Ne kadar vicdansız insan var

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
bu aksam uzeri tam eve girmek uzereyken kız kardesimle.. birden kardesim bagırdı kediyi ezdi araba diye bi baktım hayvan kendini ordan oraya atıyor dedim heralde sakatlandı ama carpan pislikde hic umursamadı iniyimde bir bakayım demedi bile bastı gitti bir gittim kedinin yanına ölmüsdü okadar kotu oldukki anlatamam hatta ben yarım saat oncesinden sevdim onu ama gelen gecende mal mal bakıyor gelipde noldu falan diye merak bile etmiyorlar annem aldı posetle hemen bahcemize gomduk..ama o arabayı suren pisligede oyle beddua ettimki ya insan temde bile carpsa o trafikde bile inip bakıyor bu kisinin gormemesine imkan yoktu park ettigi yerden cıkarıyordu arabayı hatta bakmıs bile arkaya dogru kardesim gormus adam inmedi ya nasıl bir rahatlık nasıl insanlık bu sanki cok normal ezdim tamam nolcak der gibi nefret ediyorum boylelerini gordukce insanlardan

Aynen benim de bu sebepten 2 kere ellerimde öldü iki kedi... Biri yavruydu deli gibi veteriner sorarken ikisi de ölmüştü nasıl ağlamıştım..... Aynı şeyin başlarına gelmesini diliyorum... Tmam kazadır olabilir insanlık hali ama insan dönüp bir bakmaz mı yaa çok mu zor durup inmek... Böyle insan(!) tipleri insana çarpınca da kaçan tipler zaten.....

yok ya hic umurlarında degil artık insanların aklım ermiyor cok basit birseymis gibi gorunuyor herseyi gectim dediginiz gibi carptın gormeden oldu inde bak ya bu kadarmı merhametsizsin al o hayvanı öldüyse göm en azından insanın bir nebze olsun ici rahatlar yok ya bakıyorum uzerinden arabalar geciyor banamısın demiyor bizim arka bahce hayvan mezarlıgına dondu yolda ölen bir hayvana rast geldigimizde alıp gomuyoruz nasıl bırakırsın orda ölüsünü ya insan kıyamıyor bide diger kardeslerininde bir izleyisi vardı kediyi icim acıdı

Yolda zorla elimden alıp çöpe atmışlardı... Bir hayatı olmuş yemiş içmiş oynamış büyümüş bir hayvanı bir bedeni - ölü de olsa- çöpe atmak çok tuhaf geliyor bana... Gelin görün ki biz ölüsüne bile değer verirken, bazı aşağılık insanlar canlısına bile zerre değer vermiyor...

dogru canlısına deger vermeyen ölüsüne hic bakmaz ya onlarda butun insanlar gibi yasamayı hakediyor neden buna basmıyor bazı beyinler anlamıs degilim silinsin gitsin dunyadan bu tarz insanlar hic uzulmem

Üzülmek??????? Elime verseler kendi ellerimle acımadan gebertirim kılım kıpırdamaz...

dogru canlısına deger vermeyen ölüsüne hic bakmaz ya onlarda butun insanlar gibi yasamayı hakediyor neden buna basmıyor bazı beyinler anlamıs degilim silinsin gitsin dunyadan bu tarz insanlar hic uzulmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…