ne olacak hiç bilmiyorum

semplise

hayat beklemezz ;)
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
57
3
28
Kayseri
Kızlar kuzenime aşık oldum ben
onun da boş olmadığını hissediyorum benim annem babam da kuzen aslında ama bizim durum nasıl karşılanır aileler ne der bilmiyorum ama ondan başkasıyla mutlu olabilceğimi de düşünmüyorum birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz o kadar uyumluyuz ki.o kadar inanıyorum güveniyorum ki ona.başkasına bu kadar güvenebileceğimi sanmıyorum.
imkansız oluğunu bile bile onunla konuşurken dünyanın en mutlu insanı oluyorum
ne yapcağımı hiç bilmiyorum duygularımızı açıklar mıyız yoksa üzerini örtüp başka yollar mı çizmeye çalışırız hiç bilmiyorum
biz aynı yerde büyümedik yani yabancı gibiyidik aslında ama son zamanlarda farklı bi yakınlaşma oldu elimde olmadan (

her ailede farklı karşılanır bu durum ailenizde varsa demekki sizde normal ozaman birlikte vakit geçirin anın güzelliğini yaşayın açılırsa size sizde ailenize bildirirsiniz

Ben pek şaşırmadım bu konuya benim teyzemde kuzeniyle evlendi hatta enistem anneanneme teyze diyor :) 3 cocukları var yanlız tek kötü tarafı ilk cocukları sagır ve dilsiz oldu:26:

Kuzen filan dinleme aşık olduysan bırakma derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…