yakın olmayan bi arkadaşım var ikimizde 8 aydır korunmuyoz o 2. çocuğunu istiyo ben ilkimi ,2 ay önce dedi ki ben senden önce hamile kalırsam bana gıcık olursun demi dedi ben şok oldum ama bi karşılık veemedim kötü anlamda neden gıcık oluyum ALLAH kime nasip ederse kimi isterse onu verir dedi ama bi söyleyiş tarzı varki görmelisiniz sinsi bi gülüşle uyuz oldum kıza, dün geldi ben nöbetteyken lojmanda oturuyo oda gebelik testi istedi benden 6 gün gecikmiş gene gıcık bi ifadeyle belirtti sanki benle yarışıyo anlamadım yani neyse verdim evde yapmış bana getiriyo bak diye baktım pozitif gerçekten sevindim ama tebrik ettim hişç demiyoki ALLAH sana da bir an önce nasip etsin.2. yide kız istiyodu normalde ilkide kız, pozitif çıkınca diyoki ayyy inşallah erkek olur madem içinden erkek geçiyo niye çekiniyosun hamile kaldıktan sonramı erkek istiyosun yani kısaca çok saçma cahil bi kız ama beni sinir etmeye yetti yani. diyorum ALLAHım sen böle insanlara nasip ediyosun bize de sabır ver . kızın niyeti belli yani bana dediği lafa baksanıza demek ben hamile kalsaydım kız bana demediğini bırakmıcaktı , daha şimdiden gösterişe yapar gibi ayyy çok uykum var bilmem ne dememye başladı .süper anne yazılı tişört alacakmış vs.vs . ne kadınlar var ya destek olacak yere yarışıyo aptal bi düşlünceye sahip insanlar çıkıyo ya sabır diyorum bende...