artmasın istiyorsan plastik eldivenle yolabilirsin ben koltuk altımı yıllardır öyle yapıyorum artmıyor.Hanimlar valla ben kil tuy olayindan biktim artik.keske kilsiz tuysuz su gibi olsak ya.ergenligimden beri gogsumun kahverengi kisimlarinin etrafin tuylenme var.canimi cok skiyor.simdi bazilari kizabilir buda dertmi diye ama belki benim gibi olan vardir bi caresinide bulmustur diye yaziyorum.hic ellemedim bu yasima kadar korktum cogalir diye.ama az once dayanamadim elimle kopardim. Benim gibi olan varmi acaba.bi caresini bulan onlari yok eden.merak ediyorum kizlar simdiden o degerli yorumlariniz icin tesekkur ettim
Nasil islere prim veriliyor pardon.anlayamadim siziokuttur geçer :)) yahu bu devirde bunu bilmeyen kadına diyecek bişi bulamıyorum.derdiniz bu olsun.ama söyleyim kk kadınları pek kıldan tüyden işlere prim vermiyor.
Anliyorum.ilk defa kopardim zaten birdaha yapmam.insan iste sagimda solumda bisey olmasin istiyor.tesekkur ederimBir arkadasim ayni tuyleri kopardigi icin kist olusmustu, sonra da ameliyat oldu. Kimse boyle yolmassin bence.
Acaba sarartma bir cozum olabilir mi? Benim yaptigim bisey degil ama aklima geldi. Goze cok batmazsa sorun olmaz di mi?
Hanimlar valla ben kil tuy olayindan biktim artik.keske kilsiz tuysuz su gibi olsak ya.ergenligimden beri gogsumun kahverengi kisimlarinin etrafin tuylenme var.canimi cok skiyor.simdi bazilari kizabilir buda dertmi diye ama belki benim gibi olan vardir bi caresinide bulmustur diye yaziyorum.hic ellemedim bu yasima kadar korktum cogalir diye.ama az once dayanamadim elimle kopardim. Benim gibi olan varmi acaba.bi caresini bulan onlari yok eden.merak ediyorum kizlar simdiden o degerli yorumlariniz icin tesekkur ettim
canım benim dekolte bölgemde bile var tuylenme..bi ara epil.gittim..ama bıraktım..çünki doğum yada hamilelik sureci sonrası tekrar oluşabiliyo diyorar.birde korunmuyorum artık..istersen git epilasyona çok takıyosan kafaya..ama diodd lazer epilasyonu tercih et..en yeni sistem bu suan bildiğim kadarıyla.Hanimlar valla ben kil tuy olayindan biktim artik.keske kilsiz tuysuz su gibi olsak ya.ergenligimden beri gogsumun kahverengi kisimlarinin etrafin tuylenme var.canimi cok skiyor.simdi bazilari kizabilir buda dertmi diye ama belki benim gibi olan vardir bi caresinide bulmustur diye yaziyorum.hic ellemedim bu yasima kadar korktum cogalir diye.ama az once dayanamadim elimle kopardim. Benim gibi olan varmi acaba.bi caresini bulan onlari yok eden.merak ediyorum kizlar simdiden o degerli yorumlariniz icin tesekkur ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?