ne kadınlar var ya

efsunkar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
97
1
86
Tokat
yakın olmayan bi arkadaşım var ikimizde 8 aydır korunmuyoz o 2. çocuğunu istiyo ben ilkimi ,2 ay önce dedi ki ben senden önce hamile kalırsam bana gıcık olursun demi dedi ben şok oldum ama bi karşılık veemedim kötü anlamda neden gıcık oluyum ALLAH kime nasip ederse kimi isterse onu verir dedi ama bi söyleyiş tarzı varki görmelisiniz sinsi bi gülüşle uyuz oldum kıza, dün geldi ben nöbetteyken lojmanda oturuyo oda gebelik testi istedi benden 6 gün gecikmiş gene gıcık bi ifadeyle belirtti sanki benle yarışıyo anlamadım yani neyse verdim evde yapmış bana getiriyo bak diye baktım pozitif gerçekten sevindim ama tebrik ettim hişç demiyoki ALLAH sana da bir an önce nasip etsin.2. yide kız istiyodu normalde ilkide kız, pozitif çıkınca diyoki ayyy inşallah erkek olur madem içinden erkek geçiyo niye çekiniyosun hamile kaldıktan sonramı erkek istiyosun yani kısaca çok saçma cahil bi kız ama beni sinir etmeye yetti yani. diyorum ALLAHım sen böle insanlara nasip ediyosun bize de sabır ver . kızın niyeti belli yani bana dediği lafa baksanıza demek ben hamile kalsaydım kız bana demediğini bırakmıcaktı , daha şimdiden gösterişe yapar gibi ayyy çok uykum var bilmem ne dememye başladı .süper anne yazılı tişört alacakmış vs.vs . ne kadınlar var ya destek olacak yere yarışıyo aptal bi düşlünceye sahip insanlar çıkıyo ya sabır diyorum bende...

s.dik yarıştırmak diye bi tabir vardır bilirsiniz,işte aynen o olmuş:D
boşver insanlar içten pazarlıklı fitne fesat gül geç, anlattın biz de güldük:)
sen de hayırlısıyla bi bebek sahibi olursun inşallah..

Garip biriymiş, üzerinde düşünmeye bile değmez bence.Gülün geçin.

bu kadının fındık kadar beynıyle yetıştıreceği çocuklar için çok üzüldüm bir eğitimci olarak hırsla hamıle kalan bır tip tam bir psikopat.

muhtemelen başka durumlar yüzünden kendisini sizin yanınızda ezik hissediyor. ve bu şekilde tatmin olmaya çalışıyor. :31:

tek maaşla geçinen(kocası çalışıyo iş arkadaşım) arkadaş çok gösteriş meraklısı bunu söyleyebilirim bebek yapmayı bile gösterişe yaptı sanki hayırlısı neyse artık...bende böle dengesiz arkadaş çokk :)napalım inşallah bulunduğum ilçeden kurtulmak nasip olur hayırlısıyla bende onlardan kurtulurum

Malesef o kadınlardan çok var. bende 1 yıldan fazla süredir bebek tedavisi görüyorum ve o tiplerle bolbol karşılaşıyorum. tedavi gördüğümü bile bile hamilelik sıkıntılarını anlatanlara gıcık oluyorum. ben o sıkıntıları çekmek için herşeye razıyım. Yada bebeğinin tekmelerini, aşermelerini vs vs tamam heyecanlısın anlat ama ben karşında ne cevap versem diye kıvranıyorum hiç mi fark etmiyosun be kadın.....

Ne yazık ki hoşgörüsüzlük,anlayışsızlık,ukalalık had safhada.:19:

Bir öğretmen adayı olarak bu kadının yetiştireceği çocuklara acıyorum.

Hiç kimseye tepeden bakmaya gelmez,Cenab-ı Allah hepsini alıverir elinden de nerden geldiğini şaşırır.:20:

yakın olmayan bi arkadaşım var ikimizde 8 aydır korunmuyoz o 2. çocuğunu istiyo ben ilkimi ,2 ay önce dedi ki ben senden önce hamile kalırsam bana gıcık olursun demi dedi ben şok oldum ama bi karşılık veemedim kötü anlamda neden gıcık oluyum ALLAH kime nasip ederse kimi isterse onu verir dedi ama bi söyleyiş tarzı varki görmelisiniz sinsi bi gülüşle uyuz oldum kıza, dün geldi ben nöbetteyken lojmanda oturuyo oda gebelik testi istedi benden 6 gün gecikmiş gene gıcık bi ifadeyle belirtti sanki benle yarışıyo anlamadım yani neyse verdim evde yapmış bana getiriyo bak diye baktım pozitif gerçekten sevindim ama tebrik ettim hişç demiyoki ALLAH sana da bir an önce nasip etsin.2. yide kız istiyodu normalde ilkide kız, pozitif çıkınca diyoki ayyy inşallah erkek olur madem içinden erkek geçiyo niye çekiniyosun hamile kaldıktan sonramı erkek istiyosun yani kısaca çok saçma cahil bi kız ama beni sinir etmeye yetti yani. diyorum ALLAHım sen böle insanlara nasip ediyosun bize de sabır ver . kızın niyeti belli yani bana dediği lafa baksanıza demek ben hamile kalsaydım kız bana demediğini bırakmıcaktı , daha şimdiden gösterişe yapar gibi ayyy çok uykum var bilmem ne dememye başladı .süper anne yazılı tişört alacakmış vs.vs . ne kadınlar var ya destek olacak yere yarışıyo aptal bi düşlünceye sahip insanlar çıkıyo ya sabır diyorum bende...

efsunkarcık bunları yazarken hamile olduğunu nerden bilebilirdin :9: hamileliğin depresif tarafıyla yazmışsın demekki :1:

Son düzenleme:
bosver canim böyle catlak cok etrafta
o seni kiskaniyor kesinki böyle rahatliyor yerinde olsam umursamam
daha gicik olur :)

Çekemeyen insanların taktiği.Kendisinin kolay ulaştığı birşey var ise karşısındaki kişinin zorlandığını görünce evveliyatından kıskançlığı olduğu için bu yönteme başvurur.Lakin kimin için ne hayırlıdır onu Allahü Teala Hazretleri bilir.Kompleksli insanlar ya böyle yaparlar,ya seni taklit ederler ,ya sataşırlar,ya da ya da bitmezzzzz tedavilik kişilerdir üzülme...:24:

seni kıskanıyor bence, o yüzden öyle saçma davranışlarda bulunuyor..
aslında o kadın çocuk sahibi olmadan önce bir "beyin" sahibi olmalı :)

iyiki önce o gebe kalmış, tersi olsaydı sana bayaa çektirirdi bence.

herşeyde hayır vardır. artık rahat rahat hamile kalabilirsin

boş insan o kadar çok ki mümkün olduğunca görüşmemek lazım bu tiplerle
sizde hamilesiniz galiba maşallah :nazar:
Rabbim sağlıkla kucağınıza alamayı nasip etsin:emir_bebek:

Back
X