- 28 Haziran 2017
- 53
- 49
- 18
- 34
- Konu Sahibi Damlatila91
Yeni hamile anne adayları günde kaç lt su tuketiyorsunuz acaba ben 2 lt zor tuketiyorum ama daha az gibi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 24 haftalık hamileyim. Başlarda daha çok su tüketiyordum bu aralar 1,5 litre tüketiyorum. 2,5 litre ideal canım
tansiyon problemin yoksa içine limon sıkıp tüketebilirsin. tadı olunca daha iyi gidiyor :)Çok teşekkür ederim ama içemiyorum midem bulanıyor hemenen fazla 2 lt
dr da bol su tüket dedi
Valla ben geçen hafta 3 litre içiyordum ama bu hafta ye bulantı başladı ki 2-3. Bardak zor içiyorum. Çok ta üzülüyorum hiçbişey yiyip içemiyorum diye. Ama napalım inşallah bebeğim iyi olsun, benimle olsun da ben bu bulantıyı çekmeye razıyım. Yoksa başka türlü çekil ez bulantılar![]()
Aynı korkuları yaşıyoruz hepimiz canım inan. Aklım çıkıyor bişey olacak diye, rabbime emanet. Rabbim inşallah kucaklarımıza almayı nasip etsin. RabbimisteyeherkesenasipetsinBende yarın gidicem doktora allaha şükür kanamam olmadı ama bulandım var baş dönmem ve halsizlik uykuya düşkünlük var .ve su içemiyorum maalesef günde 2 lt içerken şuan 1.5 lt yi zor görüyorum diyebilirimbu da düşük olcak diye ödüm kopuyor dua edin bol bol
Aynı korkuları yaşıyoruz hepimiz canım inan. Aklım çıkıyor bişey olacak diye, rabbime emanet. Rabbim inşallah kucaklarımıza almayı nasip etsin. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
3 lt içiyorum enfeksiyondan kurtuldum su ileYeni hamile anne adayları günde kaç lt su tuketiyorsunuz acaba ben 2 lt zor tuketiyorum ama daha az gibi geliyor