• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar süre klomen kullandınız?

ocean_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
116
19
98
Adana
arkadaşlar 3 ay klomen kullanıp doktorumu değiştirdim. yeni doktorum da ben tedaviyi baştan alırım diyerek klomen tedavisine devam ettirdi. 8 aydır klomen kullandırıyor, doktor 1 yıla kadar klomen kullandırırım ben kitaba bağlı kalmam diyor. toplamda 11 ay kullanmış oldum. bu kadar süre kullanmam zararlı mı sizce? sizler ne kadar süre kullandınız?

arkadaşlar 3 ay klomen kullanıp doktorumu değiştirdim. yeni doktorum da ben tedaviyi baştan alırım diyerek klomen tedavisine devam ettirdi. 8 aydır klomen kullandırıyor, doktor 1 yıla kadar klomen kullandırırım ben kitaba bağlı kalmam diyor. toplamda 11 ay kullanmış oldum. bu kadar süre kullanmam zararlı mı sizce? sizler ne kadar süre kullandınız?
slm hala ıcmekdemısın

Merhaba tekrar doktorumu değiştirdim şimdiki doktor klomeni cok kullanmissin ben 3 ya da6 ay kullandirip daha sonra aşılama yapıyorum dedi. gecen ay aşılama klomen kullandiktan sonra yapılmıştı fakat yeni doktorum aşılamanin göbekten yapılan igneyle daha iyi olduğunu Şansın arttığını söyleyerek gelecek ay Tekrar Aşılama yapalım dedi. Sen de kullanıyor musun klomen bu konuda bilgin var mi

Ben 2 ay kullandim carsambada aşılama yaptık catlatma ignelerimi hep karından vuruldum

Back
X