Ne kullanmalıyım yardımcı olun

Zeynep korkmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
99
14
3
25
Kızlar hamileyim doğuma kadar çatlaklarımı önlemek için ne kullanabilirim kullandığınız veya önerebileceğiniz bişeyler var mı kesin birşey yardımcı olırsanız sevinirim

Kızlar hamileyim doğuma kadar çatlaklarımı önlemek için ne kullanabilirim kullandığınız veya önerebileceğiniz bişeyler var mı kesin birşey yardımcı olırsanız sevinirim
Kuzum bebek yağı zeytinyağı hindistancevizi yagi öneriyorlar birde bı krem vardı adını hatırlayamadım ama o da iyiymiş bunlardan önemlisi surekli nemli tutmalısın

Kesinlikle lierac krem. Ben trendyoldan almıştım ama her yerde var sanırım. Maşallah ve hamdolsun diyeyim nazar olmasın 35.haftaya girecem 1 tane çatlağım yok
Tabi yapısal da olabilir bilemiyorum ama bi daha hamile kalsam yine bunu alırım. Bu arada kaçıncı haftadasın çok erken başlamana gerek yok diye biliyorum araştır yine de istersen

Ve sakın yağ falan sürme tüylerini güçlendirir. Benim hamileligimin basında gobegimde tüyler çoğalmıştı hormonlardan dolayıymış şimdi tamamen döküldü ellememek lazım hamilelikte çıkan gobek tüylerini

Kesinlikle lierac krem. Ben trendyoldan almıştım ama her yerde var sanırım. Maşallah ve hamdolsun diyeyim nazar olmasın 35.haftaya girecem 1 tane çatlağım yok
Tabi yapısal da olabilir bilemiyorum ama bi daha hamile kalsam yine bunu alırım. Bu arada kaçıncı haftadasın çok erken başlamana gerek yok diye biliyorum araştır yine de istersen
Canım daha 5. Haftadayım nasıl kullanacağım peki

Ne kullandıysam fayda etmedi.. 5. Aydan sonra eğer cildin çatlamaya müsaitse ne yazık ki engel olamıyorsun.. 🙄 Gerçekler acıdır bende o acıyla yüzleştim 😂😂

İnşaALLAH doğumdan sonra çıkmam çatlakların benim doğumdan sonra ortaya çktılar ki göbek.bölgem yağsız olmasına rağmen.. 😒😒

9-10 kilo almama rağmen T.C. fziki haritasına döndüm yapısal bir şey ama en çok önerilen hakiki zeytinyağ ve tatlı badem yağı oldu bana sürekli nemli kalması ve bol su içmek önemli ama dediğim gibi yapısal bir şey bu çatlayacaksa çatlar

Ben normalde de asiri ctlagim var kiloalver
Hamilelikte ne kullanmak laizm
Hazir urun alicam bende
Babe catlak kremi kullanan varmi ona iyi diyorlar

Back
X