Ne kadar sürede hamile kaldiniz??

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam arkadaslar 2 senelik evliyim,ve korunmayi birakali toplam 1 yil oldu,ve biz hala bekliyoruz yavrumuzu.

sizler korunmasiz ne kadar sürede hamile kaldiniz?

ve hani cok af edersiniz diyorlar ya,bacaklari kaldirin havaya iliskiden sonra ve böyle seyler..dogruluk payi ne kadardir?

canım biz haziranda başlamıştık ağustosta kaldım sanırım eylülde hamileydim çünkü. bide şu bacak kaldırma olayı çokta doğru değil sanki ağustosa kadar kaldırıyodum ben yarım saat beklıyodum sonrasında burdan bi arkadaşın iş bitince bacaklarınızı büküp sola bazen sağa yatın yazısını okudum ve o ay öyle yaptım ama en az 1 saat falan yatıyodum yumurtalara ulaşması daha kolaymış. bilmiyorum ama benim yöntemim bu canım başka arkadaşlarda farklıdır mutlaka. 3 sene sonra ilk defa düşündük ve rabbim aratmadı sonsuz şükürler olsun Allah seninde kucağını boş koymasın bi hamiş olarak rabbimden duam budur:21::21:

canım biz haziranda başlamıştık ağustosta kaldım sanırım eylülde hamileydim çünkü. bide şu bacak kaldırma olayı çokta doğru değil sanki ağustosa kadar kaldırıyodum ben yarım saat beklıyodum sonrasında burdan bi arkadaşın iş bitince bacaklarınızı büküp sola bazen sağa yatın yazısını okudum ve o ay öyle yaptım ama en az 1 saat falan yatıyodum yumurtalara ulaşması daha kolaymış. bilmiyorum ama benim yöntemim bu canım başka arkadaşlarda farklıdır mutlaka. 3 sene sonra ilk defa düşündük ve rabbim aratmadı sonsuz şükürler olsun Allah seninde kucağını boş koymasın bi hamiş olarak rabbimden duam budur:21::21:

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.

Amin canim amin Insallah Allahim banada nasip eder

biz ocakta karar verdik şuan hamileyim:nazar:1 saat kımıldamadan yatmak gerektiğini duymuştum.bende yukarıda bir arkadaşın dediği gibi yan yatıp dizlerimi büküp uyuyordum direk

biz ocakta karar verdik şuan hamileyim:nazar:1 saat kımıldamadan yatmak gerektiğini duymuştum.bende yukarıda bir arkadaşın dediği gibi yan yatıp dizlerimi büküp uyuyordum direk

ayy masallah canim ya,

Allah kucagina almayi saglikla nasip etsin.

ama benim merak ettigim bir diger konuda yumurtlama dönemini tam bilmedigimiz icin(ki ben bu ay ovalasyon testi almayi düsünüyorum)

yani her gün mü iliskiye girilmeli?

off ya kafam karisik

ben 27 günde bir adet oluyorum.o yüzden 13. gün çatlıyor yumurtam.ben garanti olsun diye ateş ölçme yöntemini kullandım.oda aynısını gösterdi.biz 2 günde 1 ilişkiye girdik.sperm kalitesi daha iyi oluyormuş gün aşırı olunca.böylece yumutlama dönemimide otomatikman ilişki olmuş oldu

Ben 3. ayımda hamile kaldım. İlk ay ateş takibi İkinci ay ovulasyon testiyle birlikte ateş ölçtüm. İlk iki ay erken yumurtladım üçüncü ayın başında adetimde bi düzensizlik olmamasına ragmen hayıt tohumu kullandım ve 12. gün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm ve üç gün üst üste ilişkiye girdik tabiki bende herkes gibi bacaklarımı bir saat kaldırdım sonrasında hiç kalmadan sabaha kadar yattım ve bu ay şükürler olsunki hamileyim.

Ben 3. ayımda hamile kaldım. İlk ay ateş takibi İkinci ay ovulasyon testiyle birlikte ateş ölçtüm. İlk iki ay erken yumurtladım üçüncü ayın başında adetimde bi düzensizlik olmamasına ragmen hayıt tohumu kullandım ve 12. gün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm ve üç gün üst üste ilişkiye girdik tabiki bende herkes gibi bacaklarımı bir saat kaldırdım sonrasında hiç kalmadan sabaha kadar yattım ve bu ay şükürler olsunki hamileyim.

Allah kucagina versin saglikla:)

hmm yani ovalasyon testinde cift cizgiyi gördükten ne kadar sonra iliskiye girilmeli? var mi bir kurali?

Merhaba benim de bu ay ilk denememdi yeni ogrendim hamile oldugumu.gelecek adet olacagin tarihten 14 gun cikarinca yumurtlama gununu tahmin edebilirsin ama yumurtlama gunlerimiz bazen erken veya gec olabiliyormus.ben de yumurtlama gunune dikkat edip ozellikle o gunler daha fazla iliski yasadim.ama yine de en garantisi gun asiri iliskiye girmek galiba.bir de o bahsedilen ayaklari kaldirmayi da tavsiye ederim 15 dk beklemistim genelde.iyi sanslar:))

hicbir yontemden falan habersiz iki kizimda da ikinci ayimda hamile kaldim. simdi birsuru yontem biliyorum ve hala bekliyorum ucuncuyu, hayirlisi

Allah kucagina versin saglikla:)

hmm yani ovalasyon testinde cift cizgiyi gördükten ne kadar sonra iliskiye girilmeli? var mi bir kurali?

Saol canım.Ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm akşam ve onu takip eden iki akşam ilişkiye girdik. genelde 24 ile 36 saat arasında çatlarmış. http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-gebelige-hazirlananlarin-paylasim-alani.html ben burdaki arkadaşlardan çok şey öğrendim. Eger ovulasyon testi kullanacaksan burayı takip edebilirsin.

burdan da öğrendim ki bacakları büküp yatıyoruz 1-2 saat bakalım ne olacak :1:

8 ay sonra kadım..benden sana tavsiye yumurlama günlerini iyi hesapla ve berberlikten sonra beline yastık koy en az yarım saat yat

Merhaba, ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım:49:

Korunmayı bırakmadan 2 ay önce folik aside başlamıştım, korunmayı bıraktığım ay da bacakları dikmiştim havaya. Bence bacakları dikmek işe yarıyor, yer çekimi:1:

Merhaba, ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım:49:

Korunmayı bırakmadan 2 ay önce folik aside başlamıştım, korunmayı bıraktığım ay da bacakları dikmiştim havaya. Bence bacakları dikmek işe yarıyor, yer çekimi:1:

aynen bende bacaklarımı havaya dikiyorum eşim gülüyor.folik asit alımınada devam ediyorum bikaç aydır arad unutsamda hergün alıyorum.inşallah işe yarar bunlar .çok beklemeyiz

Back
X