Ne olabilir sizce

Burcu 07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
173
24
18
23
kızlar merhaba benim adetime 5 gün var ama 2 3 gündür ara ara beyaz kokusuz süt beyaz bi akıntı var normalde hiç olmazdı ,albinin testini yaptım hem dün akşam hem de sabah hiçbir şey göremedim

Gerçi aynı gün akşam kaset testte yapmıştım. Onda da silik çıktı.

İkiside Artımed. Üstteki erken test alttaki kaset. Pardon adetime 3 gün kala gösterdi. Aynı gün yapıldı. Biri sabah biri akşam.

Eklentiler

• D857E72F-2F3F-4AA8-8098-634FD3A38311.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 194
Buda sanırım Artımed veya Miratech erken gebelik testi. 4 gün öncesinde yapıldı. Gözle zor görünen hafif bir çizgi var yine burda.

Eklentiler

• 56DF1A1A-5C3F-4850-9F1F-769B8333727E.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 153
Kızlar selam ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım bugün transferimin 9. Günü ve test yaptım çift çizgi çıktı fakat bel ve bacak ağrım var aşırı derecede yürüyünce daha çok oluyor yatınca geçiyor acaba normal mi

Eklentiler

• IMG_20230222_133325.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 145
kızlar merhaba benim adetime 5 gün var ama 2 3 gündür ara ara beyaz kokusuz süt beyaz bi akıntı var normalde hiç olmazdı ,albinin testini yaptım hem dün akşam hem de sabah hiçbir şey göremedim
Normal daha cokkkk yerlerin agriyacak benim belim ve omuzlarım agrirdi asla yere oturamazdim bacağım agriyacak diye

Normal daha cokkkk yerlerin agriyacak benim belim ve omuzlarım agrirdi asla yere oturamazdim bacağım agriyacak diye
Of of bir çözümü yok galiba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum bebislerimiz sağlıklı olsun önemli değil tabiki ama ilk haftadan çok belirti oldu bende

Of of bir çözümü yok galiba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum bebislerimiz sağlıklı olsun önemli değil tabiki ama ilk haftadan çok belirti oldu bende
Öyle güzel öyle zor bir süreç kii cidden doğrulamıyor insan yan yatt düz yat derken perişan oluyoruzz ama olsun bebekler sağlıklı olsun da her şeye değer hayırlı olsun inşallahhh

Öyle güzel öyle zor bir süreç kii cidden doğrulamıyor insan yan yatt düz yat derken perişan oluyoruzz ama olsun bebekler sağlıklı olsun da her şeye değer hayırlı olsun inşallahhh
Kan testi verdim ve sonucum bu şekilde yorumlar mısınız lütfen kaç günlük veya haftalık olmuş oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-23-13-57-07-883_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 225
Kan testi verdim ve sonucum bu şekilde yorumlar mısınız lütfen kaç günlük veya haftalık olmuş oluyor
3-4 heralde bilmiyorum ki artışa göre bekle 1500 civarı olunca keseyi görmeye git. Ultrason boyutunu vs doktor Söyler. Tâbi onlar son âdet tarihini baz alıyor. En son ne zaman adet olduysanız ordan hesaplama yapın sizde

Canm sonuç ne oldu tekrar test yaptın mı birde yumurtlama üzerinden kaç gün geçti

Canm kaset test gün geçmeden pek göstermiyor seninde gününe daha var sanki biraz daha bekle Allahın izniyle olumlu ya döner adetin geçmeden test yapma bence zaten yoksa günün gelince adet olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…