- 25 Kasım 2019
- 99
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi Zeynep korkmaz
Kızlar hamileyim doğuma kadar çatlaklarımı önlemek için ne kullanabilirim kullandığınız veya önerebileceğiniz bişeyler var mı kesin birşey yardımcı olırsanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bebek yağı zeytinyağı hindistancevizi yagi öneriyorlar birde bı krem vardı adını hatırlayamadım ama o da iyiymiş bunlardan önemlisi surekli nemli tutmalısınKızlar hamileyim doğuma kadar çatlaklarımı önlemek için ne kullanabilirim kullandığınız veya önerebileceğiniz bişeyler var mı kesin birşey yardımcı olırsanız sevinirim
Kızlar hamileyim doğuma kadar çatlaklarımı önlemek için ne kullanabilirim kullandığınız veya önerebileceğiniz bişeyler var mı kesin birşey yardımcı olırsanız sevinirim
Ve sakın yağ falan sürme tüylerini güçlendirir. Benim hamileligimin basında gobegimde tüyler çoğalmıştı hormonlardan dolayıymış şimdi tamamen döküldü ellememek lazım hamilelikte çıkan gobek tüyleriniKızlar hamileyim doğuma kadar çatlaklarımı önlemek için ne kullanabilirim kullandığınız veya önerebileceğiniz bişeyler var mı kesin birşey yardımcı olırsanız sevinirim
Canım daha 5. Haftadayım nasıl kullanacağım pekiKesinlikle lierac krem. Ben trendyoldan almıştım ama her yerde var sanırım. Maşallah ve hamdolsun diyeyim nazar olmasın 35.haftaya girecem 1 tane çatlağım yok
Tabi yapısal da olabilir bilemiyorum ama bi daha hamile kalsam yine bunu alırım. Bu arada kaçıncı haftadasın çok erken başlamana gerek yok diye biliyorum araştır yine de istersen
İnşaALLAH doğumdan sonra çıkmam çatlakların benim doğumdan sonra ortaya çktılar ki göbek.bölgem yağsız olmasına rağmen..Kesinlikle lierac krem. Ben trendyoldan almıştım ama her yerde var sanırım. Maşallah ve hamdolsun diyeyim nazar olmasın 35.haftaya girecem 1 tane çatlağım yok
Tabi yapısal da olabilir bilemiyorum ama bi daha hamile kalsam yine bunu alırım. Bu arada kaçıncı haftadasın çok erken başlamana gerek yok diye biliyorum araştır yine de istersen
Canım daha 5. Haftadayım nasıl kullanacağım peki
Aaa gerçekten mii inşallah yaa. Ama bu bahsettiğim kremi kullanıp çatlağı olmayan bor sürü insan varİnşaALLAH doğumdan sonra çıkmam çatlakların benim doğumdan sonra ortaya çktılar ki göbek.bölgem yağsız olmasına rağmen..![]()
Bu arada sakın zeytinyağı badem yagı kullanma. Hem işe yaramıyor hem dekillanma yapıyor. O ikisini saclarima sürüyorum ben saçlarım gurlessin diyeCanım daha 5. Haftadayım nasıl kullanacağım peki
Ay keşke o kremi bende öğrenseydim iş işten geçmeden önceAaa gerçekten mii inşallah yaa. Ama bu bahsettiğim kremi kullanıp çatlağı olmayan bor sürü insan var
Acaba oluşan çatlağa faydası var mi bi araştırın belki vardırAy keşke o kremi bende öğrenseydim iş işten geçmeden önce![]()
Bakaym o zaman teşekkürlerAcaba oluşan çatlağa faydası var mi bi araştırın belki vardır![]()