ne kadarlık hamileyim acaba?

hatsek

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
66
6
286
Arkadaşlar hamilelik ayı hesaplarkan 1 ay 28 gün mü 30 gün mü olarak hesaplanıyor? benim son adet tarihim 30 Ocak. 23 nisanda 3 ayım dolmuş oluyor mu? bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Arkadaşlar hamilelik ayı hesaplarkan 1 ay 28 gün mü 30 gün mü olarak hesaplanıyor? benim son adet tarihim 30 Ocak. 23 nisanda 3 ayım dolmuş oluyor mu? bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
son adet başlangıcın baz alınıyor.. dr lar 1 ayı 28 gunden hesapliyolar bende sat 1 şubat 11 hafta 4 gün olmuş oluyor..3 ayın sanirim 23 te doluyor nette hesaplma yapan siteler var ordan hesap yapabilirsin

Son düzenleme:
28 günden hesaplayınca 10 aylıkken doğum yapıyor gibi gözüküyor. bende 28 diye biliyorum ama 10 ay çıkınca kafam karıştı.

28 günden hesaplayınca 10 aylıkken doğum yapıyor gibi gözüküyor. bende 28 diye biliyorum ama 10 ay çıkınca kafam karıştı.

10. ayda doğum yapılıyor zaten? 9ay 10 günlük bir süreç 9 ay bitiyor 10. aydan 10 gün alıp (hatta daha fazla sürenlerde oluyor) doğum gerçekleşiyor... 9aylık bebekler erken doğum diye bilinir hatta bende çok şaşırmıştım hiç ay hesabı yapmadım bir aralar... soranlara haftamı söyleyip geçiyordum... hoş bana kalsa hala karışık bu ay hesabı ama neyyyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…