Facebook değil yanlız :)soru sorma numarasını geç bi kere o çok kullanılıyo artık
ekle gitsin tanıyor olabileceklerin arasında çıktın bende ekledim dersin :)
Malesefevet yine bir platonik vakası
hangisi?Facebook değil yanlız :)
konuşmadık yani.. hocanın bi sözünün üzerine bana laf çarpmışlığı var ders hakkında da ara ara konuşuyoruz ama naber nasılsın diye sohbet eder gibi konuşmadık hiçHiç yüzyüze konuşmadıysanız ekleme bence
instagram.. fena gaza geldimhangisi?
ay ekle ya hu ne olcak
Bence bekle biraz, yani karşılık alamazsan üzüleceksen ekleme. Hiç takmam diyorsan ekle tabi ama aceleci olma derim :)konuşmadık yani.. hocanın bi sözünün üzerine bana laf çarpmışlığı var ders hakkında da ara ara konuşuyoruz ama naber nasılsın diye sohbet eder gibi konuşmadık hiç
dur dur gaza gelmeinstagram.. fena gaza geldim
ya aslında konuşmak gibi bi niyetim de yok eklemek için ekliycem :) mesela su an tanımadığım insanları düşünmeden eklerim ama acaba anlar mı diye düşününce kendimi geri çekiyorumdur dur gaza gelme
inst. da da arkadaşları bul gibi özellik var ama o face. deki tanıyor olabileceğin özelliğine benzemiyor sanırım.
eğer olumsuz cevap verirse yıkılırım diyosan ekleme. ama yok şansımı denemek istiyorum herkes zaten birbirini ekliyor dersen ekle gitsin :)
Bunlar benim yapmak istediklerim yapacaklarım zaten.. size hiç denk gelmemiş belli de aşkla okulu da yürüten bir sürü insan var.. bu şekilde bi akıl istesem dışardan da isterdim yinede saolun.Derslerine çalış, çocuğu boşver. İyi bir meslek sahibi olunca çok daha yakışıklısını bulursun. Seni çok sever. Dünya yı ayaklarına serer. Dünya'yı gezersiniz. Çocuklarınız olur tatlı tatlı. Mutlu yaşarsınıZ. Gaza geldin mi şimdi de?
Bunlar benim yapmak istediklerim yapacaklarım zaten.. size hiç denk gelmemiş belli de aşkla okulu da yürüten bir sürü insan var.. bu şekilde bi akıl istesem dışardan da isterdim yinede saolun.
Sizi bilmem ne yapar ne düşünürsünüz bu durumda ama ben çekiniyorum.. yukarıda da belirttiğim gibi başkası olsa çok rahat eklerim ama hoslanti olunca utaniyorum.Böyle bisi kaldi mi yıl 2016 degil mi? Yoksa gecmise mi döndük. Yaşasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?