- Konu Sahibi gwencooper
-
yok ya hic umurlarında degil artık insanların aklım ermiyorcok basit birseymis gibi gorunuyor herseyi gectim dediginiz gibi carptın gormeden oldu inde bak ya bu kadarmı merhametsizsin al o hayvanı öldüyse göm en azından insanın bir nebze olsun ici rahatlar yok ya bakıyorum uzerinden arabalar geciyor banamısın demiyor bizim arka bahce hayvan mezarlıgına dondu yolda ölen bir hayvana rast geldigimizde alıp gomuyoruz nasıl bırakırsın orda ölüsünü ya insan kıyamıyor bide diger kardeslerininde bir izleyisi vardı kediyi icim acıdı
dogru canlısına deger vermeyen ölüsüne hic bakmazya onlarda butun insanlar gibi yasamayı hakediyor neden buna basmıyor bazı beyinler anlamıs degilim silinsin gitsin dunyadan bu tarz insanlar hic uzulmem
Yolda zorla elimden alıp çöpe atmışlardı... Bir hayatı olmuş yemiş içmiş oynamış büyümüş bir hayvanı bir bedeni - ölü de olsa- çöpe atmak çok tuhaf geliyor bana... Gelin görün ki biz ölüsüne bile değer verirken, bazı aşağılık insanlar canlısına bile zerre değer vermiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?