- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi ilginc Kiz
Merhaba arkadaşlar
Ben genel olarak hayatımda yaşadığım
bir şeyi paylaşmak istiyorum
Ben bekarım erkek arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz ama beklememizi gerektiren durumlar oldu.
Ben bekarım diye de etrafimdan ağır sözler ve davranışlar gördüm hem cinslerimden ve sanki insanlık suçu gibi bir durum oldu.
Sizi ilgilendiren bir durum yok yani keşke toplumdaki kötülüklere tepki gösterseniz bana gösterdiğiniz kadar di mi?
Benim anlamadığım kisim şurası
Bugün nişanlı olan veya evli olan kişinin ne olacağı belli değil.
Sen de yarın bekar olabilirsin.
Sağlıklı isen garantisi yok veya çocuğu olanlar hamile kalanlar kalamayanlara karşı bir tavır içindeler.
Hayatta her şey elimizden uçup gidebilecekken bu neyin kafası anlamıyorum.
Bana karşı ağır davranışlarda bulunanlardan da yarın bir gün intikam da alabilirim çünkü onlar başlattı.
Bu güven nerden geliyor Ben anlamıyorum anlayanlar varsa beri gelsin.
Sevgiler
İyi gunler.
Ben genel olarak hayatımda yaşadığım
bir şeyi paylaşmak istiyorum
Ben bekarım erkek arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz ama beklememizi gerektiren durumlar oldu.
Ben bekarım diye de etrafimdan ağır sözler ve davranışlar gördüm hem cinslerimden ve sanki insanlık suçu gibi bir durum oldu.
Sizi ilgilendiren bir durum yok yani keşke toplumdaki kötülüklere tepki gösterseniz bana gösterdiğiniz kadar di mi?
Benim anlamadığım kisim şurası
Bugün nişanlı olan veya evli olan kişinin ne olacağı belli değil.
Sen de yarın bekar olabilirsin.
Sağlıklı isen garantisi yok veya çocuğu olanlar hamile kalanlar kalamayanlara karşı bir tavır içindeler.
Hayatta her şey elimizden uçup gidebilecekken bu neyin kafası anlamıyorum.
Bana karşı ağır davranışlarda bulunanlardan da yarın bir gün intikam da alabilirim çünkü onlar başlattı.
Bu güven nerden geliyor Ben anlamıyorum anlayanlar varsa beri gelsin.
Sevgiler
İyi gunler.