Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önerdiğiniz bi marka varmıErken gebelik testi yapman daha doğru olur
Artımed veya miratech erken gebelik testi. Artımed adetime 4 gün kala silik çizgiyle gösterdi.Önerdiğiniz bi marka varmı
kızlar merhaba benim adetime 5 gün var ama 2 3 gündür ara ara beyaz kokusuz süt beyaz bi akıntı var normalde hiç olmazdı ,albinin testini yaptım hem dün akşam hem de sabah hiçbir şey göremedim
Normal daha cokkkk yerlerin agriyacak benim belim ve omuzlarım agrirdi asla yere oturamazdim bacağım agriyacak diyeKızlar selam ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım bugün transferimin 9. Günü ve test yaptım çift çizgi çıktı fakat bel ve bacak ağrım var aşırı derecede yürüyünce daha çok oluyor yatınca geçiyor acaba normal mi
Of of bir çözümü yok galiba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum bebislerimiz sağlıklı olsun önemli değil tabiki ama ilk haftadan çok belirti oldu bendeNormal daha cokkkk yerlerin agriyacak benim belim ve omuzlarım agrirdi asla yere oturamazdim bacağım agriyacak diye
Tamamdır çok teşekkür ediyorumArtımed veya miratech erken gebelik testi. Artımed adetime 4 gün kala silik çizgiyle gösterdi.
Öyle güzel öyle zor bir süreç kii cidden doğrulamıyor insan yan yatt düz yat derken perişan oluyoruzz ama olsun bebekler sağlıklı olsun da her şeye değerOf of bir çözümü yok galiba ne eğilebiliyorum ne dik durabiliyorum bebislerimiz sağlıklı olsun önemli değil tabiki ama ilk haftadan çok belirti oldu bende
Kan testi verdim ve sonucum bu şekilde yorumlar mısınız lütfen kaç günlük veya haftalık olmuş oluyorÖyle güzel öyle zor bir süreç kii cidden doğrulamıyor insan yan yatt düz yat derken perişan oluyoruzz ama olsun bebekler sağlıklı olsun da her şeye değerhayırlı olsun inşallahhh
Predictor early öneriyorum kendim onu kullandim düzenli aralıklarda kontrol yaptığımda koyulugunun arttığını gormustumÖnerdiğiniz bi marka varmı
3-4 heralde bilmiyorum ki artışa göre bekle 1500 civarı olunca keseyi görmeye git. Ultrason boyutunu vs doktor Söyler. Tâbi onlar son âdet tarihini baz alıyor. En son ne zaman adet olduysanız ordan hesaplama yapın sizdeKan testi verdim ve sonucum bu şekilde yorumlar mısınız lütfen kaç günlük veya haftalık olmuş oluyor
Canm sonuç ne oldu tekrar test yaptın mı birde yumurtlama üzerinden kaç gün geçtikızlar merhaba benim adetime 5 gün var ama 2 3 gündür ara ara beyaz kokusuz süt beyaz bi akıntı var normalde hiç olmazdı ,albinin testini yaptım hem dün akşam hem de sabah hiçbir şey göremedim
Tekrar test aldım albi varmış yine negatifCanm sonuç ne oldu tekrar test yaptın mı birde yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Canm sonuç ne oldu tekrar test yaptın mı birde yumurtlama üzerinden kaç gün geçti