- 29 Eylül 2021
- 1.317
- 315
- 73
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh teşekkür ederim sagolun gözünüz aydın bu arda burda insan gibi insanlarda var sağolunEvet içinde 50 tane varmışben de o markanın yumurtlama testinden almıştım içinde 5 tane de gebelik testi vardı. Kısmet ki, yumurtlama testlerini kullanmadan hamile olduğumu öğrenmiştim
![]()
Ben teşekkür ederimAhh teşekkür ederim sagolun gözünüz aydın bu arda burda insan gibi insanlarda var sağolun![]()
Yaaaa neden bu kadar boş yorum yapmayı seviyor sun noluyo ya madem bu sorum sna cok tuaf geldi yanıtlamak zorunda değilsin bu neyin çenesidir arkadaş yaaBir ürüne bakıp ne olduğunu anlayamıyosanız bence bebek sahibi olma fikrini ertelemelisiniz.
Toplumun selameti adına bir öneride bulundum. Bu kadar cellallenmek yerine bir düşünün bu insan bana neden bunu dedi diye.Yaaaa neden bu kadar boş yorum yapmayı seviyor sun noluyo ya madem bu sorum sna cok tuaf geldi yanıtlamak zorunda değilsin bu neyin çenesidir arkadaş yaa
Sen annenin karninda biliyor dun bunları dimi way beee bna bos yorum yapmaBir ürüne bakıp ne olduğunu anlayamıyosanız bence bebek sahibi olma fikrini ertelemelisiniz.
Yaaaa neden bu kadar boş yorum yapmayı seviyor sun noluyo ya madem bu sorum sna cok tuaf geldi yanıtlamak zorunda değilsin bu neyin çenesidir arkadaş yaa
Yaaa arkadaş neden dedin bunu söylemenin nedeni cok görmek sanırım bilmediğimi insan olan insan gibi yorum yapar yaa kimse anne karnında öğrenmez ben bu sayfaya girdim ki birsey bilmediğimde sorayım bilen arkadaşlar yardımcı olan fikri olan bilir söyler diye yoksa bu uygulamanin amaci ne yada ben bilmiyorum yanj burda bayanlar çocuğu bilmediği şeyi soruyorToplumun selameti adına bir öneride bulundum. Bu kadar cellallenmek yerine bir düşünün bu insan bana neden bunu dedi diye.
Öncelikle bayan değil kadın. Ben senli benli konusmuyorum farkettiyseniz arkadaşınız da değilim. Eleştiri de bir şeyin düzeltilmesi hedefi güdülen yapıcı bir yorumdur. Siz hemen boş yapma filan diye değişik bir üsluba büründünüz. Daha fazla yazmayacağım size. Iyi forumlar.Yaaa arkadaş neden dedin bunu söylemenin nedeni cok görmek sanırım bilmediğimi insan olan insan gibi yorum yapar yaa kimse anne karnında öğrenmez ben bu sayfaya girdim ki birsey bilmediğimde sorayım bilen arkadaşlar yardımcı olan fikri olan bilir söyler diye yoksa bu uygulamanin amaci ne yada ben bilmiyorum yanj burda bayanlar çocuğu bilmediği şeyi soruyor![]()
Bencede yazma burda sorduğum sorunun cevabını bilyorsun normal şekilde budur diyeceğine kalıp çocuk fikrini ertelemelisiniz diyorsunuz farkederseniz bende size çocuk yapim yada yapmim diye soru yöneltmedim çok konuşmak hoşuna gidiyor sanırım kadın!!Öncelikle bayan değil kadın. Ben senli benli konusmuyorum farkettiyseniz arkadaşınız da değilim. Eleştiri de bir şeyin düzeltilmesi hedefi güdülen yapıcı bir yorumdur. Siz hemen boş yapma filan diye değişik bir üsluba büründünüz. Daha fazla yazmayacağım size. Iyi forumlar.
Bence siz toplumun selametini cok onemsiyorsaniz cenenizi biraz kapatin bana boyle laflarla gelmeyin hadinizi bilinToplumun selameti adına bir öneride bulundum. Bu kadar cellallenmek yerine bir düşünün bu insan bana neden bunu dedi diye.