- 24 Aralık 2014
- 5.265
- 7.053
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Eşimin akrabalarına bakıyorum hepsi ayrı cins gerçekten keşke kara tinaya alsalar da rahat etsek.Ben hamileyim ama daha çok yeni önceki bebeğimi kaybettiğim için çok kimseye söylemedik aileler biliyor annem babam eşimin annesi babası o kadar halalar teyzeler falan bilmiyor çünkü kötü sonuçlandığında millete laf anlatması zor oluyor bu yüzden kimseye demedik.Her neyse bir yerde benim halamla eşimin amcası karşılaşmışlar eşimin amcası görür görmez X abla naber biliyor musun ben amca oluyorum leyloş hamile demiş.Amcası da kesin k.pederimden duydu çünkü başka bilen yoktu biz söylemedik neyse halam beni arıyor aşk olsun hamileymişsin milletten duyuyorum vs.ki normalde halamla çok yakınız haftada 2 kere araşırız alındı bana o kadar yakınız söylemedin diye ben delirdim ya ben söylemek istesem halama söylerim zaten demek ki söylemek istememişim gidip eşimin amcası söylüyor yemin ederim adamı covid şüphesiyle ihbar edip karantinaya aldırasım var insanlar neden bu kadar hadsiz ? Ne tepki verirdiniz siz olsanız ? Eşime söyleyeyim mi ?