Ne olacak benim bu herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmem..Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen

Ne yapayım sizce ?

• Ekle/mesaj at

OY: 0 0,0%
  • Zamana bırak/bekle

OY: 10 100,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

happylove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
774
304
23
Dershane de aynı sinifta olduğum bir çocuk var hafif de bi hoslantı var.. herkes birbiriyle az cok konusur bu cocukla da öyle ama hiç uzun sohbetimiz olmadı 2 ay felandır aynı siniftayiz.. bakışlarını yakaladim bi kaç kez ama tabiki de bu emin olmak için yeterli değil.. sosyal medya hesabimdan eklemek istiyorum ama o kadar çekiniyorum ki.. Simdi herkes herkesi ekliyor diyeceksiniz evet öyle ama bunu tanıdığım için ya da anlamasından korktuğum için artık bilmiyorum bir türlü ekleyemiyorum.. yoklama da alinmiyor tabi ben bunun adini soyadini bi sekilde ögrendim bu da benim adımı biliyordur ama soyadimdan emin değilim onun korkusu da var tabi ya sorarsa nasıl buldun felan diye kalırım Öyle.. bana bi akıl verin direk ekleyim mi yoksa dersle ilgili uydurma bi soru bulup onu mu sorayım(lütfen burda soru örneği belirtin :)) sonrasinda belki o ekler bilemiyorum.. yoksa hiç birini yapmayıp sadece bekleyim mi..

soru sorma numarasını geç bi kere o çok kullanılıyo artık
ekle gitsin tanıyor olabileceklerin arasında çıktın bende ekledim dersin :)

konuşmadık yani.. hocanın bi sözünün üzerine bana laf çarpmışlığı var ders hakkında da ara ara konuşuyoruz ama naber nasılsın diye sohbet eder gibi konuşmadık hiç
Bence bekle biraz, yani karşılık alamazsan üzüleceksen ekleme. Hiç takmam diyorsan ekle tabi ama aceleci olma derim :)

instagram.. fena gaza geldim :KK70:
dur dur gaza gelme :D
inst. da da arkadaşları bul gibi özellik var ama o face. deki tanıyor olabileceğin özelliğine benzemiyor sanırım.
eğer olumsuz cevap verirse yıkılırım diyosan ekleme. ama yok şansımı denemek istiyorum herkes zaten birbirini ekliyor dersen ekle gitsin :)

dur dur gaza gelme :KK70:
inst. da da arkadaşları bul gibi özellik var ama o face. deki tanıyor olabileceğin özelliğine benzemiyor sanırım.
eğer olumsuz cevap verirse yıkılırım diyosan ekleme. ama yok şansımı denemek istiyorum herkes zaten birbirini ekliyor dersen ekle gitsin :)
ya aslında konuşmak gibi bi niyetim de yok eklemek için ekliycem :) mesela su an tanımadığım insanları düşünmeden eklerim ama acaba anlar mı diye düşününce kendimi geri çekiyorum

Derslerine çalış, çocuğu boşver. İyi bir meslek sahibi olunca çok daha yakışıklısını bulursun. Seni çok sever. Dünya yı ayaklarına serer. Dünya'yı gezersiniz. Çocuklarınız olur tatlı tatlı. Mutlu yaşarsınıZ. Gaza geldin mi şimdi de?

Derslerine çalış, çocuğu boşver. İyi bir meslek sahibi olunca çok daha yakışıklısını bulursun. Seni çok sever. Dünya yı ayaklarına serer. Dünya'yı gezersiniz. Çocuklarınız olur tatlı tatlı. Mutlu yaşarsınıZ. Gaza geldin mi şimdi de?
Bunlar benim yapmak istediklerim yapacaklarım zaten.. size hiç denk gelmemiş belli de aşkla okulu da yürüten bir sürü insan var.. bu şekilde bi akıl istesem dışardan da isterdim yinede saolun.

Bunlar benim yapmak istediklerim yapacaklarım zaten.. size hiç denk gelmemiş belli de aşkla okulu da yürüten bir sürü insan var.. bu şekilde bi akıl istesem dışardan da isterdim yinede saolun.

Aşkla okulu yürütenler derken?
Henüz çok gençsiniz ve o işler sandığınız gibi değil.
Önceliğinizi değiştirmeyin önce iyi bir üniversite gelsin. Ne aşklar yok olup gidiyor ki yaşadıkça göreceksiniz.

Böyle bisi kaldi mi yıl 2016 degil mi? Yoksa gecmise mi döndük. Yaşasın ..

Böyle bisi kaldi mi yıl 2016 degil mi? Yoksa gecmise mi döndük. Yaşasın ..
Sizi bilmem ne yapar ne düşünürsünüz bu durumda ama ben çekiniyorum.. yukarıda da belirttiğim gibi başkası olsa çok rahat eklerim ama hoslanti olunca utaniyorum.

Back
X