• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kili ne tüyü hep kadinlardami dert bu ne yaaa ;(

ayln35

Kalbimin tek sahibi...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
293
77
38
Hanimlar valla ben kil tuy olayindan biktim artik.keske kilsiz tuysuz su gibi olsak ya.ergenligimden beri gogsumun kahverengi kisimlarinin etrafin tuylenme var.canimi cok skiyor.simdi bazilari kizabilir buda dertmi diye ama belki benim gibi olan vardir bi caresinide bulmustur diye yaziyorum.hic ellemedim bu yasima kadar korktum cogalir diye.ama az once dayanamadim elimle kopardim. Benim gibi olan varmi acaba.bi caresini bulan onlari yok eden.merak ediyorum kizlar simdiden o degerli yorumlariniz icin tesekkur ettim :KK31:

Hanimlar valla ben kil tuy olayindan biktim artik.keske kilsiz tuysuz su gibi olsak ya.ergenligimden beri gogsumun kahverengi kisimlarinin etrafin tuylenme var.canimi cok skiyor.simdi bazilari kizabilir buda dertmi diye ama belki benim gibi olan vardir bi caresinide bulmustur diye yaziyorum.hic ellemedim bu yasima kadar korktum cogalir diye.ama az once dayanamadim elimle kopardim. Benim gibi olan varmi acaba.bi caresini bulan onlari yok eden.merak ediyorum kizlar simdiden o degerli yorumlariniz icin tesekkur ettim :KK31:
artmasın istiyorsan plastik eldivenle yolabilirsin ben koltuk altımı yıllardır öyle yapıyorum artmıyor.:KK50:

okuttur geçer :)) yahu bu devirde bunu bilmeyen kadına diyecek bişi bulamıyorum.derdiniz bu olsun.ama söyleyim kk kadınları pek kıldan tüyden işlere prim vermiyor.

Bir arkadasim ayni tuyleri kopardigi icin kist olusmustu, sonra da ameliyat oldu. Kimse boyle yolmassin bence.

Acaba sarartma bir cozum olabilir mi? Benim yaptigim bisey degil ama aklima geldi. Goze cok batmazsa sorun olmaz di mi?

Bir arkadasim ayni tuyleri kopardigi icin kist olusmustu, sonra da ameliyat oldu. Kimse boyle yolmassin bence.

Acaba sarartma bir cozum olabilir mi? Benim yaptigim bisey degil ama aklima geldi. Goze cok batmazsa sorun olmaz di mi?
Anliyorum.ilk defa kopardim zaten birdaha yapmam.insan iste sagimda solumda bisey olmasin istiyor.tesekkur ederim

önce hormonlarınıza baktırmanızı öneririm eğer bir sorun yoksa ben iğneli epilasyon yaptırdım 1 senedir hiçbir şey yok. hiç almadıysanız 2. seansa bikaç tane kalıyor sadece onlar da belli bile olmuyor...
benim göbeğimde göğüs aramda hatta çenemde yanaklarımda vardı ama hepsi bitti iğneli epilasyonla iz falan da kalmadı

Aldikca onlar azalıyor. Ha ben lazer yaptirmistim. Ama makinayla alinca azaliyorlar. Dert edilecek baska yerler varken göğüs ucundaki azicik kıllar mi caninizi sıktı? Bosveriiinnn her seferinde makinayla alin gitsin..:KK53:

en süt beyaz tenli kadının göğsünde bile çok ince, açık renkte tüyler olabilir pekala. bunları almaya çalışmak sivilcelenme yaratabilir, kıl köklerini kalınlaştırabilir. bence en makul çözüm sarartmak.

canım benim dekolte bölgemde bile var tuylenme..bi ara epil.gittim..ama bıraktım..çünki doğum yada hamilelik sureci sonrası tekrar oluşabiliyo diyorar.birde korunmuyorum artık..istersen git epilasyona çok takıyosan kafaya..ama diodd lazer epilasyonu tercih et..en yeni sistem bu suan bildiğim kadarıyla.

canım goğüs uclarında siyah uzun kıllar mı? çene,üst dudak,kulak, yanak, alt karın, sırt, göğüs bölümlerinde fazla tüylenme var mı? eğer öyleyse tahlil ver hormonlarına baktır mutlaka.adet düzensizliğin var mı?

Ağda dan sonra ersağ nın ürününü kullanıyorum ben çok memnunum

Geçen yolda yürürken adamın biri kapri giymiş tabi tüyler almış başını gidiyor orman mübarek ama bir kişi de dönüp bakmıyor tabi erkek doğal :KK14: bizden biri aynı şeyi yapsa milletin ifade >>>>> :KK57:
Yani anlayacağınız biz bayanların bu tüylerden daha çok çekeceği var.Dert edinmeyin derim ben, ha çok dertde ediniyorsanız lazere başvurun kesin çözüm :)

Back
X