Ne olacagi belli degilken bu tavir da ne?

ilginc Kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
2.834
9.783
158
Merhaba arkadaşlar
Ben genel olarak hayatımda yaşadığım
bir şeyi paylaşmak istiyorum
Ben bekarım erkek arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz ama beklememizi gerektiren durumlar oldu.
Ben bekarım diye de etrafimdan ağır sözler ve davranışlar gördüm hem cinslerimden ve sanki insanlık suçu gibi bir durum oldu.
Sizi ilgilendiren bir durum yok yani keşke toplumdaki kötülüklere tepki gösterseniz bana gösterdiğiniz kadar di mi?

Benim anlamadığım kisim şurası
Bugün nişanlı olan veya evli olan kişinin ne olacağı belli değil.
Sen de yarın bekar olabilirsin.

Sağlıklı isen garantisi yok veya çocuğu olanlar hamile kalanlar kalamayanlara karşı bir tavır içindeler.

Hayatta her şey elimizden uçup gidebilecekken bu neyin kafası anlamıyorum.

Bana karşı ağır davranışlarda bulunanlardan da yarın bir gün intikam da alabilirim çünkü onlar başlattı.
Bu güven nerden geliyor Ben anlamıyorum anlayanlar varsa beri gelsin.
Sevgiler
İyi gunler.

Anlattiginiz gibi bir durum ne yaşadim ne de yaşayan duydum. En fazla teyzeler nineler birileri yok mu tarzi laf sokarlar, soru sorarlar.

Birine bekar diye agir konuşup suç işlemiş gibi davranildigini şuan ilk defa sizden okuyorum. 😂😂😂 Bunu bir intikam şeyine döndürüp boş boş seylerle ugraşmaktansa bir cevre degiştirseniz gecer aslinda.

Anlattiginiz gibi bir durum ne yaşadim ne de yaşayan duydum. En fazla teyzeler nineler birileri yok mu tarzi laf sokarlar, soru sorarlar.

Birine bekar diye agir konuşup suç işlemiş gibi davranildigini şuan ilk defa sizden okuyorum. 😂😂😂 Bunu bir intikam şeyine döndürüp boş boş seylerle ugraşmaktansa bir cevre degiştirseniz gecer aslinda.
Akraba ve iş arkadaşı konusunda şanssızım işten ayrılamayacağım için ve akrabalar ile ilgili de yine onlarla gorusmemi gerektirecek durumlar var.
Sizin yorumunuz da bana bir şey katmadı
Yazıp da zahmet etmeseydiniz keşke
Ne olursa olsun derdi olan birine gülmek doğru değil
Okuyup gecseydiniz

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz anlamiyorum ki..çevremizde bekarlar da var hiç öyle kaf etmeyiz.
Öğretmenlik gibi bir meslekte bile nasıl sohbetler döndüğüne şahit oldum
Benim mesleğim başka ama bunları yapan kişiler maske taktıkları için herkese bu yüzlerini gösterdiklerini zannetmiyorum.
Eğitimlerini mesleklerini yazsam şaşırırsıniz.
Yalnız görünce yaptılar galiba.

Akraba ve iş arkadaşı konusunda şanssızım işten ayrılamayacağım için ve akrabalar ile ilgili de yine onlarla gorusmemi gerektirecek durumlar var.
Sizin yorumunuz da bana bir şey katmadı
Yazıp da zahmet etmeseydiniz keşke
Ne olursa olsun derdi olan birine gülmek doğru değil
Okuyup gecseydiniz

Anlattiginiz durum o kadar uçuk geliyor ki istisnasiz tüm iş arkadaş ve butun akrabalarinizin bu şekilde oldugunu dusunemedim.
Bu kişilerden uzak durmak için illa işten cikmak ve akrabalardan kopmak gerekmiyor.

Benim de aile icinde hoşuma gitmeyen insanlar var bir araya gelsekte görmezden geliyoruz birbirimizi. Bazisina selam vermiyorum mesela...
Ha sizin butun cevreniz ayni insanlardan oluştuğu ve kacisiniz olmadigi için evlenmeye bakin bir an önce sonra intikam alirsiniz ne diyelim başka.

Anlattiginiz durum o kadar uçuk geliyor ki istisnasiz tüm iş arkadaş ve butun akrabalarinizin bu şekilde oldugunu dusunemedim.
Bu kişilerden uzak durmak için illa işten cikmak ve akrabalardan kopmak gerekmiyor.

Benim de aile icinde hoşuma gitmeyen insanlar var bir araya gelsekte görmezden geliyoruz birbirimizi. Bazisina selam vermiyorum mesela...
Ha sizin butun cevreniz ayni insanlardan oluştuğu ve kacisiniz olmadigi için evlenmeye bakin bir an önce sonra intikam alirsiniz ne diyelim başka.
Ben gorusmesem bile ailem görüşmek zorundalar yazamayacağım durumlar var
Beni üzmeseler onları üzüyorlar
İs yerinde de sizi rakip görenler nerden vursak diye bakıyorlar.

Sizi gayet iyi anlıyorum, bende bu tür şeylerle karşılaşıyorum. Toplumumuzda tek yaşayan kadına öcü gibi bakıyorlar adeta. Ben tek yaşayan erkeklerin bu kadar mobbinge uğradığını görmedim ama kadın olunca bakış açısı değişiyor. Zamanla umursamamayı öğrenmeye başladım kendimi daha iyi hissediyorum, bence siz de intikam alma düşüncenizden vazgeçin ve sadece umursamayın. Boşverin intikam alınacak kadar önemli şeyler değil bunlar.

Merhaba arkadaşlar
Ben genel olarak hayatımda yaşadığım
bir şeyi paylaşmak istiyorum
Ben bekarım erkek arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz ama beklememizi gerektiren durumlar oldu.
Ben bekarım diye de etrafimdan ağır sözler ve davranışlar gördüm hem cinslerimden ve sanki insanlık suçu gibi bir durum oldu.
Sizi ilgilendiren bir durum yok yani keşke toplumdaki kötülüklere tepki gösterseniz bana gösterdiğiniz kadar di mi?

Benim anlamadığım kisim şurası
Bugün nişanlı olan veya evli olan kişinin ne olacağı belli değil.
Sen de yarın bekar olabilirsin.

Sağlıklı isen garantisi yok veya çocuğu olanlar hamile kalanlar kalamayanlara karşı bir tavır içindeler.

Hayatta her şey elimizden uçup gidebilecekken bu neyin kafası anlamıyorum.

Bana karşı ağır davranışlarda bulunanlardan da yarın bir gün intikam da alabilirim çünkü onlar başlattı.
Bu güven nerden geliyor Ben anlamıyorum anlayanlar varsa beri gelsin.
Sevgiler
İyi gunler.
İntikam peşinde koşarsanız hem onlar yaralanır hem de onlar sizi yıpratır. Yapabilirseniz hiç yoklarmış gibi davranın. Umursanmadığını bilmek insanı çileden çıkarır.

Takıldığım yer şurası bekarsınız diye diğer kadınlar sizi neden suçluyorlar, ağır söz ve davranışlarda bulunuyorlar. Burada bir eksik anlatım var. bizi de ilgilendirmez ama bunu yapanlardan aile içindeki kişilerde var ise onların dediklerini bir kez daha düşünün.

Geçmişte çalıştığım bir müdürüm bekar bir kız arkadaşımıza aynı soyadla ölüp gidecen kız bulamadın hala birini kehkehkeh diye malca bir espri yapmıştı 10 yıl kadar önce. Kız ne diyeceğini bilemedi üzüldü bozuldu... Ben sizin tarif ettiğiniz insan modelini gayet iyi biliyorum,böylelerini direkt bozup atmak lazım. Evliliği bir beceri,meziyet sanıyorlar. Hayatta işe yaradıkları tek şey birinin karısı ya da kocası olmak ve bu çok acınası

Ne güzel sizin yokmuş daim olsun
Yaşamayan anlamaz
Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın duası boşuna değilmiş.
Herkes karşılaşamıyoruz
Çok mu alt düzey size bunu diyen tipler? Gerçekten her telden insan tanırım, böylesini görmedim. Bekar diye bir kıza ağır söz ne söylenebilir ki, cinsel hayatlarında problem var herhalde ahjsjsksk

Sizi gayet iyi anlıyorum, bende bu tür şeylerle karşılaşıyorum. Toplumumuzda tek yaşayan kadına öcü gibi bakıyorlar adeta. Ben tek yaşayan erkeklerin bu kadar mobbinge uğradığını görmedim ama kadın olunca bakış açısı değişiyor. Zamanla umursamamayı öğrenmeye başladım kendimi daha iyi hissediyorum, bence siz de intikam alma düşüncenizden vazgeçin ve sadece umursamayın. Boşverin intikam alınacak kadar önemli şeyler değil bunlar.
Sonunda beni anlayan birini görmek güzel
Evet kızlara çirkeflik yapanlar erkeklere pamuk oluyor yazık
Keşke hem cinsiyeti desteklesek.
İntikamdan kastım onların yaptıklarını yapmak
Şimdiye kadar karşılık vermedim
Yorumunuz için teşekkürler
Umarım her şey gönlünüzce olur

Açıkçası bana da genelde evde kaldın muhabbeti yapılır . Yaşın geçiyor , anne olma şansın düşüyor cart curt. Bunu diyenlerde genelde evli oluyor .yahu size ne ! He bir de ay çok zayıfsın diyenler var bunu diyenlerde genelde şişmanlar oluyor. Ama susmuyorum bana zayıf diyene bende sen de az ye şişko diyorum .
Evlen diyenlere de sen kocana dikkat et gözü kaymasın güven olmaz diyorum.
En iyi intikam bu bence bir de hayatından çıkarmak . Sözüm meclisten dışarı 😂

İntikam peşinde koşarsanız hem onlar yaralanır hem de onlar sizi yıpratır. Yapabilirseniz hiç yoklarmış gibi davranın. Umursanmadığını bilmek insanı çileden çıkarır.

Takıldığım yer şurası bekarsınız diye diğer kadınlar sizi neden suçluyorlar, ağır söz ve davranışlarda bulunuyorlar. Burada bir eksik anlatım var. bizi de ilgilendirmez ama bunu yapanlardan aile içindeki kişilerde var ise onların dediklerini bir kez daha düşünün.
Bir ara annem de kızıyordu bekarım diye ama artık kızmıyor
Onu da anlıyorum
Hayattayken birine emanet etmek istiyor olabilir

Kadinlar beni suçlamiyor aslinda sözleriyle davranışlarıyla öyle bir tepki veriyorlar ki insanlık suçu işlemişim gibi davranıyorlar öyle demek istedim.

Intikamdan kastım onların yaptıklarını yapmak aslinda.

Sonunda beni anlayan birini görmek güzel
Evet kızlara çirkeflik yapanlar erkeklere pamuk oluyor yazık
Keşke hem cinsiyeti desteklesek.
İntikamdan kastım onların yaptıklarını yapmak
Şimdiye kadar karşılık vermedim
Yorumunuz için teşekkürler
Umarım her şey gönlünüzce olur
Onların yaptığını nasıl yapacaksınız ki evliler zaten? Umursandıklarını görünce daha saldırgan olacaklar, daha çok üstünüze gelecekler ben yaşadım çünkü. Boşverin en iyisi gerçekten. Sizin de her şey gönlünüzce olsun.

Back
X