hangi şehirde olacak peki ?