Ne olabilir

Tutimpoyraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
214
74
13
32
Meraba kızlar. Bn 21 haftalk hamileym cleocün dye bi krem kullandm dün.akntm oldgu için doktr vermişti. Akşam da pembemsi bi akıntı geldi.eşmle brlkte oldktan snra. Öle çok değildi ama korktum genede. Velhasıl kelam, Yine yüreğime hapsettim hüzünleri. Şikayetçi miyim. Hâşâ..!! Çünkü bilirim, ALLAH (c.c) sever hüzünlü yürekleri.Çok şükür çocuğum harekt ediyo. Ne olablir. Yarn doktra gdcem inşaAllah ama korkuyrm gene. Kusura bakmayn utanrak srdm ama korktn gerçektn uyuyamdm gece

Kuruluk probleminiz falan var mi. Iliskide belkide zorlanmadan dolayi olmus olabilir.

Yo öyle bir problemim. Bilemem valla. Smdi gene geldi braz. Doktra gdyrm . Bakalm

Düşük tehlikesi varmş. İdrar tahliliistedilwr. Parça parça bişiler vardı. Serum veriyorlar smdi. Nolur dua edin yalvarrm dua edin bişe olmasın.

Hamileyken neden birlikte olunur bilmem gerccekten doktor ne kadr bi zamana kadar olsun derse de ben olmam heralde birazcik sabredin yahu

Allah razı olsun. Sağoln. Yatyrz bakalm yatak isthrti verdi doktr. Allah herkzn sağlkla kucagna almayı nasip etsn inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…