Ne kadar su tuketiyorsunuz

ben 24 haftalık hamileyim. Başlarda daha çok su tüketiyordum bu aralar 1,5 litre tüketiyorum. 2,5 litre ideal canım

Ben 3 3.5 lt tüketiyorum zaten havalarda sıcak yanımda sürekli su şişesi bulunduruyorum

Valla ben geçen hafta 3 litre içiyordum ama bu hafta ye bulantı başladı ki 2-3. Bardak zor içiyorum. Çok ta üzülüyorum hiçbişey yiyip içemiyorum diye. Ama napalım inşallah bebeğim iyi olsun, benimle olsun da ben bu bulantıyı çekmeye razıyım. Yoksa başka türlü çekil ez bulantılar

Bende yarın gidicem doktora allaha şükür kanamam olmadı ama bulandım var baş dönmem ve halsizlik uykuya düşkünlük var .ve su içemiyorum maalesef günde 2 lt içerken şuan 1.5 lt yi zor görüyorum diyebilirim bu da düşük olcak diye ödüm kopuyor dua edin bol bol

Aynı korkuları yaşıyoruz hepimiz canım inan. Aklım çıkıyor bişey olacak diye, rabbime emanet. Rabbim inşallah kucaklarımıza almayı nasip etsin. Rabbimisteyeherkesenasipetsin

Su içemiyorsanız bile kesinlikle karpuz yiyin ben mide bulantısından 3 ay hiç su içemedim içtiğim an istifra ediyodum onun yerini karpuzla dolduruyodum

sanırım 2 lt ye yakın içiyorum ben ilk başlar mide bulantisindan 2 gun su icmedigim oldu çok şükür azaldi şimdi bulantı kendinizi üzmeyin bisey olmaz inşallah

Su cok onemliymis . Bende suyu fazla icemeyenlerdenim ama icine 1-2 limon parcasi atiyorum . Oyle iciyorum doktorum 4 litre su icmen lazim diyor

İç canım enfeksiyon olusmasin yudum yudum iç daha faydalı . Ben de 4 litre içiyorum çünkü enfeksiyon var idrar yollatdimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…